Ροή Αναρτήσεων

Αναζωογόνηση Ξηρομέρου:Φρέσκα κουλούρια Θεσσαλονίκης λένε κύριε Σαμαλέκο στην όμορφη πόλη .!!!


Αλλά φαίνεται μάλλον αγαπητέ Αντιδήμαρχε κύριε  Σαμαλέκο , να μην το έχετε ακούσει, αφού είχατε σπουδάσει στην Αθήνα και κάπως έτσι εξηγείτε και το γεγονός, ότι δείχνετε ή κάνετε πως αγνοείτε τα φρέσκα κατορθώματα σας ως Δημοτικής Αρχής και μάλιστα από την ημέρα της ανάληψης των νέων σας καθηκόντων .... 

Όταν λοιπόν θα μιλάτε για Δημοτικούς Συμβούλους ή μέλη της Δημοτικής Παράταξης Αναζωογόνηση Ξηρομέρου  και θα μιλάτε για κάμερες κάπου κάποτε  ως κυνηγοί κεφαλών, ότι έψαχναν  για  λίγα σκουπίδια έξω από κάποιους κάδους, πάρτε λοιπόν φρέσκιες  χθεσινές  εικόνες  από τον Αστακό , οι  οποίες  δυσφημούν  τον Αστακό παραπέμποντας  σε Ουγκάντα , για τις οποίες  εμείς αισθανόμαστε, ότι μας προσβάλουν .!!!
Εάν εσείς είστε υπερήφανος με αυτή την κατάσταση , τότε θα πρέπει από την πολύ τιμή εκ της καρέκλας του Αντιδημάρχου, να το κάνετε  όπως λέει και αυτό το υπέροχο Δημοτικό Τραγούδι για τους Κολοκοτρωναίους , που καβάλα επάνω στ άλογα πήγαιναν στην εκκλησιά , καβάλα προσκυνούσαν , καβάλα έπαιρναν αντίδωρο απ του Παππά το χέρι , αφού δεν είχαν ούτε λεπτό περίσσευμα από τον πολύτιμο χρόνο τους για τον αγώνα τους για Ελευθερία και Ιδανικά της Πατρίδας και έτσι δεν καταδέχονταν την γης να την πατήσουν ,   το οποίο και σας το αφιερώνουμε  μαζί με την φωτογραφία από το πανηγύρι από το Χωριό σας πριν από αρκετά χρόνια με τους Γίγαντες της Δημοτικής μας Παράδοσης , όπου το είχαν τραγουδήσει μοναδικά  .!!!!
 Συνεχίστε λοιπόν σε αυτόν το δρόμο της υμετέρας υπερηφάνειας   με τα χάλια και την βρωμιά στον Δήμο μας απ άκρου εις άκρην .
Και εάν θέλετε πιο φρέσκα , όπως λένε επί του πιεστηρίου νέα , τότε δεν έχετε να δείτε τις εικόνες με την Εφημερίδα Αυγή της 19ης Ιουνίου 2020 , οι οποίες παραπέμπουν σε Ουγκάντα και τα οποία Τριτοκοσμικά ευρήματα όλως τυχαία ευρίσκονται σε αυτό το σημείο από την ημέρα που αναλάβατε τα καθήκοντά σας ως Αντιδημάρχου  Ξηρομέρου .!!!!!
Μήπως και γι αυτό αισθάνεστε υπερήφανος και πρέπει εμείς να σιωπήσουμε και να μην δείξουμε στην Κοινωνία τα σπουδαία επιτεύγματα σας ;;;;
Αλήθεια για το νερό στ Αρχοντοχώρι πόσα κουλούρια θέλετε να σας βάλουμε ;;;;
Να σας βάλουμε 5 , αφού πέντε ημέρες είναι το Αρχοντοχώρι χωρίς  νερό και οι κάτοικοι του είναι προετοιμασμένοι, πως έτσι θα περάσουν και το Σαββατοκύριακο ( πράγμα το οποίο εμείς απευχόμαστε ) και από Δευτέρα έχει ο Θεός , που είναι μεγάλος.!!!!
Ή μήπως  και  γι αυτό πρέπει εμείς να σιωπήσουμε και να μην δείξουμε στην Κοινωνία τα ακόμη πιο σπουδαία επιτεύγματα σας ;;;;
Με τέτοια κατορθώματα σίγουρα θα ηρωοποιήσετε όλους τους Πρώην Αντιδημάρχους , τους οποίους  μέμφεστε κύριε Σαμαλέκο .!!!!
    
Αστακός 19/6/2020
Εκ του Γραφείου τύπου της Δημοτικής Παράταξης
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου   
Υ.Γ.
Λάμπουν τα χιόνια στα βουνά (Των Κολοκοτρωναίων)






3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο κουλουράς στο Ψυρρή

Ανώνυμος είπε...

Μασκοφορε, μάθαμε από έγκυρες πηγές ότι 3 γεμάτοι κάδοι και 2 κυβικά μπάζα έχουν κανονίσει φωτογράφιση με άλλον, το νου σου, τόσα σκουπίδια έχεις γύρο σου που σε στηρίζουν δεν πρέπει να χαθεί ούτε ένα.

Ανώνυμος είπε...

Σε σένα 5:36 που σε έτσουξε τόσο πολύ ο μασκοφόρος θα σου βάλει και μέικ απ για να φαίνεσαι πιο όμορφος ,αφού τέτοιο σκουπίδι σαν και σένα και την παρέα σου θα κάψετε τον φακό από την πολύ λάμψη .

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.