Ροή Αναρτήσεων

Ξηρόμερο: Ανήλικοι με σχοινί προκαλούσαν τροχαία ατυχήματα – Δικογραφία στους γονείς για παραμέληση της εποπτείας τους

Ακραίο θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς το παιχνίδι που σκέφτηκαν να παίξουν τέσσερις ανήλικοι σε περιοχή του Ξηρομέρου, αφού αποφάσισαν να κάνουν φάρσες σε πεζούς αλλά και οδηγούς.
Συγκεκριμένα:....

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξηρομέρου σχηματίσθηκε δικογραφία για παρακώλυση συγκοινωνιών σε βάρος τεσσάρων ανηλίκων, ενώ σε βάρος των γονεών τους σχηματίσθηκε δικογραφία  για την παραμέληση της εποπτείας τους.
Ειδικότερα οι ανήλικοι προκάλεσαν δύο τροχαία ατυχήματα σε χωριό στην Επαρχιακή Οδό Αστακού Φυτειών και παρακώλυσαν την συγκοινωνία ως εξής:
Στις 22-8-2020 αργά το βράδυ, σε χωριό στην Επαρχιακή Οδό Αστακού Φυτειών, σε σημείο χωρίς φωτισμό, τοποθέτησαν τεντωμένο σχοινί κάθετα στο οδόστρωμα, δένοντας τα άκρα του σε πασσάλους με αποτέλεσμα ημεδαπός άνδρας οδηγώντας μοτοσικλέτα να προσκρούσει στο σχοινί, να ανατραπεί στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί.
Στις 21-8-2020 αργά το βράδυ, στο ίδιο χωριό και σε σημείο χωρίς φωτισμό, είχαν τοποθετήσει πάλι τεντωμένο σχοινί με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε αυτό ένας ημεδαπός άνδρας, που οδηγούσε αυτοκίνητο και να προκληθούν υλικές ζημιές στο όχημα του.
Στις 21-8-2020 τα ξημερώματα, στο ίδιο χωριό είχαν τοποθετήσει κάθετα στο οδόστρωμα πέτρες, ζάντες, λάστιχο οχήματος και άλλα αντικείμενα με αποτέλεσμα να δημιουργείται κίνδυνος πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος και να παρακωλύεται η κυκλοφορία.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των ανηλίκων και των γονέων τους θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα πρωτοδικών Μεσολογγίου.

πηγή: sinidisi.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχ τι να πω .... έχουμε θέμα μεγάλο στον τόπο μας

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.