Ροή Αναρτήσεων

Ξανά στο Υπουργείο για τον προϋπολογισμό του 2020 ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης.Γιατί;;;Σε αγώνα δρόμου έχει επιδοθεί ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, αλλά και οι Αντιδήμαρχοι στην προσπάθεια τους να ετοιμάσουν έναν βιώσιμο προϋπολογισμό για τον Δήμο, που αντιμετωπίζει πλείστα όσα οικονομικά ζητήματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Σ» ο κ. Τριανταφυλλάκης θα επισκεφθεί εκ νέου το Υπουργείο Εσωτερικών αλλά και έτερα αρμόδια Υπουργεία, για να ζητήσει την στήριξη τους, ώστε ο προϋπολογισμός του Δήμου Ξηρομέρου για το 2020 να μην αντιμετωπίσει περισσότερα προβλήματα από τα ήδη υπάρχοντα. Από την ώρα που ανέλαβε το τιμόνι του Δήμου, έχει προχωρήσει σε περικοπές και αιματηρές οικονομίες στην προσπάθεια να μην χρεοκοπήσει ο Δήμος.
Στην περίπτωση που τα καταφέρει, θα έχει βάλει ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα, που λέγεται Δήμος Ξηρομέρου για να μην καταρρεύσει. Αφήστε που αν τα καταφέρει, του χρόνου στην γιορτή του οι δημότες του θα λένε: «σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει

Πηγή: http://sinidisi.gr

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για καλό ο Γιαννάκης δεν πάει !!!!

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς Γιάννη το Ξηρόμερο δεν κάνει....Τρομάρα μας...

Ανώνυμος είπε...

Ουτε προυπολογισμο δεν ξερουν να φτιαξουν και τρεχουν να μαθουν τωρα .για γελια ειστε μα τοση ανικανοτητα ;

Ανώνυμος είπε...

Η ψευτιά και η κλεψιά είναι μάνα κι ανεψιά.

Ανώνυμος είπε...

Μας πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε να δούμε τι θα καταφέρει και αυτός ο ταλαίπωρος, και θα έρθει η ώρα του να κριθεί...

Ανώνυμος είπε...

Όταν ο Στάικος έχει δεσμευτεί πως αν κάνει πέντε έργα ή προμήθειες με δημοπρασία ,θα του ψηφίσει τον προϋπολογισμό χωρίς καμία απαίτηση για κανένα έργο δικό του ,εκείνος πούλαγε στο συμβούλιο νταιλίκια στον Στάικο.
Τι να πει κανείς για αυτόν τον Δήμαρχο .

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.