Ροή Αναρτήσεων

Οι εργαζόμενοι στη Κοινωφελή δεν χρωστάνε τίποτα και σε κανέναν.


Αστακός 9.4.2019
Δελτίο τύπου.

Οι εργαζόμενοι στη Κοινωφελή δεν χρωστάνε τίποτα και σε κανέναν. 

Νιώθουμε την ανάγκη να υπενθυμίσουμε ότι όλοι οι εργαζόμενοι στη Κοινωφελή Επιχείρηση και στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Ξηρομέρου, που προσλήφθηκαν στα πλαίσια του Προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» με διαδικασίες ΑΣΕΠ, είναι με το σπαθί τους και την αξία τους στις θέσεις προσφοράς που σήμερα βρίσκονται, δεν χρωστάνε τίποτα και σε κανέναν, είναι σημαντικοί συνεργάτες της εκάστοτε δημοτικής αρχής και συμπαραστάτες του κοινωνικού συνόλου, προσφέροντας σημαντικότατο έργο και σαν επόμενη δημοτική αρχή θα είμαστε δίπλα τους και σε όλους ανεξαιρέτως.
Όλα τα παραπάνω για εμάς είναι απλά τα αυτονόητα και δεν αποτελούν ούτε χάρη, ούτε ρουσφέτι, ούτε κάποιο είδος ευεργεσίας.
Αιτία της σημερινής μας ανακοίνωσης είναι ότι γινόμαστε δέκτες κάποιων πολύ άσχημων πληροφοριών όσων αφορά τους εργαζόμενους στην Κοινωφελή (όχι στο Νομικό Πρόσωπο).
Θα πούμε μόνο τα λίγα παρακάτω και προς το παρόν θα αναμείνουμε: Οι εργοδοσίες να παραιτηθούν από αυθαίρετα «δικαιώματα κτήσης». Η χειραγώγηση της ελεύθερης βούλησης και η τρομοκρατία να πάψουν. Με το ύψιστο δικαίωμα της εργασίας δεν πρέπει να παίζει κανείς.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.