Μετάφραση

Διαδικτυακή δημοσκόπηση του Δραγαμέστο Νεά το Σεπτέμβριο 2020

Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020

Τα μέτρα σας κύριο της Δημοτικής Αρχής μας θυμίζουν την Ευαγγελική Περικοπή : ἔσονται πρῶτοι ἔσχατοι καὶ ἔσχατοι πρῶτοι.


Αντί να κόψετε πρώτα τις παράνομες παροχές και αυτές που δημιουργούν σοβαρό πρόβλημα στην επάρκεια του νερού ύδρευσης , εσείς με ολόκληρη την δύναμη του Αστυνομικού Τμήματος Αστακού κόψατε οριζόντια όλες τις παροχές εκτός Αστακού ( αφήνοντας ελάχιστες δίνοντας λαβές για σχόλια )  , ακόμη και αυτές οι οποίες εξυπηρετούν παραγωγικές κτηνοτροφικές μονάδες , ενώ υπήρχαν άλλες λύσεις ως πρώτες και εάν αυτές δεν αποδώσουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα , τότε να μπορείτε να πάρετε και επιπλέον μέτρα.

Θα πρέπει να καταλάβετε επιτέλους πως Δημοτική Πολιτική ,δεν γίνεται με Αστυνομίες και τα ΜΑΤ.!!!! 
Εμείς από την πρώτη στιγμή, όταν πριν από (4) τέσσερες  μήνες  είπατε πως θα κόψετε τις παράνομες παροχές και τις παροχές στους αδικαιολόγητα κακοπληρωτές , θα σταθούμε δίπλα σας .!!!!
Εσείς όμως αφού κόψατε 5-6 παροχές έτσι για τα μάτια του κόσμου , σταματήσατε το μέτρο  και επανήλθατε πάλι εντελώς λανθασμένα .!!!
Εμείς ως Δημοτική Παράταξη σας είπαμε μέσα στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και είναι καταγεγραμμένο στα ηχογραφημένα πρακτικά , πως θα έπρεπε να είχατε κόψει άμεσα το λάστιχο παροχή Φ 63 ή Φ 90 , το οποίο κακώς πηγαίνει νερό στην περιοχή εκείνη την Παναγίας της Λεσινιώτισας  , όπου δεν υπάρχει ούτε ένας Δημότης του Δήμου          Ξηρομέρου  ως κτηνοτρόφος  ,αλλά μόνο Δημότες του διευρυμένου Δήμου Μεσολογγίου.
Την παροχή αυτή που είχε δοθεί από τον Δήμο Αστακού , όταν ο Επικεφαλής της Παράταξης μας Παναγιώτης Στάικος  εκλέχθηκε  ως  Δήμαρχος Αστακού την σφράγισε αμέσως .
Μετά την λήξη της θητείας του αυτοί οι κύριοι επανήλθαν στην επόμενη Δημοτική Αρχή λέγοντας πως θα τοποθετήσουν εντός της συλλεκτικής δεξαμενής ύδατος στον Άγιο Δημήτριο δικό τους Αντλητικό  Συγκρότημα , όπου θα έπαιρναν ρεύμα από την παροχή του Αντλιοστασίου του Αγίου Δημητρίου του Δήμου Αστακού , αφού θα τοποθετούσαν , όπως και έκαναν ξεχωριστό ρολόι –μετρητή ηλεκτρικού ρεύματος και θα πλήρωναν το ηλεκτρικό ρεύμα  ,που θα κατανάλωναν για το  Αντλητικό  Συγκρότημα .
Μόνο που μέχρι σήμερα , προκλητικά ασυνεπέστατοι , δεν έχουν πληρώσει ούτε (1) ένα ευρώ και η κατανάλωση τους σε ρεύμα ξεπερνά το μισό εκατομμύριο  ευρώ .!!!
Αυτό είναι πραγματικό σκάνδαλο , το οποίο σας καταγγείλαμε μέσα στο Δ.Σ , αλλά εσείς μας αγνοήσατε προκλητικά και έρχεσθε τώρα να πάρετε οριζόντια  προκλητικά μέτρα απέναντι σε κάποιους  συνεπείς πολίτες παραγωγούς .!!!! 
Επίσης από τον  κεντρικό αγωγό, όταν ο αγωγός φθάνει στον δρόμο Μεσολογγίου –Αστακού χορήγησε το Δημοτικό Συμβούλιο επί της δεύτερης θητείας του ως Δημάρχου Αστακού του κυρίου Σαμαρά νερό προς τον οικισμό στο Βαλτί με αγωγό Φ 90 , που στην συνέχεια πολλοί πολίτες πριν φθάσει το  νερό στο Βαλτί έκαναν παράνομες συνδέσεις .
Έτσι επειδή οι καταναλωτές του Συνοικισμού στο Βαλτί στην συντριπτική πλειοψηφία ήταν κακοπληρωτές , ανάγκασαν τον τότε Δήμαρχο Παναγιώτη Στάικο να διακόψει την παροχή νερού προς το Βαλτί , ώσπου ήρθαν όλοι οι καταναλωτές και πλήρωσαν κάποια προκαταβολή και έκαναν ρύθμιση για το υπόλοιπο ποσόν σε 24 δώσεις , αλλά με τα από κάποιες δόσεις πάλι έπαψαν να πληρώνουν στην συντριπτική πλειοψηφία τους το νερό και το χρέος τους είναι τεράστιο .
Το νερό που φεύγει από την  δεξαμενή του Αγίου Δημητρίου για αυτές τις δυο παροχές αποτελεί περίπου  το 1/3 της ποσότητας που παρέχει η υπάρχουσα  Υδρομάστευση . 
Έτσι λοιπόν θα πρέπει να γίνει διακοπή  της  ύδρευσης στον οικισμό του Βαλτίου από το νερό του Αγίου Δημητρίου και να τοποθετηθεί ένα  μοτέρ στον αύλακα κοντά στον οικισμό για τιε οικιακές ανάγκες των κατοίκων  , το οποίο δεν θα είναι για πόσιμο , αλλά ο Δήμος θα πρέπει να πηγαίνει με το μεγάλο βυτίο του Mercedes , του οποίου το καζάνι είναι ανοξείδωτο και κατάλληλο για μεταφορά πόσιμου νερού.     
Επιπλέον προτείνουμε να γίνει έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο κεκλεισμένων των θυρών  με κανονική προθεσμία πέντε ημερών και μοναδικό θάμα την διακοπή των παράνομων παροχών σε όλο τον Δήμο .
Λύσεις για τέτοια σοβαρά θέματα δεν δίνονται με την παρουσία των ΜΑΤ . 
Απαιτούνται από τους πολίτες τεκμηριωμένες προτάσσεις με πιστικιά επιχειρήματα .       
Αστακός 5/6/2020
Εκ του Γραφείου Τύπου  της Δημοτικής Παράταξης 
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου .3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παναγιωτη απο παραπληροφορηση βλεπω πας καλα.....μηπως πηγαν και του0ς0 επιτεθηκαν τα "αγγελούδια κρηνοτροφοι"; μηπως ειναι ευνοουμενοι της διευρυμενης παραταξης γαλουνη σταικου και γραφουμε σχολια της τουαλετας; η θες να προσεγγισεις τους ψηφους καποιου συγκεκριμενου και μας τα γραφεις αυτα; βλεπω τους μεσολογγιτες παλι τους επιασες στο στομα σου ,αλλα τα "φαρμακα" απο εκει τα παιρνεις....σταματα να εισαι εμπαθης πια εχεις καταντησει αηδία...ολοι ξερουμε τι συμβαινει με το συναφι τους.....

Ανώνυμος είπε...

Α ευγενέστατε ανώνυμε 1:08 μ . μ ώστε είμαι εμπαθής εγώ και έχω καταντήσει αηδία .!!!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ για τους όμορφους χαρακτηρισμούς κάποιου σπουδαίου δημοκράτη .
Αν νομίζεις πως θα μπω στον κόπο ή πως αρμόζουν στο ήθος μου ,να σου απαντήσω κατάλληλα όπως το δικό σου style σίγουρα θα σε αφήσω, να βασανίζεσαι για να περιμένεις την δέουσα απάντηση .!!!!
Για την ταμπακιέρα όμως γαργάρα .
Τον ‘’απέραντο ‘’. θαυμασμό μου για το ύφος και το ήθος του λεγόμενου νέου πολιτικού διαλόγου .!!!!!
Παναγιώτης Στάικος

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν το κοινοποίησες στον εισαγγελέα και το έκανες μόνο στο μπλογκ