Ροή Αναρτήσεων

Η εισήγηση στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο, για το επεισόδιο της άνανδρης επίθεσης στον Αντιδήμαρχο ύδρευσης κ. Φίλιππο Σαμαλέκο.



Αξιότιμε κ. Πρόεδρε.
Όπως γνωρίζετε γίνεται μια σημαντική προσπάθεια της Τεχνικής Υπηρεσίας και της υπηρεσίας ύδρευσης να τηρηθεί ο κανονισμός ύδρευσης και να σταματήσει το εκτεταμένο φαινόμενο των παράνομων παροχών και υδροδοτήσεων.
Πάνω στη προσπάθεια αυτή δεχόμαστε και οι υδραυλικοί αλλά και εγώ προσωπικά απειλές, προπηλακισμούς, βρισιές και τραμπουκισμούς, το οποίο συμβαίνει σε κάθε έλεγχο και για αυτό ζητάμε πάντα τη συνδρομή Αστυνομίας.
Τη Δευτέρα όμως 29-06-2020 γύρω στις 11:00 και ενώ σταμάτησα στα ''Υδροφύλια'' να χαιρετίσω το συνεργείο και να δω αν συμβαίνει κάτι, δέχθηκα επίθεση από άγνωστο, ο όποιος άρπαξε μαχαίρι από το αγροτικό αυτοκίνητο και όρμησε επάνω μου. Κατάφερα να διαφύγω με την βοήθεια των υδραυλικών και ενός άλλου παρευρισκόμενου δημότη.
Είναι γεγονός ότι οι προηγούμενες δημοτικές αρχές είχαν στήσει ένα παρακράτος με τη ύδρευση ενθαρρύνοντας τις παράνομες παροχές ή δείχνοντας ανοχή, χωρίς να γίνεται συντήρηση των αντλιοστασίων, χωρίς καταμετρήσεις υδρομέτρων, χωρίς είσπραξη τελών με αποτέλεσμα την καταδίκη με αυξημένα τέλη των συνεπών πολιτών.
Μετά από σχετική έρευνα και με τη βοήθεια της Αστυνομίας, αποδείχθηκε ότι αυτός που μου επιτέθηκε ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του κ. Στάικου.
Είναι προφανές ότι σε αυτό το καθεστώς και με δεδομένες τις απειλές και απόπειρες ή ούτως άλλως αδύναμη υπηρεσία ύδρευσης δεν μπορεί να λειτουργήσει και να επιτελέσει το σκοπό της. Ήδη οι υδραυλικοί αρνούνται να προβούν σε έλεγχο παράνομων υδροδοτήσεων, φοβούμενοι για τη ζωή τους.
Είναι προφανές επίσης ότι στο σημείο αυτό βρέθηκα εκτελώντας τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου και της Δημοτικής Αρχής, εκλεγμένα όργανα του Ελληνικού Λαού και όχι σαν ιδιώτης.
Τον άνθρωπό αυτόν με βεβαρημένο ιστορικό, δεν τον γνωρίζω ούτε είχα μιλήσει ποτέ μαζί του.

Για του λόγους αυτούς ζητώ:
α) Να έρθει η άνανδρη και αδικαιολόγητη επίθεση στο πρόσωπό μου σαν θέμα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο και να καταδικαστεί από όλες τις παρατάξεις.
β) Να ενημερωθεί η Πολιτεία, το Υπουργείο Εσωτερικών και η Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλοακαρνανίας για τα φαινόμενα αυτά και να ζητηθεί η συνδρομή τους για να προστατευτούν οι ζωές μας και να παταχθεί το φαινόμενο των απειλών, εκβιασμών και τρομοκρατίας στην υπηρεσία ύδρευσης.
Αναμένοντας τις άμεσες ενέργειές σας.

Με εκτίμηση

Φίλιππος Σαμαλέκος
Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τωρα το θυμηθηκε ο επιστημονας 12 μερες μετα ..Κι αληθεια γιατι εκοψε το νερο κ μετα το ιδιο απογευμα εδωσε εντολη να το ξανασυνδεσουν..Η ανικανος ειναι η φοβισμενος.. και στις δυο περιπτωσεις δεν κανει το παιδι..ειναι αχρηστος

Ανώνυμος είπε...

Η όποια λεκτική ή σωματική βία ή απειλή για χρήση βίας για εμάς σαν παράταξη είναι καταδικαστέα από όποιον και αν προέρχεται και υπάρχουν όμως κάποιοι οι ,οποίοι προεκλογικά καλλιεργούσαν ένα τοξικό περιβάλλον λεκτικής βίας ,οι οποίοι τώρα θυμήθηκαν να μιλήσουμε για βία ,όταν και εγώ ο ίδιος δέχθηκα λεκτική βία μέσα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου με την φράση αν είσαι άντρας και φοράς παντελόνια έλα εδώ .
Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε .!!!!
Παναγιώτης Σταικος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου

Ανώνυμος είπε...

Καμία εντολή δεν δόθηκε, μην λέτε ψέματα στον κόσμο. Όσο για τον επιστήμονα θα σας χορέψει για τα καλά, θα ακούτε Φίλιππα και θα τρέχετε στις σπηλιές.

Ανώνυμος είπε...

Αμα φίλε πρόκειται οι εκλεγμένοι του δήμου και οπως λές : <<< "θα μας χορέψει" στο ταψί >> άστο καλλίτερα να πάμε σπιτάκια μας και άς κάνουν απο το δήμο ότι νομίζουν. Και τα ξαναλέμε στις δημοτικές εκλογες του 2023.

Ανώνυμος είπε...

Πες μ ρε φίλε στον ενα χρόνο π κλείνετε τι κάνατε ;;; Γιατί θα τρελαθούμε τελειώς

Ανώνυμος είπε...

Να σου πω τι δεν κάνανε?
Δεν τρώνε με χρυσά κουτάλια, όπως έκαναν οι προηγούμενοι, όσο για το τι θα κάνουν θα το δείξει η ιστορία, μην βιάζεσαι ολα θα γίνουν.

Ανώνυμος είπε...

περιμένουμε να δούμε Τι θα κανετε.

Ανώνυμος είπε...

ο ανδρισμός κ. Σταικο δεν φαίνεται απο τι λενε οι άλλοι
αλλά οι άλλες.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 4:07 ελα σε 4 χρονια και θα ξερεις απο μονος σου.....ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΈΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΈΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟΚΟΜΗΔΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΏΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΌΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΠΥ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ....ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ....ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ...ΟΧΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΟΛΗ ΜΕΡΑ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ, ΚΑΟ ΟΛΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ......ΒΡΩΜΗΣΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ. ...

Ανώνυμος είπε...

Παναγιώτη υπερβάλλεις και ψεύδεται....κανενας δεν αου είπε μεσα στο συμβουλιο τετοια κουβέντα ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΝΕΦΕΡΕΣ .....ΜΗΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΣΕ ΑΛΛΟ ΦΤΑΝΕΙ

Ανώνυμος είπε...

)Ευτυχώς που υπάρχουν τα μαγνητοφωνημένε πρακτικά .
Γελοιοποιείται απλά εκείνος που την είπε .
Τα πρακτικά και αν δεν την είπε έτσι παραιτούμαι εγώ .
Αν την είπε παραιτείται εκείνος ;;;;
Έτσι λειτουργούν οι πραγματικοί άνδρες και δεν γελοιοποιούνται ,
Π λες εγώ δεν την είπα έτσι ,αλλά αλλοιώς .!!!
Εμπρός τα πρακτικά σε πραγματογνώμονα οποίος έχει τα κότσια και αν δεν είναι έτσι τότε εγώ θα εξαφανιστώ από προσώπου γης .!!!
Εγώ απαντώ πάντα με το όνομα μου .!!
Παναγιώτης Σταικος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Αναζωογόνηση Ξηρομερου

Ανώνυμος είπε...

Οσο αφορά το πρώτο σκέλος παραιτηδου από τωρα.........πηγαονε στον πραγματογνώμονα...αν ελπθζεις σε τέτοια σωθβκες Όσο για το ονομα....παναγιωτη που πηγε "ο φίλος σου" ο "δραγαμεστινος"....; όλοι ξέρουμε ποιον νομιζεις ότι κοροιδευεις. ..α! Μην ξεχασω σου εχω κλείσει μονοκλινο στην μπολετα.....

Ανώνυμος είπε...

ας θεωρήσουμε κε Παναγιώτη Στάϊκο ότι πάνω σε μια οποιαδήποτε συζήτηση που γίνεται μεταξύ μας ως συμπολίτες ή συνομιλητές, καποιες ίσως φορές, εκφράσεις μας σε μια συζήτηση να είναι ή είναι, ας πούμε έκφραση της στιγμής.
Και αυτό βεβαίως ισχύει για όλους μας ανεξαιρέτως ως συνομιλητές ή συμπολίτες.
Καλη σας μέρα κε Στάικο !

Ανώνυμος είπε...

ήσε σίγουρος οτι η επανασύνδεση της παροχής.
Ηταν υποκινούμενο. ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ......

Ανώνυμος είπε...

Εχεις κανένα χαρτί να το αποδείξεις.
κι εγώ απο την πρώτη στιγμή κι όλας το υπέθεσα.
ομος αλλο τι υποθετουμε και αλλο ειναι η σιγουρια.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΙΣΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε 8:40 που είδατε να έγινε κάποιο έργο. Όχι να γίνει, εδώ καλά καλά δεν κάνουμε τα αναγκαία και απαραίτητα. Δεν μιλάω μόνο για το νερό γιατί πλέον θεωρείται είδος πολυτελείας, το έχουμε πάει σε άλλο επίπεδο δεν θεωρείται μάλλον αναγκαίο και βασικό αγαθό για τη δημοτική μας αρχή. Αλλά δεν μαζεύουν ούτε τα σκουπίδια σε καθημερινή βάση, τι πρέπει δηλαδή να κάνουμε, να μην πετάμε τα σκουπίδια από το σπίτι μας ή να περπατάμε 2-3 τετράγωνα μήπως βρούμε άδειο κάδο απορριμμάτων? Επίσης ο βιολογικός δεν είναι έργο του δήμου αλλά της περιφέρειας. Και όταν λέτε κάτι να μην λέτε μόνο για να πείτε αλλά πράγματα που έχουν ισχύ!

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.