Ροή Αναρτήσεων

Σπήλιος Λιβανός:Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι και συντοπίτες


Οι συνθήκες ζωής όλων μας άλλαξαν αιφνίδια με την έλευση του κορωνοϊού COVID-19 στη χώρα μας. Οφείλουμε σε ατομικό αλλά και συλλογικό επίπεδο να επιδείξουμε απόλυτη υπευθυνότητα, αποδεικνύοντας την ανθρωπιά και το υψηλό αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης που διαχρονικά χαρακτηρίζουν τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.
    


Η Πολιτεία από την αρχή δίνει τη μάχη της πρώτης γραμμής αναλαμβάνοντας την ευθύνη ακόμη και για μέτρα που αυτή τη στιγμή φαντάζουν αυστηρά για να διασφαλίσει πρώτα απ όλα, το αγαθό της δημόσιας υγείας. Δρα άμεσα και πολυεπίπεδα για να στηρίξει την κοινωνία καθώς και τις επιχειρήσεις και τους εργαζομένους που πλήττονται κατά προτεραιότητα.
Είμαστε στο πλευρό όλων των πολιτών. Αντιλαμβανόμαστε τη δυσκολία προσαρμογής στη νέα πραγματικότητα αλλά όλοι πρέπει να τηρούμε αυστηρά τα μέτρα προφύλαξης.
Λαμβάνουμε πάντοτε υπόψιν όλες τις οδηγίες των ειδικών όσον αφορά στις δραστηριότητές μας. Δεν φοβόμαστε αλλά και δεν εφησυχάζουμε. Προσπαθούμε όλοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων κόντρα σε ηρωισμούς και σε θεωρίες συνωμοσίας που μόνο κακό προκαλούν. Με δεδομένο ότι πρόκειται για μια πρωτόγνωρη κρίση πρέπει όλοι να συμβάλλουμε προκειμένου να τη ξεπεράσουμε όρθιοι και χωρίς να προκληθεί "έμφραγμα" στο σύστημα υγείας που θα οδηγήσει σε ανεπανόρθωτη καταστροφή.
Ελαχιστοποιούμε τους κινδύνους έκθεσης τόσο των συνεργατών μας όσο και κυρίως όσων απευθύνονται στα γραφεία μας. Συνεχίζουμε να λειτουργούμε ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά .
Είμαστε στη διάθεση των συνανθρώπων μας που μας χρειάζονται χωρίς άμεση δια ζώσης επαφή, αλλά με ειλικρινές αίσθημα ευθύνης.
Προστατεύουμε τη δημόσια υγεία, δεν φοβόμαστε, ακολουθούμε τους κανόνες. Μένουμε σπίτι για να είμαστε όλοι μαζί υγιείς και την επόμενη μέρα της λήξης αυτής της έκτακτης κατάστασης. Είναι μια μάχη που θα δώσουμε όλοι μαζί. Και είναι μια μάχη όπου κανείς δεν περισσεύει και όλοι μαζί θα την κερδίσουμε.
Στη συνέχεια του παρόντος newsletter μπορείτε να δείτε τις νέες πολιτικές και κοινοβουλευτικές δράσεις μου καθώς και τις πρόσφατες παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες μου για την προώθηση των ζητημάτων της Αιτωλοακαρνανίας.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.