Ροή Αναρτήσεων

Αναζωογόνηση Ξηρομέρου:Απ έξω κούκλα με τους κάδους απορριμμάτων και από μέσα και γύρω πανούκλα στο Βασιλόπουλο και απέραντος σκουπιδότοπος ο Πρόδρομος .







Απ έξω κούκλα με τους κάδους απορριμμάτων  και από μέσα και γύρω πανούκλα στο Βασιλόπουλο και απέραντος σκουπιδότοπος ο Πρόδρομος .

Τι κι αν ζωγράφιζαν τους κάδους στο Βασιλόπουλο με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών και πολλών εθελοντών .!!!!

Τι κι αν παρακαλάει ο Πρόεδρος του Βασιλόπουλου για , να πάει το τρακτέρ με τον καταστροφέα , προκειμένου να ανοίξουν οι αγροτικοί δρόμοι από τα κλαριά  , τι κι αν ο Πρόεδρος του Προδρόμου αλλάζει μόνος του τις καμένες λάμπες στις κολώνες του χωριού .

Ο κύριος Δήμαρχος ,γιατί σε αυτόν ανήκουν αποκλειστικά οι ευθύνες , σφυρίζει αδιάφορα , γράφοντας κανονικά Προέδρους και πολίτες.

Αυτές  οι ασχήμιες όμως  δυσφημούν τον τόπο μας .

Συνέλθετε επί τέλους .

Αστακός 22/7/2020

Εκ του γραφείου τύπου 

Της Δημοτικής Παράταξης 

Αναζωογόνηση Ξηρομέρου










  





  

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Γαλουνης φταίει και για αυτό

Ανώνυμος είπε...

Αφού δεν έχουν τσίπα επάνω τους .
Παντού η ίδια μπόχα με την υπογραφή Τριανταφυλλάκη

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε η κατάσταση είναι τραγική αναγκαζόμαστε να πετάμε τα σκουπίδια στην φύση γιατί η μποχα στα χωριά τώρα το καλοκαίρι είναι ανυπόφορη κάντε κάτι

Ανώνυμος είπε...

Τώρα τον Αύγουστο που θα έρθουν οι Αθηναίοι και οι Αγρινιώτες έχει να γίνει της που@@ νας το κάγκελο .

Ανώνυμος είπε...

Ο κρασοπαραγογος ψιλοδιανοουμενος υπάλληλος τι λέει? Δεν ενοχλείται τώρα με αυτές τις εικόνες Θυμάμαι την αγανάκτηση του και δικαιολογημενα παλαιότερα Αυτός θυμάται? Υποκρισία το λένε? Δύο μέτρα και δύο σταθμά το λένε? Τι λες κυρ προϊστάμενε που λέει ο λόγος

Ανώνυμος είπε...

Στον Πρόδρομο πάει η παρανομία στα σύννεφα

Ανώνυμος είπε...

Τι έχρι να πεί η δημοτικής σας παράταξη για τα πανηγύρια
διαφωνεί ή συμφωνει με την αυτήν την αποφαση να μήν γίνονται αυτόν τον μήνα πανηγύρια για την αποφυγή μετάδοσης της επιδημίας.
Κ. ΣΤΑΙΚΟ τι λέτε

Ανώνυμος είπε...

διόρθωση : Τι έχει να πεί

Ανώνυμος είπε...

Η παράταξη μας αν και εγώ είναι γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε ότι λένε οι ειδικοί Λοιμωξιολογοι .
Dr.Παναγιωτης Στσπικος

Ανώνυμος είπε...

Κ.ΣΤΑΙΚΟ και η δική σας γνώμη ως Γιατρός και όχι ως αργηγος δημοτικής πσράταξης του δήμου, για ένα θέμα δημόσιας υγιεινής, έχει νομίζω την αξία της η άποψή σας για τα πανηγύρια.
Καλό σας βράδυ Κ. ΣΤΑΙΚΟ

Ανώνυμος είπε...

Ασφαλώς μια και θέλετε την προσωπική μου άποψη ως γιατρού του Ξηρομερου ,η οποία δεν έχει την ίδια βαρύνουσα άποψη με εκείνη των Λοιμωξιολογων ,είναι ότι από τα πανηγύρια μπορεί νέοι άνθρωποι λόγω του μεγάλου συγχρωτισμού ,ενώ εκείνοι ουσιαστικά δεν κινδυνεύουν από τον COVID-19 ,να τον μεταδώσουν σε ηλικιωμένους και ευπαθείς ομάδες και να έχουμε θανάτους .
Επίσης πιστεύω ότι και για τις Εκκλησίες έπρεπε να γίνει ότι τον Χειμώνα,μέχρι να βρεθεί και να κυκλοφορεί στα φαρμακεία το εμβόλιο .
Παναγιώτης Σταικος

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 7:03 - πανηγυρτσι αχρηστε αθλειε ανεγκεφαλε σχολιαστή της δεκάρας......ο κρασοπαραγωγος διανοούμενος και ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ (ΟΧΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ-ΜΕΡΙΚΕΣ) δεν αγανακτει γιατι ξερει και βλέπει την προσπαθεια ολων να μαζευτει το ΑΧΟΥΡΙ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΣΟΥ......ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΟ ΤΑ ΜΙΣΑ.....ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΣΥ Ο ΤΕΜΠΕΛΗΣ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ.... Ο ΚΟΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΕΡΓΑ ΟΧΙ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ 50 ΛΕΠΤΩΝ....Για αυτό ολοι εμεις που ξέρουμε να εκτιμάται υα μπούμε μπροστά γοα να μην τον πιάνουν στο στομα τους κάτι ελεεινοί σαν εσένα....

Ανώνυμος είπε...

Κ.ΣΤΑΙΚΟ και σε ενα άλλο θέμα την γνώμη σας :
Γιατι η Ευρωπαίκη Ενωση των 27 δέν έχει καταφέρει ακόμα
να έχει ενιαία αμυντική και εξωτερική πολιτική

Ανώνυμος είπε...

Γιατί απλούστατα δεν είναι Ένωση των Λαών ,αλλά των Μεγάλων Συμφερόντων ,τους οποίους δεν ενδιαφέρει η ενιαία Εξωτερική και Αμυντική πολιτική ,γι αυτό πότε κοιτάξουν αριστερά και πότε δεξιά και γι αυτό θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε μόνοι μας την Εθνική μας Ανεξαρτησία και Εδαφική Ακαιρεοτητατης Πατρίδας μας .
Πιστεύω να σας κάλυψα
Παναγιώτης Σταικος

Ανώνυμος είπε...

Την ίδια γνώμη έχω σχηματίσει κι εγώ ως απλός πολίτης.
Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξει εξισορρόπηση στο συνθετο πεδίο της πολιτικής στην Ευρώπη, για την ειρήνη και την κοινωνική πρόοδο.
Χρόνια Πολλά σε όλους μας Κε Παναγιώτη Στάϊκο

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.