Ροή Αναρτήσεων

Αυτοί ειναι οι πρώτοι υποψήφιοι του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΪΚΟΥ στη Ενότητα ΦΥΤΕΙΩΝ

Τους 5 πρώτους υποψήφιους άνδρες του συνδυασμού του στη Δημοτική Ενότητα ΦΥΤΕΙΩΝ, έκανε γνωστούς ο Παναγιώτης Στάϊκος, υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου.

Παρουσίαση του ψηφοδελτίου με τους άνδρες της Δ.Ε. Φυτειών

      Παρουσίαση του ψηφοδελτίου με τους άνδρες της Δ.Ε. Φυτειών, σεμνά και ταπεινά  με ανθρώπους οι οποίοι έχουν βαθειά γνώση από τα θέματα της Αυτοδιοίκησης και των αγροτικών και κτηνοτροφικών θεμάτων, οι οποίοι διαθέτουν ξεχωριστό ήθος με σεβασμό στην προσωπικότητα των πολιτικών τους αντιπάλων και προπαντός στις οικογένειες τους, οι οποίες είναι στο απυρόβλητο!!!
Με αλφαβητική σειρά:
-Γαλάνης Βασίλειος -(Φυτείες)
-Κατσιπάνος Αναστάσιος -(Φυτείες)
-Κολοβός Χρήστος -(Φυτείες)
-Μακρυπίδης Γιάννης -(Φυτείες)
-Σταμουλάκης Σωτήρης -(Παπαδάτο)

Και σε λίγες μέρες θα ανακοινώσουμε και τις υποψήφιες γυναίκες του Συνδυασμού στην Δ.Ε. Φυτειών..........



          Προχθές στο Δημαρχείο ο Υπάλληλος του Δήμου και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος από τον Παπαδάτο υπέπεσε σε βαρύτατη απρέπεια,όταν μέσα στο Δημαρχείο ειρωνεύτηκε την γυναίκα του Πολιτικού του Αντιπάλου Σπύρου Παρέντη, λέγοντάς της επί λέξει όταν ο ξάδελφος του άνδρα της κύριος Θωμάς Ντίνος του είπε  να εξυπηρετήσει την ξαδέρφη του, γιατί ο άνδρας της είναι υποψήφιος με τον Στάικο:
    -Σιγά μην κατέβει τελικά ο Στάικος για να είναι υποψήφιος ο άνδρας της!!!!

Ακούστε λοιπόν κύριε Γερόλυμε: 
  -Το να πετάνε κάποιοι ανώνυμοι ή σε κάποια καφενεία λάσπη, ότι ο Στάικος δεν πρόκειται να κατέβει, γιατί πήρε 40.000 ευρώ, είναι απλά μια φαιδρή χυδαία λασπολογία, ανάξια σχολιασμού εκ μέρους μου.
     -Το να ειρωνεύεστε την γυναίκα του πολίτικού σας αντιπάλου Σπύρου Περέντη λέγοντάς της σιγά μην κατέβει ο Στάικος, που δεν μπορεί να σχηματίσει Συνδυασμό, για να είναι υποψήφιος ο άνδρας σου, πως το χαρακτηρίζετε;
-Ευγένεια ή αγένεια;;;;
-Ευπρέπεια ή απρέπεια;;;;; 
-Ήθος και σεβασμό ενός άνδρα προς μια γυναίκα και μάλιστα μέσα στο Δημαρχείο ή αμετροέπεια;;;; 
  
Τελικά με κάποια κολπάκια το να είναι υποψήφιος κάποιος Δημοτικός Υπάλληλος καθίσταται νόμιμο.
Είναι όμως και ηθικό ;;;;;  
       Εγώ λοιπόν κύριε Γερόλυμε δεν έχω ανάγκη, προκειμένου να καταθέσω ένα πλήρες ψηφοδέλτιο, να αναγκαστώ να βάλω ως Υποψήφιο κάποιο Υπάλληλο του Δήμου, παρά το γεγονός, ότι υπάρχουν αρκετοί, που με στηρίζουν και θα με ψηφίσουν.!!!!
        Και μη μου πείτε, πως κάνατε ένα αστείο, γιατί αυτό θα σήμαινε, πως είστε και γνωστοί, πράγμα το οποίο δεν είναι αληθές, αφού πριν δεν είχατε ανταλλάξει ποτέ ούτε καλημέρα.
         Αλήθεια στο Χωριό σας στον Παπαδάτο με τους φιλόξενους και ευγενέστατους ανθρώπους, τους οποίους αγαπώ και σέβομαι ιδιαίτερα,ξέρετε πως χαρακτηρίζουν  την συμπεριφορά σας απέναντι σε μια γυναίκα και μάλιστα πολιτικού σας αντιπάλου;;;;;
  -Την χαρακτηρίζουν, ως αγένεια, απρέπεια και αμετροέπεια και την καταδικάζουν απερίφραστα.

       Και να είστε σίγουρος, ότι και στον Δήμο θα έλθουμε πρώτοι, αλλά και στο Χωριό σας θα είμαστε πρώτοι και με διπλάσιο ποσοστό από εσάς!!!!!!
        Μάθετε τέλος κύριε Γερόλυμε, πως αν κάποιος άνδρας από τον συνδυασμό μου φερόταν έτσι όπως εσείς σε γυναίκα πολιτικού του αντιπάλου, εγώ θα τον πέταγα έξω από τον συνδυασμό μας με τις κλωτσιές!!!!

Αστακός 22/3/2019



       


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας είπατε Κύριε Σταικο για ποιο λόγο πήγε εκεί η κυρια; και πως της το ειπε; με ποια αφορμη; και τελικά ποιος την εξυπηρέτησε; και αφού ήταν αγενείς ο υπάλληλος γιατί έκατσε να την εξυπηρετησει; Μήπως να τα λέμε όλα και όχι τα μισα; είναι γνωστός για το ήθος του και την ακεραιότητα του χαρακτήρα του.

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή στον Φασίστα τον ΥΠΑΛΛΗΛΟ!!!ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

Το γαρ πολύ της ΘΛΙΨΕΩΣ γεννά ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ

Ανώνυμος είπε...

Δεν αξίζει να ασχολείστε κύριε Στάικο με τέτοιου είδους ανθρώπων
Δυο μήνες ακόμη
Υπομονή
Απλά ντροπή στο δημοτικό υπάλληλο

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ !!!

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.