Ροή Αναρτήσεων

Προς Κ. Δήμαρχο να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη

Κ. Δήμαρχε, Απευθυνόμενος στο πρόσωπο μου με ολόκληρο δελτίο τύπου σαν να μην υπάρχει άλλο θέμα που να μας απασχολεί, μου κάνετε υποδείξεις για το πώς θα λειτουργώ φορά η πως λειτούργησα στο παρελθόν και αυτό γιατί; Να σας πω εγώ... Γιατί δεν σας αρέσει να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη.
Τα επικοινωνιακά τρικάκια που χρησιμοποιούσατε πριν τις εκλογές μας τελείωσαν.
Όχι σ' εμένα αλλά σε όλους τους πολίτες.
Να σας θυμίσω ότι εσείς διοικείτε και όχι εγώ. Ας πάρω όμως τα γεγονότα από την αρχή. Με αναρτηση στο blog xiromeritis (το οποίο ενημερωτικά έχει ανέβει σε παρακολούθηση από τους πολίτες με πρωτόγνωρο Ρυθμό) έχω δηλώσει και παλαιότερα ότι είμαι ένας εκ των διαχειριστών, αναρτήθηκε προς τους πολίτες το επίσημο έγγραφο από το Διαύγεια για συντήρηση φωτοτυπικού χωρίς σχολιασμό περί καλής η κακής ανάθεσης, περί ακριβής η φθηνής ανάθεσης κλπ. Ενώ από κάτω αν ανατρέξετε υπάρχει ένα κ μοναδικό σχόλιο που δεν αναφέρεται στο πρόσωπο σας η σε κάποιον άλλο και να σας θίγει. Που είναι λοιπόν το μεμπτό; Και έρχομαι στο προκείμενο και σας ρωτώ προς τι η ενόχληση σας; Απαγορεύεται να ενημερώνονται οι πολίτες για θέματα του Δήμου; Το Διαύγεια υπάρχει για τη διαφάνεια και μάλιστα εσείς ο ίδιος μας παραπεμπετε στο δελτίο σας να δούμε το Διαύγεια... Το ίδιο λοιπόν έγινε και μέσα από το μπλογκ. Εξηγηστε μου λοιπόν τι σας ενοχλεί; Πραγματικά δεν κατάλαβα. Επί προσωπικού.
Διετέλεσα προεδρος της Κοινωφελής επιχειρήσης για σχεδόν 5 έτη.
Παρέλαβα χρέη και ελλείψεις.
Εξόφλησα χρέη, έκανα έργο, κρίθηκα καλώς η κακώς στις εκλογές , ελέγχθηκα από ελεγκτές και από καταγγελίες και το αποτέλεσμα? Κανένα... Τίποτα αξιόποινο...Μάλιστα να σας θυμίσω ότι και ο νυν πρόεδρος σημείωσε ότι παρέλαβε μια υγιή επιχείρηση .
Και σας ρωτώ λοιπόν ευθέως κ. Δήμαρχε που θεωρείτε ότι προκάλεσα ζημιά... Γιατί επί 8 μήνες πιθανόν χαλκεύοντας στοιχεία, δεν διαβιβάσατε στη δικαιοσύνη τα ατοπήματα μου και κάνετε το λαϊκό δικαστή;
Γιατί δεν κλήθηκα να απολογηθώ για τα λάθη που μου προσάπτετε;
Γιατί δεν με στείλατε στη δικαιοσύνη αφού μας παραπέμπετε σε κατάχρηση δημοσίου χρήματος;
Να σας πω εγώ γιατί?
Γιατί τους ασκούς τους φουσκώνει ο άνεμος και τα άδεια μυαλά η έπαρση. Με εκτίμηση και φιλικά Κώστας Γεωργούλας

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κουστακη και τρως και ψευδεσε

Ανώνυμος είπε...

Ενώ ου γιαννάκς δεν τα αλειφτεί τα μουστακακιατ .
Καλά ωρέ επτά μήνες Δήμαρχς χίλιες αναθέσεις δεν τούφταναν ήθελ και άλου ιένα χιλιαρκο για δαύτ την επισκευούλα εκιού του φωτοτυπικού οορέ.
Μπράβο γιαννάκ μου και δεν στούχα .

Ανώνυμος είπε...

κοστακη για τα συκα μας ειπες

για την σκαφη που την χρεωσατε 4000 ευρω θα μας πεις????

θα σε σβεργωσει ου γαλουνης που τριβεσαι στην γκλιτσα του τσοπανη και βγαινουν στον αφρο οι συγκρισεις

καθε τι που θα γραφς θα κτας πρωτα τι καματε εσεις

Ανώνυμος είπε...

Κωστάκη από το αφτί και στο δάσκαλο.... Αδιάβαστος....

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.