Ροή Αναρτήσεων

Φίλιππος Σαμαλέκος :Η επιβολή τέλους ύδρευσης 2020 με βρίσκει αντίθετο και τη καταψηφίζω

Σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου - 19/3/2020 εκ περιφοράς
Επιβολή Τέλους Ύδρευσης έτους 2020
Η επιβολή τέλους ύδρευσης 2020 με βρίσκει αντίθετο και τη καταψηφίζω διότι συνεχίζει έναν φαύλο κύκλο έλλειψης στρατηγικής και κακοδιαχείρισης στον Δήμο μας
από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές που αντιμετωπίζει το πρόβλημα μόνο λογιστικά και μετακυλίει το κόστος αυτό στους δημότες.
Οι δημότες περνάνε μια οικονομική κρίση η οποία θα οξυνθεί με την επιδημία και τις επακόλουθες οικονομικές συνέπειες. Το νερό είναι ένα βασικό κοινωνικό αγαθό για όλο τον κόσμο πόσο μάλλον για τον Δήμο μας με τα γνωστά και χρόνια προβλήματα. Όπως μας δείχνει η επιδημία του κορονοϊού τα βασικά κοινωνικά αγαθά θα πρέπει να προστατεύονται και να διαχειρίζονται σαν κόρη οφθαλμού.
Στόχος είναι να έχουν όλοι οι δημότες πόσιμο, επαρκές και υγιεινό νερό με το λιγότερο κόστος. Αντί λοιπόν να μπούνε και άλλα τέλη θα πρέπει να παρθούν άμεσα μέτρα και
να εξοικονομηθούν τα αντίστοιχα ποσά .
Μερικά από τα μέτρα επιγραμματικά αναφέρω εδώ αλλά δεν εξαντλούνται μόνο σε αυτά .Εμμένοντας λοιπόν στο δημοτικό πρόγραμμα μας προτείνω
-Έλεγχος παράνομων παροχών ύδρευσης , διακοπή των παράνομων παροχών και επιβολή προστίμων

-Την είσπραξή των ανείσπρακτων τελών και ειδικά από τους μεγάλους καταναλωτές

-Την άμεση διακοπή δωρεάν παροχής νερού σε σκάφη κλπ από το Λιμενικό Ταμείο

-Το κόστος συντήρησης με μη ανταγωνιστικές διαδικασίες και διαγωνισμούς και της αποφυγής των μόνιμων εργολάβων

-Τη μείωση του κόστους ενέργειας λαμβάνοντας σχετικά μέτρα
-Την επιστημονική τεχνική συντήρηση, επισκευή και διαχείριση του δικτύου σε όλο τον Δήμο.-Την ενημέρωση των πολιτών για εξοικονόμηση νερού και λογική χρήση.
-Την έκτακτη χρηματοδότηση απαραίτητων έργων από τη περιφέρεια και υπουργείο εσωτερικών υπεύθυνους για τις χρόνιες ελλιπείς υποδομές στον Δήμο μας και την αδιαφορία .
-Τη δημιουργία Δημοτικής Επιχείρισης για την ύδρευση και αποχέτευση
Με εκτίμηση ,
Φίλιππος Σαμαλέκος


Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εισαι σιγουρος οτι τα ειπε αυτα...η τον "χακαραν" παλι..

Ανώνυμος είπε...

11:08 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΥΤΕΛΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ Κ ΣΑΜΑΛΕΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ.Ο Κ ΣΑΜΑΛΕΚΟΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ.ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

Επιταγή χωρίς αντίκρισμα η άρνηση του κυρίου Σαμαλεκου ,αφού ξέρει πως παρά την δική του αρνητική ψήφο και ολόκληρης της αντιπολίτευσης , τελικά οι σύντροφοι του της Δημοτικής αρχής λόγω νόμου αν και έχουν μειοψηφική πρόταση θα επιβάλουν τελικά το χαράτσι στους πολίτες .
Αν ο κύριος Σαμαλέκος σέβεται τον εαυτόν του και τους πολίτες οι οποίοι τον ψήφισαν μόνο μια έντιμη επιλογή έχει .
Και αυτή είναι μόνο η παραίτηση του και η καταγγελία στην κοινωνία του Δήμαρχου σαν λαϊκιστή ,φορομπήχτη και ψεύτη .

Ανώνυμος είπε...

Κ.Σαμαλεκο δεν τρωει κουτοχορτο ο κοσμος..Αν πραγματι διαφωνεις μονο ο δρομος της δημοσιας συγνωμης και παραιτησης ειναι εντιμος ..τα αλλα ειναι παραμυθια της Χαλιμας ..σ αυτα που μας ελεγες οτι σε "χακαραν"

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον κύριο Σαμαλέκο!!!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Σαμαλεκο να σας δω τι θα κάνετε για να υποστηρίξετε την θέση σας αυτή.... Αλλά ξέχασα εσείς ασχολείστε με κάτι ΜΌΝΟ ΌΤΑΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΌ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.... ΓΙ ΑΥΤΌ ΔΙΑΦΩΝΕΊΤΕ.... ΑΘΛΙΟΣ....

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.