Ροή Αναρτήσεων

Φίλιππος Σαμαλέκος: The team works.......




The team works...

Αντλιοστάσιο Μαργωνέικα μια βλάβη που καρκινοβατούσε χρόνια στον αγωγό του Αστακού με μεγάλες απώλειες νερού αλλά και αύξηση του ρεύματος αποκαταστάθηκε σήμερα πρωί με επιτυχία.
Φίλιππος Σαμαλέκος.
Αντιδήμαρχος Δήμου Ξηρομέρου.

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κατα την γνώμη είναι πολιτικό λαθος που οι 4 δημοτικες παραταξεις του δήμου μας, δέν συμνετέχουν ενεργότερα στην προσπάθεια καλυτερης.τεχνικής λειυουργίας στο σημαντικό θεμα τγς υδροδότησης των κοινοτήτων του δήμου μας.
Κ.ΣΤΑΙΚΟ ειναι λάθος η αποψή μου.

Ανώνυμος είπε...

Τι μας λες ρε γόη .
Μεγάλο κατόρθωμα .
Έλα και για ένα τελάρο ντομάτες γούρμες που σου χρειάζονται επιδειξία .

Ανώνυμος είπε...

κατα την γνώμη μου είναι πολιτικό λαθος που οι 4 δημοτικες παραταξεις της αντιπολίτευσης του δήμου μας, δέν συμμετέχουν ενεργότερα στην προσπάθεια καλυτερης.τεχνικής λειτουργίας στο σημαντικό θεμα της υδροδότησης των κοινοτήτων του δήμου μας.
Κ.ΣΤΑΙΚΟ ειναι λάθος η αποψή μου.

Ανώνυμος είπε...

Τι μας λες ρε παλικαράκι .
Δηλαδή ότι έκανες σήμερα δεν μπορούσες να το κανείς πριν δυο μήνες από την ημέρα που ανέλαβες .
Άντε πλύνε τις μασχάλες σου τώρα από τον πολύ ιδρώτα .χα χα χα .

Ανώνυμος είπε...

για 3 μηνες δεν τιθεται θεμα.
εδω οι άλλοι 5 χρονια {βούλιαξαν} το δήμο.

Ανώνυμος είπε...

Πιο ενεργά από ότι συμμετείχαμε δεν γινόταν .
Για ρωτήστε τους υπεύθυνους της ύδρευσης μέχρι σήμερα ,όταν προσέτρεξαν σε εμάς , αν τους παρείχανε κάθε γνώση και εμπειρία μας ,ακόμη και όταν λειτουργούσαν με πλήρη αδιαφάνεια .!!!!
Μπείτε στην Διαύγεια και δείτε αποκατάσταση βλάβης ( μια ζημιούλα στον αγωγό από τον Άγιο Δημήτριο με απευθείας ανάθεση με μια άλλη ψευτοπροσφορά μαϊμού) με 10.400 ευρώ όταν υπάρχουν δυο JCB και μόνο στον Αστακό 3 χειριστές τους και δυο υδραυλικοί και ο εργολάβος που του ανέθεσαν την αποκατάσταση της ζημιάς ,είναι ο ίδιος ο οποίος φτιάχνει τις δυο εργολαβίες αντικατάστασης του αγωγού ύδρευσης από τον Άγιο Δημήτριο μέχρι τα Λιβαναίικα Αλώνια ( Πλατυγιάλι ) με έκπτωση για εκείνα 4,5+1,5 χιλιόμετρα 65% ,τα οποία είχαν δημοπρατηθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή και είχε γίνει και εγκατάσταση του εργολάβου .
Ξέρετε πως λέγετε αυτό με βάση την έκπτωση που έδωσε ο εργολάβος αυτός για αυτά τα έργα ;
Πέταμα από το ταμείο του δήμου 6.500 ευρώ σε κάποιες τσέπες .!!!
Βρήτε εσείς σε ποιες τσέπες πήγαν και τότε να συζητήσουμε ότι θέλετε .
Ανοίξτε λίγο πιο καθαρά τα μάτια σας και δείτε τι γίνετε και με την αντικατάσταση του μεγάλου αγωγού και τα λέμε .
Λίγη υπομονή γιατί υπάρχει πολύ ψωμί εκεί .
Παναγιώτης Σταικος

Ανώνυμος είπε...

Δεν το πας καλά Είσαι πολύ ταπεινός Μπουλονι και ανάρτηση θα έβγαζες κάνα μήνα με αναρτήσεις Α και κάθε μήνα που πας στην τράπεζα για το μηνιάτικο θέλουμε επίσης ανάρτηση Και καμιά από την θάλασσα δεν κάνεις μπάνιο?

Ανώνυμος είπε...

Κ. ΣΤΑΙΚΟ σε αυτά που είπατε άς απαντήσουν οι άρμόδιοι του δήμου.
εγω εννοώ να συμμετέχετε και εσεις ως δημοτικη παραταξη
στην προσπάθεια αναβάθμισης του κεντρικών αγωγων νερού.
ειλικρινά Κ. ΣΤΑΙΚΟ γιατί να μήν συμμετέχετε και εσείς σε κάτι
κατα την γνώμη μου, καλό που γίνεται στο δήμο μας
στο συγκεκριμένο θέμα της αναβάθμισης.

Ανώνυμος είπε...

Εσείς κύριε Σταικο γιατί δεν κόψατε ποτέ παράνομες παροχές και αφηνατε να κάνει ο καθένας ότι θέλει?
Δεν χρειάζεται να απαντήσετε, η εικόνα του Αστακού και η κατάντια του μέχρι σήμερα είναι η απάντηση σας και έχετε μεγάλο μερίδιο ευθύνης γιαυτό.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κ. ΣΤΑΙΚΟΣ ηταν δήμαρχος Αστακού μεχρι τελος του 2010
εγω λεω στον Κ ΣΤΑΙΚΟ απο εδω και στο εξης τι πρεπει να κανουν οι δημοτικες παραταξεις και στο συγκεκριμενο θεμα της αναβαθμισης των κεντρικων αγωγων νερου

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΙΠΠΑ ΑΛΑΝΙΑΡΗ....ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΒΑΛΑΝ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΟ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ..ΠΑΛΙ ΕΧΑΣΑΝ ΧΡΩΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ...ΚΥΡΙΕ ΤΟ ΚΑΦΑΣΙ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΡΙΞΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΙΣΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΡΊΧΝΟΥΝ....ΚΥΡΙΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΣΧΟΡΙΣΤΙΤΕΣ ΜΑΣΧΑΛΕΣ "ΠΛΥΘΕΙΤΕ" ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΒΡΩΜΗΣΑΤΕ...ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΟ ΤΟ ΔΘΚΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΦΑΕΙ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ......ΠΙΣΩ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ..... ΚΑΙ ΝΑΙ Ο ΦΙΛΛΙΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ........ΚΑΡΦΩΜΕΝΕΣ ΟΠΟΣΘΕΝ ΟΛΟΙ ΣΑΣ......ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΣΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ;;;;

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν επέτρεψε να δοθεί ούτε μια παράνομη παροχή όταν ήμουν Πρόεδρος της Κοινότητας Αστακού για 6 χρόνια που ήρθε το νέτο από τον Άγιο Δημήτριο .
Τότε παρέλαβα από τον προκάτοχο μου το 1987 βαβαιοτικό κατάλογο χρέωσης παροχών ύδρευσης 700 και παρέδωσα την 31/12/1994 1.400 .
Άρα χρέωσα στον Αστακό 700 παράνομες παροχές .
Όταν ήμουν Δήμαρχος έκοψα το νερό σε όλες τις παράνομες παροχές προς την Παναγία την Λεσινιώτισσα και για το Βαλτι με αποτέλεσμα να με απειλήσει κάτοικος από το Βαλτι με Καραμπίνα και αφού αμέσως εγώ δεν έπαιξα κακόγουστο θέατρο ,αλλά υπέβαλα άμεσα μήνυση στην Αστυνομία ,η οποία με εντολή Εισαγγελέα έστειλε την ΟΠΚΕ και αφού του πέρασαν χειροπέδες τον οδήγησαν με την μορφή του Αυτοφόρου στο κρατητήριο ,όπου πέρασε όμορφη νύχτα .
Στον υπόλοιπο υπόκοσμο δεν απαντώ .
Εγώ ότι έχω να πω θα τα πω στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ,αλλά και με ανάρτηση που θα ακολουθήσει .!!!
Εγώ γι αυτό έκαψα την καλύβα μου ,για να μην με τρώνε οι ψύλλοι .!!!
Εμένα δεν με κρατάει κανένας εργολάβος ή πολίτης στο χέρι .
Λίγη υπομονή και θα χάσει πολύς κόσμος τον ύπνο του .!!!
Παναγιώτης Σταικος

Ανώνυμος είπε...

Κ. ΣΤΑΙΚΟ σημασια εχει τι πρέπει να γίνει στο δημο απο εδω και εξης

Ανώνυμος είπε...

Κ. ΣΤΑΙΚΟ σημασια εχει τι πρέπει να γίνει στο δημο απο εδω και στο εξης

Ανώνυμος είπε...

Να υπάρξει διαφάνεια και συναίνεση και όχι προσωπικές επιθέσεις από τον Δήμαρχο και λίγους από τους συνεργάτες του , όταν τολμά η Αντιπολίτευση να κάνει το καθήκον της .
Μέχρι στιγμής ούτε διαφάνεια , αλλά ούτε συναίνεση διαφαίνεται στον ορίζοντα γι ατό πάει κατά διαβόλου ο Δήμος σε όλους τους τομείς .
Παναγιώτης Στάικος

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ Σταικο ΛΥΠΑΜΑΙ πολύ αλλα θα σας πληροφορήσω ότι ο δημος παει μια χαρά....χερει μεγάλης εκτίμησης και απόλυτης εμπιστοσύνης. Θα μου πειτε η προσπαθεια ολων μεγάλη να ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΜΕΝΑ ....ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΠΕΡΙΦΗΜΑ....ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΕΣΤΑ ΑΛΛΟΥ....ΠΑΤΕΡΙΤΣΑ Ε ΠΑΤΕΡΙΤΣΑ....

Ανώνυμος είπε...

Παναη ποιος σύνδεσε τις παράνομες παροχές στο ΣΥΚΞ ξέρετε μήπως?

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.