Ροή Αναρτήσεων

ΑΣΤΑΚΟΣ: Άσκηση διαδικασίας αυτοφώρου στον υπεύθυνο στις Ιχθυοκαλλιέργειες ΝΗΡΕΑΣ για άδεια απόπλου παρά το απαγορευτικό!

  Σε κίνδυνο έθεσε χθες ο υπεύθυνος στις Ιχθυοκαλλιέργειες ΝΗΡΕΑΣ τη ζωή εργατών, επιτρέποντας τον απόπλου ορισμένων πλοίων, παρά την απαγόρευση που υπήρχε λόγω καιρικών συνθηκών!

       Το γεγονός καταγγέλλει απο το σωματείο εργαζομένων Νηρέας, οΠρόεδρος Χαράλαμπος Τσάρκος και η Αντιπρόεδρος Δήμητρα Κρεμμύδα, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για απαράδεκτη μεθόδευση από την εργοδοσίααφού υπήρχε εντολή για την απαγόρευση του απόπλου όλων των πλοίων, λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στο Ιόνιο Πέλαγος. Πρόκειται για ενέργεια απαράδεκτη και επικίνδυνη που καταδικάζουμε.........

    
   Δεν είναι η πρώτη φορά που οι εργαζόμενοι έρχονται αντιμέτωποι με τέτοιες δύσκολες και επικίνδυνες για την ασφάλειά τους συνθήκες δουλειάς καιμάλιστα πριν λίγο καιρό θρηνήσαμε ένα νεκρό συναδελφό μας.
      Επίσης το σωματείο εργαζομένων κατήγγειλε στο λιμεναρχείο Μεσολογγίου οτι η εταιρεία αγνοεί τα απαγορευτικά, με αποτελεσμα για τον υπεύθυνο στο Πλατυγιάλι να κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου.
         Πρέπει η εργοδοσία του ομίλου "ΝΗΡΕΑ", να σταματήσει να γράφει στα παλιά της τα παπούτσια την ασφάλεια και τη ζωή των εργαζόμενων, τονίζει το σωματείο εργαζομένων. 

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.