Ροή Αναρτήσεων

Παναγιώτης Στάικος: Δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε σε λίγους ανόητους , να δηλητηριάσουμε το άψογο προεκλογικό κλίμα.!!!!



Δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε σε λίγους ανόητους , να δηλητηριάσουμε  το άψογο προεκλογικό  κλίμα.!!!!


Για μένα είχα πει η διαδικασία για τις Δημοτικές Εκλογές , θα είναι μια γιορτή τις Δημοκρατίας.

Είχα δεσμευτεί ,πως οι άλλοι υποψήφιοι Δήμαρχοι δεν είναι προσωπικοί μου αντίπαλοι, αλλά ούτε πολιτικοί αντίπαλοι , παρά μόνο συνυποψήφιοι μου και δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει από πλευράς μου κανένας προσωπικός χαρακτηρισμός ή επιθετικός προσδιορισμός ,ακόμη και στην περίπτωση που δεχθώ από κάποιο Υποψήφιο Δήμαρχο προσωπική επίθεση ή χαρακτηρισμό δε πρόκειται να απαντήσω ......


Όπως και η άλλοι υποψήφιοι έχουν φιλοδοξία  να εκλεγούν Δήμαρχοι και αυτό είναι απολύτως  θεμιτό , έτσι και εγώ από την στιγμή που είπα πως θα είμαι υποψήφιος , ο στόχος μου είναι, με απόλυτα δημοκρατικό νόμιμο  και ηθικό τρόπο να θέλω, να εκλεγώ Δήμαρχος Ξηρομέρου .

Για τον στόχο μου αυτό σκοπεύω να χρησιμοποιήσω αυστηρά και μόνο Δημοκρατικά μέσα , με σεβασμό στην προσωπικότητα των συνυποψήφιων μου και προπαντός στις οικογένειές τους . Είχα πει στον κύριο Τριανταφυλλάκη , όταν τον πήρα για να του ευχηθώ για την ονομαστική του εορτή , πως αλλοίμονο μας αν υπάρξει και η παραμικρή αντιπαλότητα μεταξύ μας,  που είμαστε συνάδελφοι και φίλοι , γιατί τότε η κοινωνία δεν θα μας κατηγορήσει απλά ,αλλά θα μας οικτίρει .!!!!

Υπάρχουν και κάποιοι λίγοι ανόητοι που προσπαθούν με προσωπικές επιθέσεις και συκοφαντίες  εναντίων μου να πολώσουν το κλίμα , φθάνοντας πριν από λίγες ημέρες να λένε την αισχρή συκοφαντία , πως εγώ δήθεν πήρα 40.000 ευρώ για να αποσυρθώ και να μην κατέβω στις εκλογές . Ματαιοπονούν όπως και μόνο αν ευχηθούν να πεθάνω και πιάσει η ευχή τους , τότε και μόνο τότε δεν θα είμαι υποψήφιος .

Θα είμαι υποψήφιος ακόμη και αν πρόκειται να έλθω τέταρτος .!!!

Αλλά για  μένα  αυτή η πιθανότητα είναι μηδενική  και  δεν κάνω πολιτική δεύτερου γύρου ,αλλά πολιτική εκστρατεία πρώτου γύρου  και στοχεύω να εκλεγώ Δήμαρχος από τον πρώτο γύρο και αυτό είναι απόλυτα θεμιτό και ηθικό δικαίωμά μου . Και αν αυτό δεν καταστεί δυνατόν ο επόμενος στόχος μου είναι, να είμαι πρώτος στον πρώτο γύρο , πράγμα το οποίο θεωρώ βέβαιος και δεν ασχολούμαι με το ποιος θα είναι δεύτερος ή τρίτος  ή να κάνω πολιτική δεύτερου γύρου με παζάρια .

Παζάρια εγώ πριν  ,αλλά και μετά τις εκλογές δεν πρόκειται να κάνω , αλλά και ούτε κριτική επάνω στο πρόγραμμα κανενός σκοπεύω να κάνω , παρά να καταθέσω το δικό μας πρόγραμμα  με τις προτάσεις μας , που οι πιο πολλές είναι ήδη γνωστές.

Καλώ λοιπόν και τους άλλους συνυποψήφιους μου , να απομονώσουμε αυτά τα λίγα ζιζάνια ,τα οποία προσπαθούν να χαλάσουν το πολύ καλό κλίμα ,που υπάρχει μεταξύ μας και αν υπάρξει η όποια πολιτική αντιπαράθεση στην οποία δεν σκοπεύω να συμμετάσχω  ,αυτή να είναι αυστηρά πολιτική και ουδόλως προσωπική .

Με αυτή την προτροπή εύχομαι καλό αγώνα σε όλους .!!!!

Αστακός 26/3/2019    
        

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.