Ροή Αναρτήσεων

Παραιτήθηκε ο Φίλιππος Σαμαλέκος;


                               


 Μετά από πληροφορίες που έχουμε στο dragamesto.gr.

Μαθαίνουμε ότι είχαν  εντόνους διαλόγους και διαξιφισμούς ο Δήμαρχος κύριος Γιάννης Τριανταφυλλάκης ζήτησε την παραίτηση του Αντιδημαρχου κυριου Φίλιππου Σαμαλέκου.Δεν ξέρουμε αν είναι αληθές περιμένουμε  την Δημοτική Αρχή να τοποθετηθεί με δελτίο τύπου.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρήκανε το εξιλαστήριο θύμα για να κάνουν τα χατήρια ωρισμένων μέσα στην παράταξη.Ο Τριανταφυλλάκης νομίζει οτι την βγάζει καθαρή κάθε φορά που ρίχνει τις ευθύνες σε άτομα της παράταξης;Αυτος δεν έπρεπε να έχει ιδία άποψη και γνώμη;έπρεπε να δημοσιεύσει ο Στάικος τις φωτογραφίες για να δεί τα χάλια;εκτος απο φρου φρου και αρώματα ειναι απέξω κούκλα και απο μέσα πανούκλα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια ΠΑΛΙ ΟΝΕΙΡΟ ΒΛΕΠΑΤΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.......ΧΑΧΑΧΧΧΑΧΧΑΧ Ε Λ Ε Ο Σ

Ανώνυμος είπε...

Όπως με το Λαϊνά ήταν όνειρο ;;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΑΙΝΑΣ ΗΤΑΝ ΕΦΙΆΛΤΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.......ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΣΠΑΡΤΗ....ΛΟΛ

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ο κύριος Σαμακέλος ήθελε να κάνει την δουλειά του και κάποιοι δεν τον αφήνουν.

Ανώνυμος είπε...

Όχι δεν είναι εξιλαστήριο θύμα ο Σαμαλέκος ,απλά είναι μόνο φρου φρου και αρώματα με ωραιοπάθεια ,υβριστής με χυδαίες εκφράσεις δημόσια στο χωριό του κατά των πολιτικών του αντιπάλων ,αλλά παντελώς ανίκανος ως αντιδήμαρχος ,αλλά και στην δουλειά του επάνω .

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά φίλε 9:33 θα μας τρελάνεις ;
Ποιος τον εμπόδισε να είχε αγοράσει λουκέτα για όλες τις δεξαμενές ;
Το μόνο που τον εμπόδισαν είναι οι μπίρες .
Στην Παλαιομανινα ξέρουν τι τον συνδέει με τις μπίρες .μπορείς να μάθεις και να δεις τι λέει με τις μπίρες και πως τον παίρνουν αγκαλιά να τον βγάλουν από τις καφετέριες .

Ανώνυμος είπε...

Δεν φηφίζω Τριανταφυλλάκη,αλλά δεν ανέχομαι τα υβριστικά σχόλια όταν αυτά είναι ανώνυμα και αφορούν την προσωπική ζωή του κ Σαμαλέκου.Ντροπή ,δεν σέβεστε ούτε οικογένειες ούτε τίποτε.Είστε οι σύγχρονοι κουκουλοφόροι,δοσίλογοι.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
και όσοι δέν σέβονται τις προσωπικες επιλογες των ανθρώπων είναι όχι μόνο κουτσομπόληδςς, αλλά είναι """"πρόστιχοι"""" και """"αποβράσματα""""

Ανώνυμος είπε...

Έλα στην Παλαιομάνινα εσύ που μιλάς για κουκουλοφόρους και δοσίλογους ,πάρε τις καφετέριες με την σειρά και θα δεις αν είναι βρισιές ή η ωμή αλήθεια και τότε θα δεις πως κάποιοι από μόνοι τους δεν σέβονται τις οικογένειες τους.

Ανώνυμος είπε...

Λένε ότι αυτό το παλικάρι δήλωσε ότι!!!! Όλους αυτούς που ψήφισαν σταϊκο θα τους π@@@@ει όλους ... Μάλλον αυτός είναι και ο λόγος τής παραίτησή του γιατί δεν προλάβαινε να τα κάνει και τα δύο ταυτόχρονα..

Ανώνυμος είπε...

Ενω ο σαμαλεκος ειναο σωστος παντελονατος και βρίζει τις οικογένειές χωρις να τουωφταιει κανενας .....αν δεν ανέχεσαι κλείσε Α ματια σου

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Να είναι καλά το παιδί σας έχει πάρει παραμαζωμα

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.