Ροή Αναρτήσεων

Tηλεδιάσκεψη του Σπήλιου Λιβανού με τους εκπροσώπους των εμπόρων της Αιτωλοακαρνανίας για τα κρίσιμα ζητήματα του λιανεμπορίου λόγω COVID-19


  Μία ιδιαιτέρως εποικοδομητική συζήτηση με τους εκπροσώπους των Εμπορικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας είχε σήμερα το απόγευμα, μέσω τηλεδιάσκεψης, ο κ. Σπήλιος Λιβανός, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας.

Στην εισαγωγική του τοποθέτηση, ο κ. Λιβανός σημείωσε ότι ανέλαβε την πρωτοβουλία για τη διεξαγωγή της τηλεδιάσκεψης με τους εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου της Αιτωλοακαρνανίας, καθώς ο κλάδος του λιανεμπορίου σηκώνει ένα μεγάλο βάρος της κρίσης που προκαλεί η πρωτόγνωρη πανδημία.
Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας εξέφρασε τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι ενώ στην πρώτη φάση της υγειονομικής κρίσης η Αιτωλοακαρνανία κράτησε τον ιό έξω από τα σύνορά της, σήμερα, ο νομός έχει γίνει «κόκκινος» και επανέλαβε την ανάγκη πιστής τήρησης των μέτρων προστασίας από όλους. Ο κ. Λιβανός συμμερίστηκε την αγωνία των εκπροσώπων των εμπόρων για τις συνέπειες του lockdown στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.
Οι εκπρόσωποι των Εμπορικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας αλλά και της ΕΣΣΕΕ, ευχαρίστησαν τον βουλευτή για την άμεση ανταπόκρισή του και για το διαρκές ενδιαφέρον που επιδεικνύει για την επίλυση των πολυεπίπεδων προβλημάτων του κλάδου. Όλοι οι συμμετέχοντες απαρίθμησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος από την έναρξη της πανδημίας, και κατέθεσαν συγκεκριμένες προτάσεις για την επίλυσή τους.
Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας τόνισε την ανάγκη ο εμπορικός κόσμος της Αιτωλοακαρνανίας να έχει ενιαία και συντεταγμένη φωνή και δεσμεύτηκε ότι θα μεταφέρει άμεσα στους συναρμόδιους υπουργούς τα προβλήματα και τις προτάσεις των εμπορικών συλλόγων του νομού.
Τέλος, υπογράμμισε για μία ακόμη φορά ότι είναι αρωγός στην προσπάθεια του εμπορικού κόσμου της Αιτωλοακαρνανίας να σταθεί όρθιος μέσα στις πρωτόγνωρες συνθήκες που δημιουργεί η πανδημία, όπως άλλωστε πράττει η κυβέρνηση της ΝΔ από την περασμένη άνοιξη, αναπροσαρμόζοντας διαρκώς τα μέτρα στήριξης όλων όσοι πλήττονται από τον Covid-19.
Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν o Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου κ. Κωστίκογλου και ο Γενικος Γραμματεας κ. Γιοπανος, ο Πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Σπυρόπουλος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπακτίας κ. Παπαϊωάννου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών – Βιοτεχνών-Εμπόρων Αμφιλοχίας κ. Αυγερινός και ο εκπρόσωπος της Ε.Σ.Ε.Ε κ. Πασιόπουλος.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.