Ροή Αναρτήσεων

Αναμένεται διακοπή νερού στον Αστακό λόγω βλάβης.

 

astakos diakopi toy nerou
 
Αστακός, 7.9.2020
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
 
Ενημερώνουμε τους κατοίκους του Αστακού, ότι λόγω βλάβης στο αντλιοστάσιο στα Λιβανέικα, θα πραγματοποιηθεί διακοπή της υδροδότησης.΄Ένα από τα δύο μοτέρ έχει βγεί εκτός, παραγγέλθηκε άμεσα και αύριο θα είναι Αστακό. Ζητάμε την κατανόησή σας και θα προσπαθήσουμε για την όσον το δυνατόν πιο γρήγορη αποκατάσταση της βλάβης.
 
Εκ του Δήμου Ξηρομέρου

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κ Σταϊκο πάλι θα ήθελα να ρωτήσω διότι εσείς δίνετε απαντήσεις σε εμας τους αναγνώστες του blog που δέν ξερουμε ακριβώς τα θέματα του δημου μας.
-Πόσο κοστίζει περίπου σε ευρώ εάν κατασκευασθεί μια εφεδρική δεξαμενη νερού ας πούμε χωρητικότητας 1.000 κυβικού νερού επιπλέον, ώστε να υπάρχει συνεχή ροή νερού και οταν τυχαίνει να επισκευαζεται μια βλάβη στο δίκτυο ή στα μοτέρ του δικτύου υδρευσης.
Καλή σας μερα κε Στάίκο !

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα φίλε 10:28
Δεν χρειάζεται άλλη δεξαμενή ,γιατί όταν κάναμε την μελέτη το 1997 ,για να έρθει το νερό από τα Λιβαναίικα αλώνια ( Πλατυγιάλι ) ,όπου μέχρι μέχρι εκεί το είχε φέρει η ΕΤΒΑ ,όπου είχε κατασκευάσει τον αγωγό από τον Άγιο Δημήτριο με σωλήνες αμίαντου ( ενώ εμεις με σωληνες πλαστικούς PVC)μέχρι την δεξαμενή εκεί ,η οποία είχε δυο ανεξάρτητα διαμερίσματα από 1.500 κυβικά μέτρα το κάθε ένα ,είχανε προβλέψει να υπάρχει η Κεντρική δεξαμενή του Αστακού στο δασύλλιο με δυο ανεξάρτητα διαμερίσματα των 1.000 κυβικών μέτρων το κάθε ένα .
Δηλαδή ο Αστακός διαθέτει συνολικά δεξαμενή 2.000 κυβικών μέτρων + την δεξαμενή στα Λιβαναίικα 3.000 κυβικά μέτρα .
Επομένως το θέμα είναι να υπάρχει μέριμνα ,όπως υπήρχε στην θητεία μου ως Δημάρχου Αστακού ,για να είναι οι δεξαμενές γεμάτες .!!!
Γι αυτό σην θητεία μου δεν έλειψε νερό ούτε μια ημέρα .
Πιστεύω να σας απάντησα .
Παναγιώτης Σταικος
Πρώην Δήμαρχος Αστακού

Ανώνυμος είπε...

σαλαμαλεκ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Σταικος όμως ξενύχταγε στις δεξαμενές για να βλέπει ο ίδιος εκτός από τους υπαλλήλους και τους αυτοματισμούς αν ήταν γεμάτες .σε αυτό δεν μπορεί να του πάρει κανένας το δίκιο .

Ανώνυμος είπε...

Τα χρήματα που κλέψατε με τα νερά από τους κατοίκους της Αλυζιας ποτέ θα τα επιστρέψετε ψωριλες. Κ Σταικο γνωρίζετε κάτι σε αυτό το θέμα?

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα της επιστροφής των χρημάτων στους πολίτες που είχαν πληρώσει οι πολίτες αλλά φαίνονται χρεωμένοι,για να διαγραφεί η οφειλή τους και να καταλογιστούν οι ευθύνες σε όσους υπεξαίρεσαν αυτά τα χρήματα , το έχει αναλάβει πλέον η Ελληνική Δικαιοσύνη .

Ανώνυμος είπε...

Φίλε συνδημότη ! 12:12 π.μ.
είναι με σαφήνεια οριοθετημένες οι αρμοδιότητες(πολιτικές αρμοδιότητες) των εκλεγμένων δημοτικών εκπροσώπων του δήμου μας και ως εκ τούτου είναι αυστηρά πολιτικές και οι αρμοδιότητες του Κου Παναγιώτη Στάϊκου.
Καλημέρα Φίλε συνδημότη μας !

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.