Ροή Αναρτήσεων

Mytikapress:Καινούργια Μαθηματικά στο Xiromero.gr

                  


Αγαπητό Blog με το νέο φρέσκο όνομα xiromero.gr (με την ευκαιρία καλή επιτυχία), μην συγχύζεστε «σύντροφοι» και μην εξοργίζεστε. Στην ανάρτηση σας για τις απ' ευθείας αναθέσεις που προσπαθείτε να μας βγάλετε ότι λέμε ψέματα στους πολίτες, ότι του κ. Τριανταφυλλάκη ήταν 501.046,76 €, λέτε πολύ σωστά το άρθρο 133 του νόμου που περιγράφει την διαδικασία της απ' ευθείας ανάθεσης ότι: «... είναι ίση η κατώτερη από το ποσό των είκοσι χιλιάδων (20.000) Ευρώ».


Στο αξιόπιστο ιστολόγιο σας όμως, αθροίζεται ως απ' ευθείας ανάθεση ένα ποσό 398.110,53 €, που ως γνωστό είναι πάνω από 20.000 € με τα Μαθηματικά που ισχύουν σε όλο τον κόσμο και μας μάθανε και εμάς οι αξιότιμοι δάσκαλοι μας στα σχολεία. Επίσης αυτή η απ' ευθείας ανάθεση όπως νομίζετε μόνο εσείς, είναι για δύο χρόνια!!! Πως την αθροίσατε μόνο στον 1ο χρόνο; Περίεργα πράγματα.... Θα την αθροίσετε και τον 2ο; 


Κάντε μία γρήγορη σύσκεψη με την αξιόλογη συντακτική σας ομάδα και τους λογιστές σας, που κουράστηκαν πολύ να πάρουν με διαδοχικά copy - paste από εμάς και από το excel που δημιουργήσαμε τις απ' ευθείας αναθέσεις και κουράστηκαν ακόμα πιο πολύ για να προσθέσουν μόνο την μία δήθεν απ' ευθείας ανάθεση των καυσίμων από διαγωνισμό που βγήκε άγονος, για την οποία εμείς είπαμε επώνυμα την γνώμη μας χτες (δείτε εδώ) και την αλήθεια για αυτή την περίπτωση, και βρείτε πώς το 398.110,53 € που είναι μεγαλύτερο του ορίου των 20.000 € για τις απ' ευθείας αναθέσεις, συνιστά για εσάς απ' ευθείας ανάθεση.
Όταν βρείτε την μαθηματική λύση αντιστροφής της ανισότητας, ειδοποιήστε μας να την μάθουμε και εμείς, και να φροντίσετε επίσης να δημοσιευτεί και στα επιστημονικά περιοδικά η μαθηματική σας πατέντα.
Καλό μήνα και καλό Φθινόπωρο. 

Υ.Γ.: Κάτι 20.000 € επιπλέον που έχουμε διαφορές, είναι γιατί εμείς δεν αθροίζαμε ούτε επί κ. Γαλούνη ούτε και επί κ. Τριανταφυλλάκη αναθέσεις κάτω από 1.000 €, το οποίο και το γράψαμε.

πηγή:mytikapress

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παπαγαλάκι του Μύτικα δεν θελουμε άλλο χόρτο .μας φτάνει αυτό που μας έχεις ρίξει ένα χρόνο τώρα .κράτα το για πάρτη σου, για να το φάτε μαζί με τον κολλητό σου τον Γιαννάκη σου.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε έτρωγες 5 χρόνια ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ....ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΙΑΖΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΤΡΩΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.....ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΚΟΨΕ Η ΛΟΡΔΑ ΚΑΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΕΥΡΟΥ...

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.