Ροή Αναρτήσεων

Βαριές καταγγελιές από τον εκπρόσωπο της ΠΑΝΣΥ στην ομιλία του στο δημοτικό σύμβουλιο

                           

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξηρομέρου που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 17 Αυγούστου,

συζητήθηκε ως θέμα το εξής: «Θέση Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα της ίδρυσης της Περιοχής Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (Π.Ο.Α.Υ.) Εχινάδων Νήσων και Αιτωλ/νίας των Περιφερειών Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων και τις επιπτώσεις της στην παραλιακή ζώνη Αστακός - Μύτικας - Μαραθάκι Κανδήλας με τις νέες μονάδες Ιχθυοκαλλιέργειας και τις επεκτάσεις των υφισταμένων».

Δόθηκε ο λόγος και στον Παναγιώτη Χολή πρόεδρο της ΠΑΝΣΥ .

Κατά την διάρκεια της τοποθετησείς του υπήρξαν αντιδράσεις από δημοτικούς συμβούλους καθώς προέβει σε βαριές  καταγγελίες περί συναλλαγών.

Καλούμε το δήμαρχο να δώσει τα ηχητικά πρακτικά στη δημοσιότητα αυτούσια χωρίς περικοπές.

Καλούμε το πρόεδρο της ΠΑΝΣΥ προσωποποιήσει τις καταγγελίες και οχι συλλήβδην.

Καλούμε το δήμαρχο να σταθεί στο ύψος του θεσμικού ρόλου που του ανέθεσαν οι δημότες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, με την με αρ.πρωτ.6006/13.8.2020 πρόσκλησή του, καλούσε τους δημοτικούς συμβούλους σε συνεδρίαση "κεκλεισμένων των θυρών", σύμφωνα με ΠΝΠ και εγκυκλίους που αναφέρονται στην πρόσκληση. Επίσης καλούσε να παρευρεθούν ο Δήμαρχος, συγκεκριμένοι υπάλληλοι/προϊστάμενοι Υπηρεσιών του Δήμου και πρόεδροι συγκεκριμένων Κοινοτήτων. Το "κεκλεισμένων των θυρών" σημαίνει, ότι κανένας άλλος, εκτός από τους παραπάνω, δεν μπορούσε να παρευρίσκεται στην αίθουσα συνεδριάσεων.
ΕΡΩΤΗΜΑ: Γιατί ο πρόεδρος του Συμβουλίου επέτρεψε την είσοδο στην αίθουσα και την παρουσία του κ. Χολή κατά τη συνεδρίαση, δίνοντάς του μάλιστα και το λόγο; Αυτό δεν αποτελεί παράβαση του νόμου, που συνιστά όχι μόνο πειθαρχικό αδίκημα αλλά και ποινικό;
Τα παραπάνω βέβαια ισχύουν με την προϋπόθεση, ότι πράγματι ο κ. Χολής ήταν παρών στη συνεδρίαση και του δόθηκε και ο λόγος.
Για το ποιες ακριβώς "βαριές καταγγελίες" για συναλλαγές έκανε ο κ. Χολής, ας περιμένουμε να ακούσουμε τα ηχητικά της συνεδρίασης.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.