Ροή Αναρτήσεων

Μ.Ε.Θ. Αγρινίου: «Έφυγε» γνωστός επιχειρηματίας του Καρπενησίου από κορωνοϊόΣοκ στην τοπική κοινωνία του Καρπενησίου, προκάλεσαν τα πιο δυσάρεστα νέα που ήρθαν από την ΜΕΘ Αγρινίου, εκεί όπου έδινε μάχη με τον κορονοϊό, ο 51χρονος επαγγελματίας Γιώργος Καραγιάννης.

‘Ένας αξιαγάπητος και επιτυχημένος επαγγελματίας της Ευρυτανίας. Ο Γιώργος, πατέρας δυο αγοριών είχε νοσηλευτεί αρχικά στο νοσοκομείο Καρπενησίου με βαριά πνευμονία. Να σημειωθεί ότι εκεινες τιςημέρες είχε νοσηλευτεί και η ηλικιωμένη μητέρα του με κορονοϊό, αλλά τα κατάφερε και πήρε εξιτήριο.

Δυστυχώς όμως ο 51χρονος Γιώργος, ή ο μάστορας όπως τον αποκαλούσαν στο Καρπενήσι, χρειάστηκε να διασωληνωθεί και να μεταφερθεί στις 29 Νοεμβρίου στην ΜΕΘ Αγρινίου.
Οι γιατροί έκαναν απεγνωσμένες προσπάθειες να βρούν κρεβάτι εντατικής, αφού εκείνο το δραματικό Σαββατοκύριακο 28-29 Νοεμβρίου, υπήρχε τεράστια αύξηση διασωληνωμένων στις ΜΕΘ.

Τις πρώτες ημέρες η πληροφόρηση των γιατρών της ΜΕΘ Αγρινίου, έκανε λόγο για σταθεροποίηση της κατάστασής του , όπως και τις επόμενες, μέχρι και τις 14 Δεκεμβρίου όπου έγινε προσπάθεια αποσωλήνωσης, αλλά ο ασθενής δεν μπορούσε να τα καταφέρει μόνος του.

Τελικά ο Γιώργος μετά από 20 ημέρες στην Εντατική ,σήμερα το μεσημέρι κατέληξε, σκορπώντας πόνο στην οικογένειά του, τους οικείους του , στους συμπατριώτες του και σε όσους είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί του.

Ο επαγγελματίας Γιώργος Καραγιάννης και ο αδερφός του ίδρυσαν την εταρεία Εφαρμογών Ξύλου και ξεχώρισαν ανάμεσα σε κορυφαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Η επιχείρησή τους που απασχολεί πολλούς Ευρυτάνες είχε ανοίξει τα φτερά της σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, στην κατασκευή και ανακαινιση σπιτιών, καταστημάτων και ξενοδοχείων με εμπειρία στο χώρο από το 1990.

Ο Γιώργος Καραγιάννης ήταν ένα σημαντικό κεφάλαιο για την πόλη του Καρπενησίου και την Ευρυτανία γενικότερα.

https://tvstar

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.