Ροή Αναρτήσεων

Παναγιώτης Στάικος: Την ώρα που σε κάποιους στην κοινωνία μας υπάρχει διαστροφή, Υπάρχουν και κάποιοι , οι οποίοι δουλεύουν με ευσυνειδησία ημέρα και νύχτα .!!!


 Την ώρα που σε κάποιους στην κοινωνία μας  υπάρχει διαστροφή, Υπάρχουν και κάποιοι , οι οποίοι δουλεύουν με ευσυνειδησία ημέρα και νύχτα .!!! 

Έτσι λοιπόν ο Αγαπημένος μου Συνάδελφος Παθολόγος στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου Ηλίας Γκάτσης  δεν κοιμόταν χθες μέχρι αργά το βράδυ ,  με πήρε τηλέφωνο γεμάτος χαρά για να με ενημερώσει  στις 12:22 μετά τα μεσάνυχτα πως το Μοριακό Pcr test ,που μου είχε πάρει την Τετάρτη  το μεσημέρι, πως ήταν αρνητικό , αφού δύο λεπτά πριν   ένας άλλος Συνάδελφος από το Εργαστήριο του Νοσοκομείου στην Πάτρα , την ώρα που κάποιοι άλλοι διασκεδάζουν χωρίς λήψη μέτρων ,  εκείνος τον είχε πάρει τηλέφωνο για να του πει το αποτέλεσμα  από την εξέταση μου .

Οι ευχαριστίες μου και η ευγνωμοσύνη μου προς το πρόσωπο του Αγαπημένου μου Συνάδελφου Ηλία απεριόριστη , όπως και του άγνωστου Συναδέλφου από το Εργαστήριο της Πάτρας  επίσης .

Την στιγμή που χτύπησε το τηλέφωνο 12:22 μετά τα μεσάνυχτα ,ενώ οι σφίξεις μου λόγου του αντιυπετρασικού που παίρνω είναι 60 μέχρι να σηκώσω και να ακούσω την χαρούμενη φωνή του Ηλία ,να μου λέει το   Μοριακό Pcr testήταν Αρνητικό έφθασαν στις 160 .

Σήμερα το απόγευμα στις 6:30 με πήρε και η Γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Μεσολογγίου και μου ανακοίνωσε και εκείνη , πως το   Μοριακό  test για τον Κορονοϊό , που είχα κάνει και εκεί ήταν αρνητικό . Τις θερμές ευχαριστίες μου προς τον Πρόεδρο του ΙΣΜ φίλο Συνάδελφο Άρη Τριβλή  και την Γραμματέα του Συλλόγου κυρία Σταυροπούλου για τα καλά νέα που μου ανακοίνωσαν .

Σήμερα το μεσημέρι έφερα το Συνεργείο του Αστακιώτη φίλου Άγγελου Φασούλα και έκαναν σχολαστική απολύμανση σε όλους τους χώρους του Ιατρείου και τους ευχαριστώ πολύ.

Η αυστηρή τήρηση των μέτρων με την μάσκα υψηλής Προστασίας P3 και από πάνω και Χειρουργικής όπως η   ασπίδα προσώπου και τα γάντια σε συνδυασμό με την μεγάλη μου εμπειρία μετά από 42 χρόνια μάχιμης Ιατρικής, λόγω της οποίας μέσα σε 5 δευτερόλεπτα είχα βγάλει την διάγνωση της πνευμονίας , χωρίς καν να του βγάλω την μάσκα, για να ελέγξω τον στοματοφάρυγγα του   και   με τη θέληση του θεού, φαίνεται πως μου έσωσαν την ζωή .

Η πορεία της υγείας του νεαρού ασθενή είναι πολύ καλή , όπως επίσης δεν νοσεί κανένας άλλος από την οικογένειά του.

Τι να πεις όμως τις ώρες που χιλιάδες ασθενείς , φίλοι , πολιτικοί υποστηρικτές ή  πολιτικοί μου  αντίπαλοι με έπαιρναν τηλέφωνο για να μου ευχηθούν και να με εμψυχώσουν, βρέθηκε ο άλλος από την Κανδήλα , ο οποίος με λοιδορεί  και με υβρίζει επί τρία συναπτά χρόνια και χωρίς να του έχω κάνει ποτέ  τίποτα , ούτε να τον έχω ανταμώσει ποτέ στην ζωή μου , έγραψε κάτω από την προηγούμενη ενημέρωσή μου , αυτό το αχαρακτήριστο  σχόλιο με το οποίο μέσα στην αγωνία που ζούσε η οικογένειά μου και εγώ, με ειρωνευόταν και με λοιδορούσε .

Τι να πει κανείς ;

Μα καλά είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι με τέτοια διαστροφή ;;;;;

Ραντεβού την Δευτέρα , αφού σε λίγη ώρα  θα συμμετάσχω στο Δημοτικό Συμβούλιο με τηλεδιάσκεψη .

Αστακός 20/11/2020

Με θερμές ευχαριστίες και ευγνωμοσύνη 

Παναγιώτης Στάικος 

Ειδικός Γενικός Ιατρός 






16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ως αναγνώστης του παρόντος blog : Δραγαμέστο Νέα θα ηθελα να εκφράσω την διαφωνία μου για την παράγραφο της παρούσης ανάρτησης-παράγραφος που αναφέρεται σε Κοινότητα του Δήμου μας. θεωρώ και νομίζω ότι δέν είναι κοινωνικά σωστό.
Υ. Γ Φίλοι διαχειριστές του παρόντος blog είναι στην ελεύθερη διάθεση του blog εάν χρειασθεί, το ονοματεπώνυμο σε αυτό το σχόλιο.

Ανώνυμος είπε...

Το γνωρίζουν όλοι το ονοματεπώνυμο του εκεί στην Κανδήλα όπως και ότι δεν είναι μόνιμος κάτοικος Κανδήλας .

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου 12:13 π.μ. οι Κοινότητες των ανθρώπων ειναι κοινωνικές οντότητες.
Ο πολιτικός μας πολιτισμός δέν επιτρέπει αόριστες γραφές.

Ανώνυμος είπε...

Στις Πολιτισμένες Κοινότητες τα σχόλια είναι επώνυμα και όχι ανώνυμα και να λοιδορούν ανθρώπους που θέτουν σε πραγματικό κίνδυνο την ζωή τους ,για να υπηρετήσουν αυτές τις κοινότητες .
Δεν σε είδα όταν αυτός που έγραψε αυτό το χυδαίο πρόσωπο ως ανώτερος άνθρωπος να αντιδράσεις όμως .

Ανώνυμος είπε...

Φίλε αναγνώστη μας 11:52 π.μ.
Το Φιλόξενο παρόν blog : Δραγαμέστο Νέα
προσφέρει σε όλους μας την ελεύθερη δυνατότητα να γράφονται
εξίσου και ανώνυμα και επώνυμα πολιτικά σχόλια.
Και καθένας μας ως αναγνώστης του blog επιλέγει ελεύθερα
τον τρόπο, επώνυμα ή ανώνυμα , γραφής των πολιτικών του σχολίων.
προσωπικά στο κον Παναγιώτη Στάϊκο ευχήθηκα το καλύτερο
για την υγεία του και με ανώνυμο σχόλιο-ευχή σε αλλη
πολύ πρόσφατη ανάρτηση. Και αυτονόητο ειναι να υπάρχει υγεία
και για όλους μας ανεξαιρέτως σε ανώνυμους και επώνυμους σχολιαστές.
Καλημέρα Φίλε αναγνώστη !

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητό blog! Μήπως έχετε καταλάβει πως έχετε χάσει την αντικειμενικότητα σας κάνοντας διαφήμιση στον εν λόγω! Αυτά που ανεβαίνουν ειναο παρωδία. Ανεβαζετε καθαρα υβριστικά σχόλια δικά του και κανετε πνεύμα για ένα σχόλιο καθαρό. Απορω. Λίγο εγωισμό δεν έχετε; έρμαιο του καθενός;

Ανώνυμος είπε...

Προς στον 11,21 δίσπιστος να είσαι, αλλα δεν δέν είναι ωφέλιμο για την ψυχική μας εύεξία να είμαστε 《καχύποπτοι》 δηλαδη να σκεφτόμαστε "πονηρά"

Ανώνυμος είπε...

11:08 ΔΟΞΑ το Θεό δεν πάσχω ουτε ψυχικά ουτε νοητικά.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΘΠΟΨΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΚΟΣΤΗΜΕΝΟ. ΚΑΚΟΠΑΙΓΜΕΝΟ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΡΗ; ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΦΑΝΗ ΣΗΜΑΔΙΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ.ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.

Ανώνυμος είπε...

απο 11:09 π.μ. ες στον 6:26 μ.μ.
σε μένα απεφθήνεσε ? για να καταλάβω δηλαδή.

Ανώνυμος είπε...

σιγά τη νοημοσύνη.έκανες ποτέ κανένα τέστ 626, να δής που βρίσκεσε ?

Ανώνυμος είπε...

ΔΌΞΑ λές για τον εαυτούλη σου, και εάν εμείς οι άλλοι δεν είμαστε καλά, εσύ χαίρεσε ?

Ανώνυμος είπε...

Ώπα ώπα παιδιά χαλαρώστε.ναι 11:09 δε εσένα απευθύνομαι. Φιλε 7:33 θες να μετρήσουμε τα iq? Εγώ είμαι μέσα. Που και πότε πες μου. 8:16 Δεν χαίρομαι με την ψυχοπαθεία κανενος.αντιθετως στεναχωριέμαι.ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΗ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΝΟΣ; ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ; Η ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ; ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣΩΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΚΑΙ ΜΠΙΡΩ ΝΑ ΜΙΚΗΣΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

καλά έκανες και έφτιαξες την ζωή σου και δεν εχει ανάγκη και μπορείς να μιλάς αντικειμενικά. Αλλά, να μην Υπερηφανεύεσαι.
σιγά το ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ

Ανώνυμος είπε...

ρε {{αγράματε}} 3.48
επειδή μπορεί να έχεις πέντε δραχμές στην άκρη παραπάνω
νομίζεις ότι σώθηκες ?

Ανώνυμος είπε...

4:07 ΕΓΩ ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΙΦΑΝΕΥΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΛΥΨΩ ΚΑΝΕΝΑΝ! ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΠΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟ! ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΩ. 3:48 ΜΟΝΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ. ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΑΠΛΩΜΕΝΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΧΕΡΙ ΠΙΟ ΣΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΕΙΜΑΙ

Ανώνυμος είπε...

άσε ρε τεμπελχανά που μας κάνεις και το, σπάνιο είδος.
καταλάβαμε. έχεις Μεγάλη Ιδέα για τον ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.
και νομίζεις ότι εσύ είσαι !Μέγεθος!
όλοι δουλεύουνε ρε 'αθυρόστομε' για να ζησουνε
και να βγαλουνε το ψωμί τους.
άντε τωρα για ύπνο, καλνίχτα τεμπελχανά αρχικουτσομπόλε





Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.