Ροή Αναρτήσεων

Δημοτικής Παράταξης Αναζωογόνηση Ξηρομέρου:Γιατί κύριε Δήμαρχε ασελγείτε επάνω σε ένα από τα διαμάντια του Ιονίου τον Πανέμορφο Μύτικα;;;;;

                    

Είτε Κυριακή  με πανέμορφο ηλιοβασίλεμα και απόβραδο  μαζί με την  απλόχερη ομορφιά του τοπίου ή καταμεσήμερο δυστυχώς εξαιτίας της εγκληματικής αδιαφορίας και  ανικανότητας σας  αναδύονται απίστευτη μπόχα ,δυσοσμία και εικόνες ντροπής ,

της οποίες συναντά κανείς στο Μπαγκλαντές και στην Ουγκάντα ( οι λέξεις Υποσαχάρια  Αφρική δεν είναι δικιές μας  ,εσείς κύριε Τριανταφυλλάκη ξέρετε, γιατί το λέμε αυτό ) , για τις οποίες αποκλειστικά υπεύθυνος είστε εσείς και μόνο εσείς κύριε Τριανταφυλλάκη με τις ανούσιες ,ακατανόητες και ακατάληπτες εμμονές  και ιδεοληψίες σας  στα θέματα της καθαριότητας και της διαχείρισης των απορριμμάτων .!!!!

Μας αγνοήσατε όταν πριν ένα χρόνο σας τα επισημάναμε και προβλέψαμε πως τον Αύγουστο  και δυστυχώς για τον τόπο επαληθευτήκαμε πλήρως , όταν σας είχαμε πει πως  με τις επιλογές σας, ότι  η κατάσταση στον  Μύτικα  θα είναι Τριτοκοσμική , όπως αδιάψευστος μάρτυρας είναι οι εκατοντάδες φωτογραφίες και τα video  και όχι μόνο αυτά τα λίγα και όχι μόνο στον Μύτικα ,αλλά σε όλη την Δημοτική Ενότητα Αλυζίας ( υπάρχει και για τα υπόλοιπα πολύ υλικό ), όπως και όλη την Δημοτική Ενότητα Αστακού .

Και να το αποτέλεσμα ντροπή και μόνο  και παντού ΝΤΡΟΠΗ.

Αυτές οι εικόνες δεν είναι απλές φωτογραφίες ,αλλά ένας Ντροπιαστικός Δημόσιος Λόγος , τον οποίο εκπέμπετε προς την Κοινωνία ,αφού είναι απότοκα ενός λόγου που με ψέμα ,συκοφαντίες και πολιτικές απάτες και περίσσια πολιτικού αμοραλισμού προς τους πολιτικούς σας αντιπάλους , που το μόνο που σας ενδιέφερε ήταν τα λάφυρα της εξουσίας και τώρα δείχνεται πλήρη αδιαφορία και περιφρόνηση προς τους Πολίτες , οι οποίοι όταν θα έρθει η θα σας το ανταποδώσουν , όπως σας αξίζει  .

Μην νομίζετε πως με τα διάφορα αστέρια σας ,που με ανώνυμα σχόλια μας επιτίθενται ως κοινός υπόκοσμος , εγείροντας υποψίες πως μπορεί να είστε και κάποιοι από εσάς , οι οποίοι φθάσατε στο αίσχιστο σημείο παντελώς ανερυθρίαστα να πιάσετε στο στόμα σας ακόμη και τους νεκρούς γονείς μας .!!!!!

Ματαιοπονείτε όμως ότι  με τις  με πατερίτσες και άλλα υποκοσμιακά   και Γκεμπελίστικα θα κάμψετε το ηθικό μας και θα εξαπατήσετε τους Πολίτες για δεύτερη φορά .

Κούνια που σας κούναγε.!!!!

Είμαστε υποχρεωμένοι από το Σύνταγμα και την ευθύνη μας απέναντι στους Πολίτες και την Κοινωνία να κάνουμε το καθήκον μας και θα το κάνουμε ανεξάρτητα από τις  κατάπτυστες μεθοδεύσεις σας την λάσπη και την συκοφαντία προς τα πρόσωπά μας .!!!

Αστακός 25/ Αυγούστου / 2020

Εκ του γραφείου τύπου   της Δημοτικής Παράταξης

Αναζωογόνηση Ξηρομέρου

Υ.Γ1

Θα ακολουθήσει μετά από κάποιες ημέρες μια ανάρτηση με τον τρόπο απάτης, που δήθεν καθαρίσατε τις εισόδους του Αστακού από Μεσολόγγι και Μύτικα.

Υ.Γ.

Αλήθεια ο φίλος σας ο κύριος Σούλας τόσο πολύ σας λατρεύει ,που δεν βλέπει αυτά τα χάλια και έχει αναλάβει χρέη  απλά γραφείου άτυπου τύπου , βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την αγάπη του για τον Μύτικα ή μήπως πιστεύει πως αν δεν τα δημοσιοποιούσαμε εμείς αυτά τα χάλια , πως δεν τα ξέρουν οι κάτοικοι του Μύτικα ,της Αλυζίας και οι παραθεριστές ,που επισκέπτονται τον Μύτικα .

Εμάς μικροπολιτικά θα μας συνέφερε, να μην μιλήσουμε καθόλου, για να τα βλέπουν οι πολίτες και να αγανακτούν μαζί σας,  αφήνοντας σας στον ύπνο του δικαίου.

Αλά μακριά από εμάς τέτοιες  αντιλήψεις .   






























27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θλίψη .

Ανώνυμος είπε...

Τόσα θέματα υπάρχουν για προβολή και εσείς ασχολείστε ακόμα με την καθαριότητα και την περισυλλογή.

Ανώνυμος είπε...

Θα έρθουν και τα άλλα . Απλά λίγη υπομονή .

Ανώνυμος είπε...

Τέτοιες άθλιες εικόνες δεν υπάρχουν σε καμία Ευρωπαϊκή Χώρα .καλά ο δήμαρχος δεν τα βλέπει αυτά ;δεν πήγε ποτέ στον Μύτικα ;

Ανώνυμος είπε...

Μα τι λες άνθρωπε μου να μην ασχοληθούν με την καθαριότητα ,που μαζί με την ύδρευση είναι τα πιο σοβαρά θέματα μιας σύγχρονης κοινωνίας .και μετά θέλεις να έχουμε με τέτοιες ντροπές τουρισμό .

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο κύριε Τριανταφυλλάκη με τόσο ωραία έργα θα πρέπει να έρθουν οι Δήμαρχοι όλης της Ελλάδας να τους κάνεις κανένα σεμινάριο .
Σίγουρα είσαι πρότυπο Δημάρχου .

Ανώνυμος είπε...

μήν μου λές για τουρισμό γιατι θα κολλήσω κορνοϊό.

Ανώνυμος είπε...

Πήγαινε εκεί τότε να κολλήσεις χολέρα ,γιατί αν πας δεν την γλιτώνεις.

Ανώνυμος είπε...

Η φωτογραφιεs είναι παλιεs αλλά για 7 χρόνια ακόμα θα έχετε τον τριανταφυλακη δημαρχο

Ανώνυμος είπε...

Να βγάλετε σαν παράταξη ανακοίνωση για τις ιχθυοκαλλιέργειες ότι είσαι κατα δεν λες τίποτα γιατί ;;;

Ανώνυμος είπε...

Πήγαινε σήμερα να ανοίξεις τα στραβά σου .
Φρέσκιες της ημέρας στο Ιόνιο ,Δελφίνια ,πνευματικό κέντρο ,Δημοτικό Σχολείο ,Λιμάνι ,Θεσμό ,πριν το Νεκροταφείο που εκεί θα πάτε πολιτικά δειλοί και ψεύτες ,στην Εκκλησία στις λεύκες ,στις δυο εισόδους του Μυτικα και όχι αυτές τις παλιότερες με τα κοράκια στο σούπερ μάρκετ .
Κορακάκια δεν γλιτώνετε από την οργή της Κοινωνίας .
Σας πήρανε χαμπάρι ,που αντί να βάλετε την ουρά κάτω από τα σκέλια ,βγάζετε και γλώσσα από πάνω και μιλάτε για άλλα 7 χρόνια χωρίς να ντρέπεστε ,λες και δεν έγινε και τίποτα με τέτοια μπόχα .
Ούτε 3 χρόνια δεν βγάζετε ,αφού ήδη έχει χτυπήσει διάλυση στο μαγαζί .

Ανώνυμος είπε...

Με την συμπλήρωση του πρώτου ετους θητείας της νέας δημοτικής αρχής
-Τι μπορεί να βελτιώσει ή να αλλάξει συνολικά στην πολιτική της, η νέα δημοτική αρχή του δήμου ώστε να πετύχει στο έργο της και έτσι να ωφεληθεί τα μέγιστα η κοινωνία του δήμου μας.
Το ερώτημα απευθύνεται ατον επικεφαλής της δημοτικής σας παράταξης του δήμου μας κον Παναγιώτη Στάϊκο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλημέρα !

Ανώνυμος είπε...

Παναωτη πιιος τα πέταξε εκει;;;; η δημοτική αρχη;;; ΠΑΝΑΩΤΗ ΞΕΧΝΑ ΑΥΤΑ ΠΙΥ ΗΞΕΡΕΣ....ΕΔΩ ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΕ.....ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΤΕ.....ΑΙΣΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Πανουλη μουγκα για τις ιχθυοκαλλιεργιες;;;;;; ΑΧΝΑ.......

Ανώνυμος είπε...

Κατ αρχήν η απάντηση στις συκοφαντίες του 4:45 μ.μ ο Σταικος όχι μόνο δεν έκανε μούγκα για τις ιχθυοκαλλιέργειες ,αλλά φώναζε τόσο μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και έξω πολύ δυνατά :
Καμία μονάδα από Αστσκό έως Μυτικα και Παλερο και μέχρι και γύρω από Καλαμο και Καστό .!!!
Τις Άχνες κρατιστές για τους δικούς σου.!!!
Όσο για εσάς αγαπητέ φίλε 12:43 σας άρεσαν αυτές οι εικόνες αθλιότητας ,οι οποίες δυσφημούν τον τόπο μας και αν όχι λέτε μπράβο στην δημοτική αρχή ή ντροπή ;
Όσο για το τι πρέπει να αλλάξει ,το είχαμε πριν αποανάπτυξης χρόνο ,το λέμε και σήμερα ,αν δεν επανέλθει το καθεστός αποκομιδής ,που υπήρχε στην Δημοτική Ενότητα Αστακού για 21 χρόνια και να επεκταθεί και στην Δημοτική Ενότητα Αλυζίας τότε θα έχουμε την ίδια αλγηνή και ντροπιαστική κατάσταση .
Για την Δημοτική Ενότητα Φυτειών η οποία είναι μικρή σε πληθυσμό να παραμείνει ως έχει
Με τιμή
Παναγιώτης Σταικος
Επικεφαλής της Αναζωογόνησης Ξηρομερου

Ανώνυμος είπε...

απο σχόλιο 12:43 μ.μ.
εις τους σχολιαστές 4:44 μ.μ. και 4:45 μ.μ.
κάποιο λάθος στο όνομα κάνετε κύριοι.

Ανώνυμος είπε...

Κε Παναγιώτη Στάϊκο
Σας ευχαριστώ για την απάντησή σας για το θέμα της καθαριότητας.
εάν δύναται να πειτε τις θεσεις και για ολα τα θεματα του δημου
υδρευση, τροπος αναθεσης και κατασκευης των τεχνικων εργων κλπ
Τι πρεπει να αλλαξει και εάν, συνολικά ηταν το ερωτημα
για το καλό της κοινωνίας του δήμου μας.
Καλο σας βράδυ !

Ανώνυμος είπε...

Τα κινητρα και οι τακτικες του νυν Δημαρχου ηταν γνωστα στους παροικουντες την Ιερουσαλημ,τουλαχιστον σε οσους ηθελαν να δουν και να κρινουν.Εκεινο που πρεπει να σας καταλογισει κανεις ειναι οτι προσπαθησατε να συνεργασθειτε προεκλογικα,ενω προφανως γνωριζατε...Ισως θα επρεπε εξαρχης να τραβηξετε το δρομο σας...Η κατακτηση του στοχου δε δικαιολογει οποιεσδηποτε συμμαχιες...Κατα τα λοιπα υπαρχουν μαρτυριες οτι κατα τη Δημαρχια σας δεν προσπαθησατε να γευτειτε το μελι...Οσο κι αν διαφωνει κανεις μαζι σας κυριε Σταικο.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε σταικε μονοs και ερημοs εμινεs σε παράτησαν η δικι σου σύμβουλι έλα στον τριανταφυλακη τώρα έχει θεση

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν είμαι για την φυλακή .
Εγώ είμαι εδώ ελεύθερος και παντοδύναμος με όλα μου τα στελέχη μου δίπλα μου ,που χαίρω της απόλυτου εμπιστοσύνης τους και μαζί θα κάνουμε το παν για να προστατεύσουμε τα συμφέροντα του Δήμου και των πολιτών και αν χρειαστεί ,δεν θα λυπηθούμε καθόλου αν κάποιοι καταλήξουν σε κάποιο κελί .
Κούνια που σε κούναγε ,αν νομίζεις πως μπορείς να δουλέψεις ή να αντιληφθείς πουλάκι μου τις κινήσεις του Στάικου ,οι οποίες είναι σε απόλυτη γνώση των συνεργατών του,από τους οποίους δεν έχω μυστικά ,γι αυτό με στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις και με συλλογική δουλειά θα γίνομε οι εφιάλτες για κάποιους .Άλλο μαγαζί χτύπησε ήδη διάλυση όπως έχουν καταλάβει και οι πέτρες εκτός από εσένα και πολύ λίγους ακόμη .!!!!
Παναγιώτης Σταικος
Υ.Γ.
Δες και τα video σου αρέσουν ;
Δεν αισθάνεσαι ντροπή για τους φίλους σου ,

Ανώνυμος είπε...

δέν νομίζω να περισσεύει θέση.
ηνε όλοι σφιχταδεμένοι στις εξουσίες τους και δέν ξεκολάνε με τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Οι φωτο λενε αληθειες.
Η κατασταση ειναι απαραδεκτη.
Καλα κανει ο κ. ΣΤΑΙΚΟΣκαι τα προβαλλει.
Γιαυτο που εγινε στο κοιμητηριο πριν λιγο καιρο ομως δεν μιλησε..... . .και μετα ακουστηκε μια ιαχη...κριμα κριμα ντροπη.

Ανώνυμος είπε...

δέν είμαι ο κ. Σταικος αλλά θα ηθελα να πώ οτι : να μήν ξεχνάμε ολοι μας ότι είμαστε ολοι μας άνθρωποι.

Ανώνυμος είπε...

Κανενα λάθος 7:35 να μας βγάλει ανακοινωση οτι ειναι κατα των ιχθυοκαλλιεργειών.......ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Μιλας με γριφους γεροντα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα ειναι. Οι ανακοινώσεις των δημ. παρατάξεων να αντιπροτείνουν
συγκεκριμένο χάρτη των θαλάσσιων ζωνών :
ιχθυοτροφείας και τουρισμού. Και όχι ανακοινώσεις
γενικά και αόριστα.

Ανώνυμος είπε...

Εαν ο Παναωτης είναι σπαθι να βγαλει ανακοινωση κατα των ιχθυοκαλλιεργειών....τοτε θα τον παραδεχτώ δημόσια..,μεχρι τοτε με αυτα που ξερω ειναι ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.