Ροή Αναρτήσεων

Ανέβασε στροφές και πήρε τη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής

 Στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 3η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣΝΑ ο Ηρακλής Αστακού κέρδισε με 3 - 0 τον Αστέρα Καμαρούλας.

Η ομάδα του Γιάννη Λιάκα ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε στη νίκη που την έφερε στους 6 βαθμούς, όσους έχει και ο Αστέρας.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ μέτριο, χωρίς να δημιουργηθούν ευκαιρίες και το 0 - 0 παρέμεινε. Η αλλαγή του Ζαφείρη άλλαξε την εικόνα του Ηρακλή στο δεύτερο μέρος και στο 57΄ ο Λιβάνης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Τρία λεπτά αργότερα ο Θέμης Ζαφείρης έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του και στο 75΄ ο ίδιος παίκτης έκανε το 3 - 0 "καθαρίζοντας" τον αγώνα.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ (Γιάννης Λιάκας): Κατερινόπουλος, Κοντοζήσης, Λιβάνης, Ταφάνι, Κωνσταντίνου, Κοκώνης, Αποστολάκης (79΄ Μαρούλης), Κατσιγιάννης (72΄ Παχής), Κοτρότσος, Μπαρμπαρούσης, Κουντούρης (50΄ Ζαφείρης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΜΑΡΟΥΛΑΣ (Πάνος Βραχωρίτης): Μπαλάσκας, Αριστόπουλος, Τρομπούκης (75΄ Ταταράκης), Καράτσαλος, Γιώτης, Παναγιωτόπουλος, Σαμψώνας, Πετρονικολός (70΄ Ταμπάκης), Δήμος, Τηλιγάδας, Μήκας (59΄ Κωστόπουλος).

πηγή:websport.gr

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.