Ροή Αναρτήσεων

Συνεργασία Δήμου Ξηρομέρου με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.



Αστακός 12.6.2020
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Ταχ. Δ/νση: Αστακός Αιτ/νίας
T.K. 300 06
Τηλ.: 26463 60500
Fax: 2646042531

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Ο Δήμος Ξηρομέρου και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους για την σύναψη συνεργασίας με σκοπό τη μελέτη για την υλοποίηση ψηφιακών υπηρεσιών.
Πιο συγκεκριμένα το Εργαστήριο Ψηφιακού Πολιτισμού και Έξυπνων Πόλεων του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, θα προσφέρει Συμβουλευτικές Υπηρεσίες, ώστε με την χρήση των νέων τεχνολογιών να μπορέσει ο Δήμος Ξηρομέρου να εκσυγχρονιστεί για να παρέχει έξυπνες και ποιοτικές, ψηφιακές υπηρεσίες προς τους δημότες του, αλλά και τους επισκέπτες του Δήμου.
Για το σκοπό αυτό ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κος Ιωάννης Τριανταφυλλάκης, συναντήθηκε με τον Καθηγητή κ. Δημήτριο Βέργαδο, Διευθυντή του Εργαστηρίου «Ψηφιακού Πολιτισμού, Έξυπνων Πόλεων & Προηγμένων Τεχνολογιών(ΙοΤ)», του Τμήματος Πληροφορικής, του Πανεπιστημίου Πειραιώς και την Επίκουρο Καθηγήτρια κα. Αλμπάνη Ελένη του τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών και άμισθης συμβούλου για θέματα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ξηρομέρου, στο Δημαρχείο του Αστακού και κατέγραψαν τις ανάγκες του Δήμου, ώστε να προχωρήσουν σε μελέτες για την εφαρμογή ψηφιακών υπηρεσιών προς εξυπηρέτηση και όφελος των πολιτών.

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.