Ροή Αναρτήσεων

Κώστας Γαλάνης Υποψήφιος Πρόεδρος Δ.Δ. Αστακού:Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες!

Αποτέλεσμα εικόνας για κωστας γαλανης

Με την επικοινωνία μας αυτή θα ήθελα να σας ενημερώσω υπεύθυνα ότι ο συνδυασμός μας «ΦΑΡΟΣ»,
παραμένει και θα παραμείνει ανεξάρτητος και – φυσικά – δεν άλλαξε, ούτε θ’ αλλάξει όνομα.
Κατεβαίνουμε στις τοπικές εκλογές με πίστη, αγωνιστικότητα, όραμα και αξιοπρέπεια. Αυτή την αξιοπρέπεια θέλησαν παράγοντες δημοτικής παράταξης, για ψηφοθηρικούς λόγους, να προσβάλουν, προτείνοντας κάποιους δικούς τους υποψηφίους για το συνδυασμό μας, υποβαθμίζοντας ή και εξουδετερώνοντας, πολιτικά, εμένα προσωπικά.
Και το τραγελαφικό ήταν η απαίτηση για αλλαγή ονόματος του συνδυασμού και η απαίτηση για πρωτοβουλία των ίδιων στην τελική κατάρτισή του. Δεν θα ήθελα να μπω σε περιπτώσεις εκφοβισμού συνεργατών μου, απ’ τους ίδιους κύκλους.
Βεβαίως αυτές οι μεθοδεύσεις με πίκραναν και με εξόργισαν. Θα περίμενα κάποιο σεβασμό στο πρόσωπό μου, αφού επί σειρά ετών υπηρέτησα το κοινό καλό ως αντιδήμαρχος, με συνέπεια και ανιδιοτέλεια, παραιτούμενος και των απολαβών  της θέσης. Εργάστηκα ακούραστα για τον πολιτισμό, τον αθλητισμό του τόπου και ο κάθε συμπολίτης με έβρισκε και με βρίσκει πάντα δίπλα του στα προβλήματα της καθημερινότητάς του. Ποτέ δεν επέτρεψα σε κανένα να με θεωρεί υποχείριό του. Ποτέ δεν ήμουν ψοφοδεής υπήκοος . Γι’ αυτό κι ο συνδυασμός μας ζήτησε στήριξη κι όχι κηδεμόνες και προστάτες. Μπορούμε με την αγάπη του κόσμου να διευθύνουμε «τα του οίκου μας»,  να αγωνιστούμε με συνέπεια και να φτάσουμε στην επιτυχία, ώστε να δουλέψουμε με πάθος για ποιοτικότερη καθημερινότητα του πολίτη.
Προσωπικά δεσμεύομαι ότι η αμοιβή των 600 ευρώ του Προέδρου θα διανέμεται στους συνεργάτες – συμβούλους σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Τα δε ονόματα του συνδυασμού θα ανακοινωθούν με το πέρας της προθεσμίας. Κι αυτό για να αποφύγουν οι συνεργάτες μου ανεπιθύμητες πιέσεις και απειλές.

Σας ευχαριστώ
Με τιμή

Κώστας Γαλάνης
Υποψήφιος Πρόεδρος Δ.Δ. Αστακού

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.