Ροή Αναρτήσεων

Συνεδρίαση Τοπικού Συμβουλίου ΑΣΤΑΚΟΥ με σημαντικά θέματα!

    
Πραγματοποιήθηκε η 1η τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Αστακού, στις 27 Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα Παρασκευή, στο Γραφείο της Κοινότητας.
      Η πρόεδρος Αρετή Γριτσίπη, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους τοπικούς συμβούλους, ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα καθήκοντα τους, και ακολούθησε η εισήγηση της Προέδρου της Κοινότητας Αστακού σχετικά με τις ενέργειες –παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν για τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της πόλης.

Αναφέρθηκε επιγραμματικά στα 3 θέματα ως εξής: 
  1.-Όρισε ως Αναπληρώτρια Πρόεδρο της Κοινότητας Αστακού, όταν απουσιάζει ή κωλύεται η ίδια, το μέλος του Συμβουλίου της Κοινότητας κα Χρυσούλα Δράκα – Ντίνου.
  2.-Πρότεινε την κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης λόγω επικινδυνότητας στη θέση Εσχατολάγκαδο, έναντι οικίας Μακρυγιάννη και Κατασαρομήτσου και τόνισε ότι έχει υποχωρήσει το έδαφος και είναι επικίνδυνο για τα οχήματα, τους διερχόμενους καθώς και τα παιδιά που πηγαινοέρχονται στο σχολείο και ψηφίστηκε ομόφωνα.  
  3.-Πρότεινε την Κοπή δέντρων και τον καλλωπισμό του κοιμητηρίου Αστακού και μάλιστα ανέφερε οτι υπάρχουν δέντρα που πρέπει να κοπούν διότι είναι επικίνδυνα να προκαλέσουν ζημιές σε μνήματα και ψηφίστηκε ομόφωνα. 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ:......









Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.