Ροή Αναρτήσεων

Η... ηλεκτρική καρέκλα του αντιδημάρχου ύδρευσης στο Δήμο Ξηρομέρου



 Γνωστοποιήθηκε χθες από τον δήμο Ξηρομέρου η απόφαση του δημάρχου με την οποία έγινε αποδεκτή η παραίτηση του Φίλιππου Σαμαλέκου, ως αντιδημάρχου αρμοδίου για την ύδρευσης και η αναπλήρωση της θέση από τον Σωτήρη Μακρή.


Οι λόγοι της παραίτησης δεν έχουν γίνει επισήμως γνωστοί, ωστόσο ο πρώην πια αντιδήμαρχος φαίνεται πως σε κάποια σημεία διαφώνησε με το δήμαρχο στα θέματα της αρμοδιότητάς του. Πάντως η δημοτική αρχή τον είχε στηρίξει στη μάχη που έδινε κατά των παράνομων συνδέσεων στο δίκτυο ύδρευσης και είχε καταδικάσεις τα απαράδεκτα περιστατικά προπηλακισμού του από ορισμένους παρανομούντες.

Ο πρώην αντιδήμαρχος πάντως είχε περιγράψει πρόσφατα την κατάσταση με ανάρτησή του αφήνοντας και μια μικρή αιχμή περί πολιτικής βούλησης. «Τι κάνεις λοιπόν όταν παραλαμβάνεις 50 αντλητικούς σταθμούς ύδρευσης (αντλιοστάσια, δεξαμενές, γεωτρήσεις) σε άθλια κατάσταση, που έχουν να συντηρηθούν σωστά για δεκαετίες, δεν τα παρακολουθεί κανένας, δεν έχεις προσωπικό συντήρησης ( συντηρητή αντλιοστασίων και ηλεκτρολόγο), δεν έχεις χρήματα, η τεχνική υπηρεσία να μην έχει ασχοληθεί ποτέ λόγω αδυναμίας ή λόγω πολιτικής βούλησης, να μην υπάρχει καταγεγραμμένος εγκατεστημένος εξοπλισμός, μελέτες συντήρησης, συμβάσεις συντήρησης υλικά και ανταλλακτικά και θα πρέπει να έχει νερό ένας ολόκληρος Δήμος!!!» είχε αναφέρει ο Φίλιππος Σαμαλέκος.

Το βέβαιο πάντως είναι ότι η καρέκλα του αντιδημάρχου ύδρευσης στο Ξηρόμερο είναι… ηλεκτρική.

Εφημερίδα "Συνείδηση".

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κε Φίλιππα Σαμαλέκο !
Η δημοσίευση των πραγματικών λόγων μιας οποιασδήποτε πολιτικής παραίτησης αιρετών του δήμου μας και όταν συμβαίνει παραίτηση απο θέση πολιτικής ευθύνης και εφόσον οι λόγοι που αναφέρονται στην παραίτηση είναι ειλικρινεϊς, μπορεί να συμβάλλει η δημοσίευση μιας παραίτησης στην καλύτερη κατανόηση ενός θέματος απο την κοινωνία του δήμου μας και την εξεύρεση των καλύτερων λύσεων απο τους αρμόδιους του δήμου μας.

Ανώνυμος είπε...

τη κατανόηση και κουραφέξαλα ,αυτοι κοιταζουν ,να ριξει ο ενας τον αλλον και ο ομάδα βαρεσε από 16 του σεμπτέβρη διάλυση

Ανώνυμος είπε...

η αλήθεια είναι ότι, με προβλημάτισε αυτό που λές

Ανώνυμος είπε...

απο υπευθυνότητα,σοβαρότητα και σταθερότητα χορτάσαμε
τι να πεί κανείς ? μιλάμε για ... μπάχαλο

Ανώνυμος είπε...

Ο Τριανταφυλλακης με την παρέα του διοικούν στην φιλοσοφία Πυθαγόρα ΣΑΜΑΡΑ με καλαμποκαδες και προβαταρηδες. Άρε μεγάλε δάσκαλε βρήκες μιμητές έτσι θα γίνει από το νέο η ανατροπή.

Ανώνυμος είπε...

γιατι ρε κομπλεξικέ, ειναι κακό να είσαι βοσκός ?

Ανώνυμος είπε...

Κακο δεν είναι όταν έχεις προσωπικότητα και δεν είσαι άβουλος και μαριονέτα.Για αυτό μιλάω για μιμητές ΣΑΜΑΡΑ για άτομα ελεγχόμενα.Ετσι θα φτιάξεις τον τόπο με μπαρούφες το ποίημα έλαβε τέλος.

Ανώνυμος είπε...

Ασφαλώς οι βοσκοί που έχουν καθαρά χέρια ,φιλότιμο και αξιοπρέπεια ,είναι πολύ πιο σπουδαίοι στην κοινωνία από κάτι επιστήμονες .και υπάρχει και το προηγούμενο που την ύδρευση την είχε λόγω της σοβαρότητας ο ίδιος ο Δήμαρχος και δεν έλειψε ούτε μια ημέρα νερό από τον Δήμο .

Ανώνυμος είπε...

Τι είναι καλλίτερα
στην πόλη με 450 ευρώ και στο ενοικιο ? ή
βοσκός ?

Ανώνυμος είπε...

εκτός κι αν εχεις παπππού τον Στάικο.

Ανώνυμος είπε...

διορθωση: παππού

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.