Ροή Αναρτήσεων

Προσφυγή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εναντίον των αποφάσεων της Αποκεντρωμένης, που έκριναν νόμιμες τις αποφάσεις σύστασης των Δ.Σ. των Νομικών προσώπων του Δήμου Ξηρομέρου.


Σας ενημερώνουμε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δια του επικεφαλής της κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη, 
ως έχει αναφέρετο δικαίωμα, προσέφυγε στην Ειδική Επιτροπή του άρθρου 152 του Ν. 3463/06, εναντίον των αποφάσεων της Αποκεντρωμένης, που επικύρωσαν ως προς την νομιμότητα τους τις αποφάσεις σύστασης των Δ.Σ. των Νομικών προσώπων του Δήμου Ξηρομέρου.
Δεν ξέρουμε τι λόγους επικαλείται στην προσφυγή του ο κ. Γαλούνης και η παράταξη «Δυνατό Ξηρόμερο - Πρώτα ο πολίτης» ώστε να σας ενημερώσουμε, μιας και δεν εξέδωσε κάποιο σχετικό ενημερωτικό δελτίο τύπου επί αυτού.
Τους λόγους θα τους μάθουμε όταν θα υπάρχουν αποφάσεις επί των προσφυγών, είτε θετικές είναι αυτές, είτε αρνητικές, μιας και θα δημοσιευτούν στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» και τότε με την σειρά μας θα σας ενημερώσουμε για τις λεπτομέρειες.
Φυσικά δεν ξεχνάμε ότι ο κ. Γαλούνης στην 5ετή θητεία του ως Δήμαρχος, κατακεραύνωνε την αντιπολίτευση όταν για οποιονδήποτε λόγο έκανε ανάλογη προσφυγή και μιλούσε πολύ σκληρά και με βαριές κουβέντες γι  αυτή την ενέργεια, που κατά εκείνον την θεωρούσε απαράδεκτη μιας και έβαζε εμπόδια στην λειτουργία του Δήμου.


Για την υπόθεση και το θέμα που δημιουργήθηκε με τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου, που ορίστηκαν τα μέλη των Δ.Σ. των Νομικών προσώπων, σας ενημερώσαμε με πρόσφατο άρθρο μας (δείτε εδώ).

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.