Ροή Αναρτήσεων

Μήπως ξέρετε κύριε Δήμαρχε σε ποιά χωριά έκοβε χορτάρια σε δρόμους πάνω από 6 μήνες ο καταστροφέας εδάφους ;;;;



Κύριε Δήμαρχε ο καταστροφέας εδάφους ήταν εκεί από τον Οκτώβριο και το ξέρουν και συνεργάτες σας .!!!!

Μήπως ξέρετε κύριε Δήμαρχε  σε ποια  χωριά  έκοβε χορτάρια σε δρόμους  πάνω από 6 μήνες ;;;;

Το γεγονός ότι τον πλήρωσα από την τσέπη μου, υπάρχουν πολλοί μάρτυρες από τον κύριο Σόρογκα , τον Φώτη Λιβάνη μέχρι τον Γιώργο Μανδύλη, με το τρακτέρ του οποίου κόβαμε τα χορτάρια με καύσιμα ,που βάζαμε από το κοινό   ταμείο  με τα 200 ευρώ που έδινα κάθε μήνα εγώ από τα παραστατικά μου και από 100 ευρώ οι αντιδήμαρχοι και οι Πρόεδροι του Δημοτικού Συμβουλίου , μέχρι και τον κύριο Λαϊνά από την τότε αντιπολίτευση και τον κύριο Αποστόλη Ντίνο  δικό σας συνεργάτη σήμερα  .

Αν πάντως πραγματικά δεν γνωρίζετε σε ποια χωριά έκοβε χορτάρια ,ο εν λόγω καταστροφέας , τότε δεν ξέρετε τι σας γίνεται .!!!!  

Άλλη μια γκάφα σας.

Τα έγραφα που μας δείξατε από το 2008 , είχαν δει επανειλημμένα και οι συνεργάτες σας κύριος Αποστόλη Ντίνος και ο κύριος Λαινάς και όλοι οι πολίτες ,  να κόβει τα χορτάρια  στους δρόμους , αλλά  και στην περιοχή του ανεμόμυλου ,είχα πει αφού εγώ ήμουν δήμαρχος δικιά  μου ήταν η ευθύνη, που φαίνεται , ότι εισπράχτηκαν αυτά τα χρήματα ,αλλά εγώ που τα είχα δώσει προκαταβολικά στον κύριο Σόρογκα ( τον προμηθευτή  του) , δεν τα πήρα  ποτέ πίσω . !!!!

Έχω ισχυρές ενδείξεις ,αλλά όχι αποδείξεις για το ποιος τα βούτηξε και έτσι δεν μπορώ να τον πιάσω από τον λαιμό, για να τα επιστρέψει πίσω .!!!

Και έτσι πάνε πουφ . 

Για τον φόνο , όμως τίποτα .!!!! 

Για τα καύσιμα του Β εξαμήνου του 2010  του κυρίου Δημητρίου Πλιαμέρη , ούτε κουβέντα , που υπάρχουν εκεί όλα τα χαρτιά και φαίνονται ,αν έχουν πληρωθεί ή είναι μέσω του δικηγόρου  κυρίου Αλέξανδρου    Φραίμη  στα Αστικά Δικαστήρια , δεν αρθρώσατε ούτε κουβέντα .!!

Σας λείπει η λεβεντιά ,να τα βάλετε στην επόμενη οικονομική ,για να πάρω τα χρήματα μου, τα οποία είναι 7.000 ευρώ και αυτή είναι η ουσία και όλα τα άλλα είναι απλά παραμύθια και μάταιες προσπάθειες αντιπερισπασμού για τα χάλια σας .!!!

Αλλά μάταια ,γιατί η πραγματική λεβεντιά είναι για λίγους.!!!!! 

Παναγιώτης Σταικος 

Πρώην Δήμαρχος Αστικού με τα τόσα μηχανήματα που σας άφησε ,που παρά ταύτα έχετε τον Δήμο ολόκληρο να βρωμάει ,από άκρου εις άκρον   . 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΗΜΑΡΤΟΝ...ΕΛΕΟΣ....Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ.....ΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ....ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ

Ανώνυμος είπε...


Η αλήθεια είναι πως ήταν εκεί και από τον Οκτώβριο έκοβε χορτάρια σε χωριά του δήμου ,αλλά επειδή ο δήμαρχος δεν ξέρει, τι του γίνεται στον δήμο και θα πρέπει να μας πει σε ποια χωριά έκοβε χορτάρια από τον Οκτώβριο .
Και όχι μόνο δεν έπαιρναν χρήματα εκείνοι που έκοβαν τα χορτάρια στα χωριά τους ,αλλά έβαζαν και τα πετρέλαια για το τρακτέρ τους από την τσέπη τους. και αυτό οι κάτοικοι των χωριών αυτών το γνωρίζουν πολύ καλά ,αφού δεν υπάρχει ούτε ένας να πει πως πλήρωσε έστω ένα ευρώ .

Ανώνυμος είπε...

Ο ανύπαρκτος δήμαρχος Τριανταφυλλάκης μπορεί να μας πει , εκείνη η σκούπα που είχε αγοράσει το δημοτικό συμβούλιο με 90.000 ευρώ όταν ήταν δήμαρχος ο Σταικος που είναι .
Σε ρωτάμε γιατί στους εννέα μήνες που είσαι δήμαρχος δεν την έχει πάρει το μάτι μας στον Αστακό ούτε μια ημέρα .
Γιατί δεν καθαρίζεις με αυτή τον Αστακό που ζέχνει από τα σκουπίδια .
Μέχρι που φτάνει η ανικανότητα σου ?

Ανώνυμος είπε...

Φιλε πες μας ποσα εφαγες να ξερουμε....

Ανώνυμος είπε...

Μεχρι εκει που φτάνει και η δικη σου...αφου ρε παραλυτο επι ντινας και γαλουνη χαθηκαν απο το δημο παρα πολλα μηχανηματα ή τα επερναν ιδιωτες και εστειναν επιχείρησή......και μην μοθ πεις πια μηχανηματα ολοι ξερουμε....θαμμενα τα εχουν σε χωματερές

Ανώνυμος είπε...

Σε καλή τιμή την πήρες Παναγιώτη ακόμα θυμάμαι τα πρωινά που περνούσε κάθε μέρα και σκούπιζε τους δρόμους τού αστακού και έλαμπαν καί αυτός ο ήχος θα μου μείνει έντονα χαραγμένος στην μνήμη μου

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.