Ροή Αναρτήσεων

Παναγιώτης Στάικος:Η ανεξαρτητοποίηση του συνεργάτη μου και φίλου Νίκο δεν μου ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία .




 Η ανεξαρτητοποίηση του συνεργάτη μου και φίλου Νίκο δεν μου ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία . Είχαν προηγηθεί δυο ψηφίσεις εν μέρους μου σε αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ,οι οποίες ενόχλησαν και δικαίως ίσως, μετά την στάση του κυρίου Δημάρχου με προσωπικές επιθέσεις και χαρακτηρισμούς ανεπίτρεπτους τόσο προς το πρόσωπο μου ,όσο και προς το Πρόσωπο του Δημοτικού Συμβούλου της ελάσσονος αντιπολίτευσης κυρίου Νικολάου Ζώγα .

Η πρώτη απόφαση που ενόχλησε τον φίλο μου τον Νίκο ήταν η ψήφιση από εμένα πέρσι του τεχνικού προγράμματος της τότε νέας Δημοτικής Αρχής ,στην οποία θεώρησα ,ότι θα έπρεπε να έδινα την ευκαιρία να εφαρμόσει το πρόγραμμα της ,μιας και αυτό είχε εγκρίνει πρόσφατα με την επιλογή του ο λαός του Δήμου μας ,το οποίο πρόγραμμα όχι μόνο δεν εφάρμοσαν ,αλλά το κακοποίησαν με συνεχείς και σχεδόν σε όλα τα συμβούλια αναμορφώσεις και με την σωρεία απευθείας αναθέσεων και κατατμήσεων .

Και η δεύτερη στο τελευταίο συμβούλιο για το οποίο είχα πει φθάνει πια δεν θα τους ψηφίσουμε την αναμόρφωση .

 Όταν όμως είδα μαζί με τον συνεργάτη μου Χρήστο Κολοβό που ήμασταν παρόντες από την παράταξη μας στο συμβούλιο με τηλεδιάσκεψη ,πως η αναμόρφωση αναφερόταν κατά κόρον σε πληρωμές εργαζομένων , στη προμήθεια τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για την έμπρακτη στήριξη των ευπαθών ομάδων του Δήμου αλλά και για την πληρωμή ( παρά το γεγονός ότι το κόστος ήταν μεγάλο 24000 ευρώ ) για συμβούλους για την κατασκευή μονοπατιών για εναλλακτικό τουρισμό και εκπόνηση σχεδίου βιώσιμης αστικής κινητικότητας (ΣΒΑΚ) Κοινοτήτων Αστακού, Μύτικα , Κανδήλας και Φυτειών του Δήμου Ξηρομέρου μέσα από προγράμματα ΕΣΠΑ ,προκειμένου να μην χαθούν χρήματα για τον Δήμο ,είπα πως είμαι μετά από όλα αυτά με κρύα καρδιά να ψηφίσω ναι.

 Αγαπητέ Νίκο με απόλυτη επίγνωση της ευθύνης μας έναντι των Ξηρομεριτών, οι οποίοι εμπιστεύτηκαν το όραμα και τις δυνατότητες μας, προσπαθούμε για γόνιμη και δημιουργική αντιπολίτευση ,παρουσιάζοντας συχνά αλγεινές εικόνες τόσο στην καθαριότητα ,όσο και στην ύδρευση ,στηλιτεύοντας παράλληλα την κακοδιαχείριση του δημοσίου χρήματος

, μέσα από τη σύνθεση δυνάμεων και με συνεργασία με όρους καλής πίστης.

 

 Έτσι για εμένα παραμένεις φίλος και συνεργάτης ,σεβόμενος την απόφαση σου ,η οποία θέλω να πιστεύω ,ότι θα είναι προσωρινή και πάλι θα είμαστε στα ίδια μετερίζια μέσα από τα θετικά μας αλλά και τα ανιδιοτελή λάθη μας, διότι ουδείς αλάθητος με πρώτο εμένα.

 



Πρέπει να ξέρεις πως αισθάνομαι ,ότι εσύ δεν μου χρωστάς τίποτα ,αλλά εγώ σου χρωστάω πολλά για τον αγώνα που έκανες ανιδιοτελώς για εμένα και έτσι η εκτίμηση μου προς το πρόσωπο σου και την οικογένεια σου παραμένει αναλλοίωτη και περιμένω την στιγμή να τα πούμε από κοντά όλοι οι φίλοι της παράταξης .



Σου εύχομαι χαρούμενες και ευτυχισμένες γιορτές με την οικογένεια σου με υγεία .



Αστακός 22/12/2020



Με εκτίμηση



Παναγιώτης Στάικος

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

《Ο χρόνος δίνει όλες τις απαντήσεις χωρίς να χρειάζεται κάν τις ερωτήσεις.》
Ευριπίδης

Ανώνυμος είπε...

Κε Σταικο εσεις ΠΑΝΤΑ ψηφίζετε με βάση το σωστό και το συμφέρον των δημοτών. Ο ζωγας ΠΑΝΤΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΒΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΦΈΡΟΝ.
ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΠΙΛΥ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

και συ που ξέρεις και λες για το κίνητρο του καθενός.
τί είσαι. μάγος ?

Ανώνυμος είπε...

τα σχόλια 11:08 είναι δωρεάν και ο σα σχόλια στέλνει ο καθένας είναι δωρεάν. δέν χρειάζεται να πολυπαρακαλάς το μπλόκ.

Ανώνυμος είπε...

12:40 Ειμαι μάγος με 15ετη προϋπηρεσία....αρα κάτι ξέρω για να μιλάω. Οσο για εσενα 1:29 νομίζω πως όλοι ξέρουμε τον τρόπο επιλογής των σχολίων. Δεν πολυπαρακαλαω.αλλα και τα τομάρια να φαίνονται.μην τα κρύβουμε!

Ανώνυμος είπε...

κάνεις το μαθητευόμενο 'μάγκαμάγο'
αλλά άν σε ρωτήσει κανείς για τα ζώδια θα κάνεις τον ...κινέζο.
άντε απο κεί γέμισε ο τόπος ξερόλες.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.