Ροή Αναρτήσεων

Παυλόπουλος : Άξιοι απόγονοι των Αθάνατων Ελεύθερων Πολιορκημένων.Βούρκωσε ο Πρόεδρος.(ΒΙΝΤΕΟ)

Παυλόπουλος : Άξιοι απόγονοι των Αθάνατων Ελεύθερων Πολιορκημένων.Βούρκωσε ο Πρόεδρος.(ΒΙΝΤΕΟ)
Στις εκδηλώσεις για την 193η Επέτειο από την Ηρωική Έξοδο της Φρουράς των Ελευθέρων Πολιορκημένων παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων στο λιμάνι πραγματοποιήθηκε εντυπωσιακή επίδειξη με F16 από την ομάδα «ΖΕΥΣ» , που εντυπωσίασε μικρούς και μεγάλους που έστρεψαν το κεφάλι στον ουρανό για να παρακολουθήσουν τη δεξιοτεχνία του πιλότου την ώρα που «έσχιζε» με ταχύτητα τον αέρα με το F16, τους ελιγμούς και την κατακόρυφη άνοδο και κάθοδο του αεροσκάφους.
O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος πλησίασε τον κόσμο που είχε κατακλύσει το λιμάνι για να παρακολουθήσει την επίδειξη και χαιρετήθηκε μαζί τους.
Με το τέλος της επίδειξης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος μίλησε στον ασύρματο προς τον επισμηναγό και χαρακτηριστικά του είπε :
Είστε άξιοι απόγονοι των Αθάνατων Ελεύθερων Πολιορκημένων της Ιεράς Πόλης του Μεσολογγίου.Εκ μέρους όλων μας αντί για ευχαριστώ θέλω να σας στείλω  σαν ευχή τον στίχο του Διονυσίου Σολωμού.Πάντα  ανοικτά πάντα Άγρυπνα τα μάτια της ψυχής σας.
Εκείνη την ώρα η φωνή του Προέδρου λύγισε και βούρκωσε.Μια στιγμή άκρως συγκινητική αφού πριν λίγη ώρα το F16 της πολεμικής αεροπορίας μετά την επίδειξη πέρασε πάνω από το λιμάνι κάνοντας συγκεκριμένο ελιγμό που σημαίνει χαιρετισμό .
Δείτε στο τέλος του βίντεο την ευχή του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.