Ροή Αναρτήσεων

Παραίτηση της κας Ρούλας Αποστολάκη από Αντιπρόεδρος και μέλος του 5μελούς Τοπικού Συμβουλίου Μύτικα.


Έπειτα από πολύ μεγάλη σκέψη και προβληματισμό, βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση για μένα, να δηλώσω την παραίτηση μου από τη θέση της Αντιπρόεδρου της Τοπικής Κοινότητας Μύτικα και κατά συνέπεια και από Τοπική Σύμβουλος.

Αυτή μου η απόφαση είναι πράγματι όπως είπα και πιο πάνω, μετά από μεγάλη σκέψη, γιατί φυσικά δεν μπορώ να παραβλέψω όλη αυτή την αγάπη των συγχωριανών μου, που για τρίτη συνεχόμενη εκλογική φορά με έφεραν ψηλά σε ψήφους.
Αλλιώς φανταζόμουν τα πράγματα πριν 8 μήνες, διαφορετικά τα βλέπω τώρα. Λυπάμαι και θέλω να με συγχωρήσουν πραγματικά οι συγχωριανοί μου, αν αυτή μου η απόφαση τους στεναχωρεί, αλλά γι αυτούς θα είμαι πάντα η Ρούλα, που θα τρέχει σε ότι αυτοί με χρειάζονται.
Τέλος να πω στον αγαπημένο φίλο μου, που έρχεται ως πρώτος επιλαχών κατά σειρά να καλύψει τη θέση μου ως Τοπικός Σύμβουλος, τον κ. Λυγκώνη Νίκο, καλό κουράγιο, καλή δύναμη....!!!!!!

Με εκτίμηση

Αποστολάκη Σπυριδούλα

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα θα βάλουμε μαύρες σημαίες !!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά εσύ είσαι όπου σε πήγαινε ο άνεμος, τόσο μυαλό έχουν εκεί που σε ψηφίζουν ακόμα.

Ανώνυμος είπε...

Πολύζος Ματζαρης συμπολιτείες κλπ έχουν πιεί το αμίλητο νερό μούγκαααααααααααα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά και εσυ ρε κορίτσι μου όμορφο τέτοια εποχή μες στα κρύα το άφησες σύξυλο το παλικάρι μας και θα το φάει το αγιάζι χωρίς την ξεστή και απαστράπτουσα παρουσία σου .
Κρίμα το αστέρι της αυτοδιοίκησης να έχει μοναξιές .

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.