Ροή Αναρτήσεων

Στις απ' ευθείας αναθέσεις «Το έργο συνεχίζεται» μας λέει ο κ. Γεωργούλας, παραπέμποντας μας σε ανάρτηση του Blog Xiromeritis.


Από το e-mail του δημοτικού συμβούλου κ. Κώστα Γεωργούλα, πρώην Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου, πήραμε σύνδεσμο για ένα άρθρο του Blog Xiromeritis, με το οποίο απ' ότι φαίνεται έχει κάποια σχέση με την διαχείριση του και αυτό δεν το λέμε για κακό, καλό είναι, και γνώμη μας είναι ότι όλα τα Blogs συνεισφέρουν στον δημόσιο διάλογο με τον πλουραλισμό των απόψεων που καταθέτουν.

Σας συστήνουμε να το διαβάσετε το άρθρο, γιατί ο ενημερωμένος πολίτης όλα πρέπει να τα διαβάζει, να τα κρίνει και να τα φιλτράρει. Αναφέρεται στις απ' ευθείας αναθέσεις της νυν δημοτικής αρχής, έχει τίτλο «Σταματημό δεν έχουν οι απ' ευθείας αναθέσεις στο Δήμο Ξηρομέρου» και κλείνει με την φράση «Το έργο συνεχίζεται...»
Την δική μας γνώμη για τις απ' ευθείας αναθέσεις την έχουμε καταθέσει καθαρά, σαφώς και με πλήρη λεπτομέρεια πρόσφατα και είναι διαχρονική μας γνώμη (δείτε εδώ).
Για όσους δεν καταλαβαίνουν ή κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ή καταλαβαίνουν αυτό που τους βολεύει, θα το πούμε με πιο απλοϊκά λόγια.
Δεν θέλουμε απ' ευθείας αναθέσεις του τύπου που γνωρίσαμε, καθαρισμοί λιμένα Μύτικα, επισκευή φώτων λιμένα Μύτικα, καθαρισμοί Νεκροταφείων, καθαρισμοί αλσυλίων, ΚΗΦΗ Κανδήλας, καθαρισμοί αντιπυρικές, καθαρισμοί ομβρίων, καθαρισμοί κοινόχρηστων χώρων, απ' ευθείας ανάθεση βάψιμο Γυμναστηρίου Παπαδάτου εσωτερικά, απ' ευθείας ανάθεση βάψιμο Γυμναστηρίου Παπαδάτου εξωτερικά και πολλές άλλες απ' ευθείας αναθέσεις, που όλοι όσοι έχουν επαφή με την πιάτσα της αγοράς, αξιολογούν την ποιότητα τους.
Θέλουμε λελογισμένη χρήση των απ' ευθείας αναθέσεων, με όλους τους προμηθευτές και εργολάβους στο παιχνίδι χωρίς εξαιρέσεις, όπου και το ένα ευρώ της απ' ευθείας ανάθεσης θα είναι έργο πραγματικό προς όφελος του Δήμου και των δημοτών.
Επίσης θέλουμε επίσημη σύμβαση με υδραυλικό για την Δ.Ε. Αλυζίας, να ξέρουμε ποιον πληρώνουμε και πόσο, πάνω από το τραπέζι και όχι με προφορικές εργασίες και πήγαινε δικαστήριο να τα πάρεις, εμείς σου υπογράφουμε για ένα ποσό, όπου δεν μπορεί να ελέγξει κανείς και τίποτα, γιατί μέχρι τώρα αυτό γινόταν με τον υδραυλικό στην Αλυζία, ο οποίος και αυτός έτσι είναι όμηρος της εκάστοτε δημοτικής αρχής και ο κ. Γεωργούλας το γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτό συνέβαινε.
Και εννοείται δεν θέλουμε προφορικές εργασίες πάνω από 560 χιλιάδες ευρώ, που μέχρι τώρα έχει καταγράψει η τέως δημοτική αρχή, όπου επαναλαμβάνουμε κανείς δεν μπορεί να ελέγξει τίποτα.
Αυτά εμείς δεν τα θέλουμε και ούτε θα τα υπηρετήσουμε, σε αντίθεση με τον κ. Γεωργούλα που τα υπηρέτησε.
Άρα η φράση στο τέλος του άρθρου «Το έργο συνεχίζεται....», είναι τραγική ειρωνεία να την προσυπογράφει κάποιος που 5 χρόνια είχε συμμετοχή σε αυτό το έργο (μέλος της τέως δημοτικής αρχής) και νομίζει ότι όλα θα έχουν καλώς, άμα και οι άλλοι θα κάνουν τα ίδια. Όχι δεν θα γίνουν τα ίδια... και αν γίνουν, εμείς θα είμαστε πάλι απέναντι.
Ο κ. Γεωργούλας θα είναι απέναντι;
Αν ναι, θα τον συγχαρούμε για την μεταμέλεια του και την αλλαγή του

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.