Ροή Αναρτήσεων

Ο όμιλος AVRAMAR(Ανδρομέδα-Σελόντα-Νηρέα) σκέφτεται να φύγει από Δήμο Ξηρομέρου



Μετά από πληροφορίες που έχουμε από την ομάδα του dragamesto.gr μετά από τις καταγγελίες  της Επιτροπής Αγώνα κατά των ιχθυοκαλλιεργειών  είδη έχουν σχέδιο έτοιμο να μεταφέρουν τις μονάδες του από την ευρύτερη περιοχή του Ξηρομέρου στην Ηγουμενίτσα

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο καλό......και ακόμα παραπέρα.... χαχαχαχαχα είστε δθηνιαρηδες πολιτικοί.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 7.54 που δουλεύεις?

Ανώνυμος είπε...

Αν συνεχιστούν οι καταγγελίες που κάθε ημέρα έχει ως αποτέλεσμα ο ένας έλεγχος να διαδέχεται τον άλλο τότε σίγουρα θα τα μαζέψουν και θα φύγουν σε μια νύχτα .

Ανώνυμος είπε...

Εκβιασμος με αιχμη του δόρατος τους εργαζόμενους να χρησιμοποιουν ως μοχλό πίεσης...Ωραιες πρακτικες απο την εταιρεία

Ανώνυμος είπε...

Ελεύθερος επαγγελματίας......εσυ;

Ανώνυμος είπε...

Η θέση της Επιτροπής Αγώνα είναι ξεκάθαρη:
-ΟΧΙ στην συγκεκριμένη χωροθέτηση της ΠΟΑΥ διότι ζημιώνει η συγκεκριμένη χωροθέτηση την Οικονομία, το Φυσικό περιβάλλον και την Κοινωνία.
-ΝΑΙ στην πολύμορφη οικονομική ανάπτυξη διότι η πολύμορφη οικονομική ανάπτυξη ωφελεί την Οικονομία, το Φυσικό περιβάλλον και την Κοινωνία.
Όλα τα άλλα είναι << άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε >>
Που είπε ο Μπάρμπα Γιάννης Μακρυγιάννης

Ανώνυμος είπε...

ο δε πρώην δημαρχος και η δημοτική του παράταξη ήθελαν και θέλουν τα ψάρια
για να κάνουν "παιχνίδι" με τα ψαρια αδιαφορώντας για το θαλάσσιο οικοσύστημα.
εσύ τι λες κ Γεωργούλα Κώστα 'επαναστάτη της φακής' ?

Ανώνυμος είπε...

11.42 εάν φύγουν και πάνε σε άλλα μερη, θα φέρουμε άλλες μονάδες υδατοκαλλιέργειας.
δέν πάμε χαμένοι.

Ανώνυμος είπε...

Να φυγουν οι μονάδες και κάθε παραγωγική δραστηριότητα. Να πάμε μετανάστες για δουλειά να αποχτήσουμε νέες εμπειρίες.

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ; ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΕΤΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ; ΟΧΙ ΜΕ ΠΡΟΤΥΠΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ , ΣΤΑΘΕΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ;;;; ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΡΠΑΧΤΗ.....ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

κάποιοι 10,05 έτσ' είναι. να κονομίσουν και να λακίσουν , λιγοι ειναι οι σοβαροι επενδυτές

Ανώνυμος είπε...

Βλέπεις δέν έχουμε ακόμα Μαρξιστικό σύστημα
ώστε τα κέρδη η υπεραξία να επιστρέφει στο λαό
Που παράγει τον πλούτο ο λαός.
ακόμα έχουμε καπιταλιστικό σύστημα.

Ανώνυμος είπε...

Ολες Οι πολυεθνικές εταιρείας λειτουργούν με το ίδιο μοτίβο, επενδύουν για να βγάλουν λεφτά, και απασχολούν εργαζόμενους από την τοπική κοινωνία, τώρα όπως έχουμε δει από το 2000 έως και σήμερα πολλές και μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες έχουν κλείσει και έχουν μετεγκατασταθεί σε άλλες γειτονικές χώρες, και αυτό διότι είτε γιατί άλλαξαν οι συνθήκες στην αγορά είτε γιατί δεν τους ευνοούσε η φορολογία είτε γιατί κάποιοι τοπικοί παράγοντες στράφηκαν εναντίων τον επιχειρήσεων και δυσκόλευε το έργο τους, εδώ θα κάνουμε μια παρένθεση όταν μια μεγάλη πολυεθνική εταιρεία χ,ψ επιλέγει μια περιοχή για να κάνει μια επένδυση εκείνη λοιπόν την χρονική στιγμή η τοπική κοινωνία μαζί με τους διοικητικούς παράγοντες έχουν την δυνατότητα να εκφράσουν την θέση τους εάν την θέλουν η όχι. Όχι στην αρχή τους θελουμε και μετά από 20 και πλέον χρόνια ας φύγουν να πάνε αλλού. Συνεχίζουμε λοιπόν από εκεί που μείναμε, το οποίο έργο τους ανεξαρτήτως εάν έχει πραγματοποιηθεί μια επένδυση εκατομυρίων δεν θα το σκεφτούν στο τέλος όταν πάρουν την απόφαση να προχωρήσουν σε μετεγκατάσταση σε άλλη ζώνη η περιοχή, έτσι λειτουργούν οι πολυεθνικές από πάντα όποτε αυτό ότι έχουν επενδύσει εκατομμύρια και δεν φεύγουν κτλ, δεν υφίσταται. Έπειτα υπάρχει και το θέμα τον εργαζόμενων τις εκάστοτε περιοχής που απασχολούνται από την εταιρεία. Το σωστό είναι να μην δημιουργούνται ακραίες συμπεριφορές απέναντι στην οποιαδήποτε πολυεθνική από τους τοπικούς διοικητικούς παράγοντες, διότι αυτό που πρέπει να σκεφτούμε είναι τις οικογένειες που εργάζονται και τα παιδιά που έχουν από πίσω τους και μεγαλώνουν και σπουδάζουν. Δεν είναι ανάγκη να επαναλαμβάνονται λάθη του παρελθόντος και αναφέρομαι γενικά σε όλη την Ελλάδα, που έχουν οδηγήσει στην απώλεια θέσεων εργασίας και υποβάθμισης τις τοπικής κοινωνίας και ερήμωση αυτής από την απώλεια εργασίας. Όταν σπάσει ένας κρίκος τις αλυσίδας θα παρασύρει και τους υπόλοιπους τομείς τις κοινωνίας εστίαση κτλ. Εύχομαι να βρεθεί η χρυσή τομή και να μην ζήσει ο τόπος σας καταστάσεις ανεργία- πείνας που θα οδηγήσουν σε δυσάρεστα αποτελέσματα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΎ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΌ ΘΈΛΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ)
εμεις η μειοψηφία τι να κάνουμε, το αποδεχόμαστε

Ανώνυμος είπε...

εσύ ιθαγενή 824 θέλεις να μεταναστεύσεις
και να πάς για δουλειά σε άλλα μέρη
Τους μετανάστες όμως τους θέλεις στο τόπο μας.
δύο μέτρα και δύο σταθμά δηλαδή.
Τι νομίζεις ότι είσαι ? καλλίτερος απ' τους μετανάστες ?

Ανώνυμος είπε...

Μήπως θέλεις να πας και διακοπές σε άλλα μερη

Ανώνυμος είπε...

και σου βάλει τα έξοδα

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΉΜΟΣ ?

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.