Ροή Αναρτήσεων

Εγκαινιάστηκε ο Σ.Μ.Α. (Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων) Αστακού. Στόχος η βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας.


Αστακός 3.8.2020
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Μετά από πολλά χρόνια, ολοκληρώνεται ένα έργο που σχετίζεται με την ποιότητα ζωής των δημοτών μας και την διαχείριση των απορριμμάτων.
Με μεθοδικές κινήσεις, υπομονή και επιμονή, στις 3/8/2020, εγκαινιάστηκε ο Σ.Μ.Α. (Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων) Αστακού.
Στην προσπάθεια αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Ιδιαίτερη μνεία οφείλω να κάνω στον Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας - Περιβάλλοντος - Φυσικών Πόρων και Χωροταξίας, που στήριξε το εγχείρημα, κ. Δημητρογιάννη Λάμπρο. Τους υπηρεσιακούς παράγοντες τις Περιφέρειας και κυρίως την κ. Γαλούνη Βασιλική, τον Πρόεδρο του ΦΟΣΔΑ Παλαίρου, κ. Κασόλα Αθανάσιο, τις Τεχνικές Υπηρεσίες των Δήμων Ακτίου - Βόνιτσας και Ξηρομέρου. Παράλληλα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω την ειδική συνεργάτη του Δήμου κ. Κούση Λαμπρινή, για τις εργατοώρες που δαπάνησε για την επίτευξη του στόχου. Τους Αντιδημάρχους του Δήμου Ξηρομέρου και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Παληογιάννη Παναγιώτη και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Γερόλυμο Σωτήριο, που υπερέβαλαν εαυτούς.
Επίσης τον ενεργό πολίτη και φίλο Χολή Παναγιώτη για την δωρεά των θάμνων για την απαραίτητη φύτευση.
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους εργάστηκαν για την υλοποίηση και ολοκλήρωση του έργου. Σαν νέα δημοτική αρχή στοχεύουμε στην επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας δομικά.
Ο νέος Σ.Μ.Α. αποτελεί μέρος ενός ουσιαστικού σχεδιασμού στη διαχείριση των απορριμμάτων. Παράλληλα, τρέχουν διαδικασίες για προμήθεια νέων οχημάτων -απορριμματοφόρων, νέων κάδων απορριμμάτων, έναρξης έργου ανακύκλωσης και ενίσχυση της υπηρεσίας καθαριότητας. Η κυκλική οικονομία στα πλαίσια της βιώσιμης ανάπτυξης είναι ψηλά στην ατζέντα μας, δημιουργώντας συνθήκες αειφορίας και ανάπτυξης.

Γιάννης Λέων Τριανταφυλλάκης

Δήμαρχος Ξηρομέρου













3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πόσοι σύμβουλοι ήταν από την παράταξη Τριανταφυλλάκη ;
Οι δυο αντιδήμαρχοι και ο Καραμέλας .
Που που φτύσιμο .

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΕΣΕΝΑ 1 35 ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΥΤΕΥΣΗ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

Ανώνυμος είπε...

Σωστα δεν ειναι ΜΑΪΝΤΑΝΟΊ όλοι σαν εσάς....ο δημος δουλεύει δεν είναι μόνο φαΐ ουισκια και κανα μαύρο μαρούλι.....και καλα ειμαστε...

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.