Ροή Αναρτήσεων

Απάντηση του προέδρου της κοινωφελούς επιχείρησης Κώστα Γεωργούλα σε κουτσομπολιά του Συνδυασμού Δύναμη Ελπίδας, Ανατροπή τώρα




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προς μεγάλη μου λύπη διάβασα σήμερα ένα επίσημο Δελτίο Τύπου του Συνδυασμού Δύναμη Ελπίδας, Ανατροπή τώρα με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Τριανταφυλλάκη Γιάννη.
Λύπη γιατί ξεκίνησε με αθέμιτο τρόπο μια προσπάθεια κατακρεούργησης του έργου που έχει προσφέρει η Κοινωφελής Επιχείρηση τα χρόνια επί θητείας μου (2014-2019), μέσω των προγραμμάτων της και ειδικότερα με το πρόγραμμα Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής , τα λεγόμενα ΚΔΑΠ και μάλιστα με τόσο φθηνό τρόπο.
Κουτσομπολιά, μια γνωστή τακτική καφενείου, του τύπου μου είπαν, κάπου άκουσα, ήρθε και μου’ πε κάποιος εργαζόμενος …. Προφανώς και οι εργαζόμενοι που έχουν προσληφθεί στην Κοινωφελή Επιχείρηση και συγκεκριμένα στα ΚΔΑΠ έχουν επιλεγεί αξιοκρατικά και με διαδικασία ΑΣΕΠ μιας και ήμουν, είμαι και θα είμαι υπέρμαχος της αξιοκρατίας και της εντιμότητας.
Να σημειωθεί ότι πριν 3 χρόνια τα ΚΔΑΠ ήρθαν στο Δήμο μας με ενέργειες, εμένα ως Προέδρου, των εξωτερικών συνεργατών της επιχείρησης, του ΔΣ και του Δήμου και φυσικά όλων όσων στήριξαν , στηρίζουν και θα στηρίζουν τα ΚΔΑΠ.
Ως προς το προσωπικό υπήρξε, υπάρχει και θα υπάρχει άψογη συνεργασία γιατί και το έργο τους είναι αξιόλογο και φυσικά θα ήταν τουλάχιστον γελοίο να τρομοκρατήσει κάποιος, πολλώ δε μάλλον ο Πρόεδρος μιας Κοινωφελής Επιχείρησης που την πήρε από το μηδέν και την έχει φθάσει στο ζενιθ της επιτυχίας της και συνεχίζουμε.
Η Κοινωφελής Επιχείρηση και οι εργαζόμενοι της, κύριοι της παράταξης Δύναμη Ελπίδας, Ανατροπή τώρα, δεν χρειάζεται σωτήρες, ούτε λαϊκά δικαστήρια, το έργο της αναμφισβήτητα φαίνεται προς τα έξω και θα συνεχίσει να φαίνεται, γιατί πολύ απλά μικρότητες σαν και αυτές που προσπαθείτε να περάσετε δεν θα σας περάσουν…

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΕΔΗΞ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.