Ροή Αναρτήσεων

Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ υποψήφια ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ στο χωριό της καρδιάς της, το ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Ξηρομέρου

           Ο «Κλεισθένης Ι» επιφέρει αλλαγές στον τρόπο εκλογής προσώπων και στις Τοπικές Κοινότητες. Έτσι με το  συνδυασμό και με την ονομασία "ΑΡΜΟΝΙΑ" και σύμβολο την ελιά, υποψήφια Κοινοτική σύμβουλος για την Τοπική Κοινότητα Καραϊσκάκη Ξηρομέρου στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου κατέρχεται η Ουρανία Παπαγεωργίου. Η Ουρανία είναι άμεση, ιδιαίτερα κοινωνική και πολύ αγαπητή, κερδίζοντας τις καρδιές όλων των συγχωριανών της. Διετέλεσε πρόεδρος στον τοπικό εκπολιτιστικό σύλλογο του χωριού με μεγάλη επιτυχία και πολλές δράσεις.

   Η Ουρανία Παπαγεωργίου παρουσιάζει τη διακήρυξη του συνδυασμού...
Αγαπητοί μου χωριανοί, 
      Εγώ η Ουράνια Παπαγεωργίου του Ιωάννη και της Δήμητρας, πρώην Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού μας συλλόγου με χαρά και ενθουσιασμό σας ανακοινώνω ότι θα λάβω μέρος στις κοινοτικές εκλογές του Μάιου στην γενέτειρά μου το Καραϊσκάκης  Ξηρόμερου στην οποία μείνω πλέον ως μόνιμος κάτοικος. 
      Και εάν εσείς το επιλέξετε θα αγωνιστώ για τα οράματα αλλά και για τακαθημερινά μας προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο μας. Τόσο εγώ, όσο και οι άλλοι συνυποψήφιοι κοινοτικοί σύμβουλοι με τους οποίους θα αγωνιστούμε από κοινού και  "ως  ίσιος προς ίσιο"............


           Αυτή την στιγμή σας ανακοινώνω την συμμετοχή μου στην εκλογική διαδικασία καθώς επίσης και το έμβλημα όνομα του ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ συνδυασμού μου του Χωριού μας Καραϊσκάκης ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ που είναι ένα κλαδί ελιάς καθώς και το όνομα του συνδυασμού: "ΑΡΜΟΝΙΑ" Ο συμβολισμός της ελιάς: (Ειρήνη, προκοπή, έργο, ευλογία=αρμονία).
    
          Αυτό που ζητάμε μαζί με όλους τους άλλους συνυποψήφιους  κοινοτικούς συμβούλους τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν εντός ολίγων ημερών είναι η εμπιστοσύνη και η υποστήριξή σας για μια ολοκληρωτική φυγή από την συνεχή κοινοτική  απραξία…
       Σας υποσχόμαστε ένα χωριό με ανάπτυξη, με προστασία πολιτιστικής κληρονομιάς την οποία ευτυχώς κληρονομήσαμε από τους προπαπούδες μας.
      Σας υποσχόμαστε να εργαστούμε σκληρά και όσο χρειαστεί προκειμένου να αποδείξουμε επιτέλους το αυτονόητο: "ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗ" αλλά όχι μόνο για μερικούς παρά για το σύνολο των χωριανών μας όπου και αν πολιτικά ανήκουν.

       Με αγάπη και εκτίμηση στους συγχωριανούς και συντοπίτες μας

ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Υποψήφια Τοπική Σύμβουλος 
Τοπικής Κοινότητας ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Ξηρομέρου 1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το Καραιασκακη ειναι εγκατελειμενο και εσεις τσακωνεστε μεταξυ σας για βλακειες!!!!

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.