Ροή Αναρτήσεων

Δήμος Ξηρομέρου: Δείτε τις παλιομοδιτικές πολίτικες του κυρίου Τριανταφυλλακη

 


Κάλυψη μίας θέσης ειδικού συνεργάτη Δημάρχου, ειδικότητας Τ.Ε. Ηλεκτρολόγου Μηχανικού. 

Από υποψήφια του Συνδυασμού του, διορίστηκε  ειδική σύμβουλος του Δημάρχου με την συγκεκριμένη κυριά δεν έχουμε απολύτως  τίποτα αλλά έχουμε πρόβλημα με παλιομοδιτικές πολίτικες του κυρίου Τριανταφυλλακη. Τα συμπεράσματα δικά σας

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παλιομοδιτικες βάση αυτών που θεωρείτε ότι ίσχυαν. Η πιο σωστά βάση αυτών που σας είχαν τάξει. Από όσο γνωρίζω λοιπόν η εκλογή κυρια δεν έχει τελειώσει ΤΕΙ Ακτινολογία , ούτε Νύφη Χορηγού, ούτε παράνομη γραμματέας Δημάρχου. Είναι ηλεκτρολόγος μηχανολόγος. Συναφές πτυχίο με των άλλων 2 ειδικών συνεργατών. Δημιουργεί ομάδα προώθησης έργων στο Δήμο.
Και γι αυτό ήταν υποψήφια μαζί του, γιατί είναι ικανή και άξια να προσφέρει στο Δήμο μέσω του επαγγέλματος της και του αντικειμένου σπουδών της. Δεν νομιζετε; πτυχίο-προϋπηρεσία και θέληση για να αλλάξει αυτος ο τόπος. Ιδανικός συνδυασμός δεν νομιζετε;

Ανώνυμος είπε...

Προεκλογικό γραμμάτιο με βούλα.
Μπήκε υποψήφια με την συμφωνία ,ότι και να γίνει θα προστεθεί και αυτή στην στρατιά των τάχα ειδικών συμβούλων Τριανταφυλλάκη .
Μην παίζεται με την νοημοσύνη μας .
Ξέρουν όλοι στην Παλαιομανινα πως παίχτηκε το παιχνίδι .
Και σε ανώτερα κυρ Γιάννη .
Μόνο η κουτσή Μαρία έμεινε ,που δεν την έκανες ειδική σύμβουλο .
Σαν δεν ντρέπεστε λίγο , που σκορπάτε τα λεφτά των δημοτών γιατί έτσι νομίζεις πως θα γαντζωθείς στην καρέκλα .
Κούνια που σε κούναγε .
Λογαριάζεις όμως χωρίς τον ξενοδόχο .

Ανώνυμος είπε...

Ωραία και πρέπει να κάνουμε τι ίδιες τακτικές ,;;αφού είχε το σκεφτικό να την βάλει ειδικό σύμβουλο καλό ήταν να μην την έβαζε καθόλου υποψήφια για λόγους σεβασμού και ιδεολογία

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε παιδιά πως κάνετε έτσι . Αυτό είναι το νέο των Τριανταφφυλάκη, Μάντζαρη, Τζαχρήστα .Έφυγε ο Σαμαλέκος από την Παλαιομάνινα και ήρθε η Γκουτσέλη, η οποία αφού μένει στο Αγρίνιο και είναι άνεργη η κοπέλα, η οποία ήταν υποψήφια , έπρεπε ο Γιαννάκης να την αποκαταστήσει εξοφλώντας το προεκλογικό γραμμάτιο , αφού ο ξάδερφος της καθάρισε με λίγες ψιλές με τον Σαμαλέκο στην Παλαιομάνινα . Αχ ρε Παλαιομάνινα τι παθαίνεις .

Ανώνυμος είπε...

Ο λαλίστατος κύριος Ζώγας τι λέει για την Υπουργοποίηση της Γκουτσέλη από την Παλαιομάνινα.
Ήταν αλήθεια προεκλογικό γραμμάτιο βρε Νίκο ;

Ανώνυμος είπε...

Η λέξη αιδώς είναι γνωστή άραγε στον κύριο Τριανταφυλλάκη .

Ανώνυμος είπε...

Τι είναι αυτοί που μπλέξαμε ρε παιδιά ;
Αυτό είναι το νέο .
Δεν είναι απλά παλαιομοδίτικο ,αλλά διαπλεκόμενο και διεφθαρμένο .

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε με εκείνον τον βοηθό τσοπάνη από τον
Βάρνακα που λέγαμε ,το θα γίνει ;
Θα τον κάνεις ειδικό συνεργάτη ;
Έχει να προσφέρει πολλά στον δήμο με το άρμεγμα στις βουβάλες .
Άντε μην ντρέπεσαι ,τώρα έχει ανάγκη ο φούρνος από γάνες .

Ανώνυμος είπε...

Ο λύκος την τρίχα αλλάζει έλεγαν οι παλιοί ,αλλά την γνώση ποτέ .
Πέσανε λύκοι στο ταμείο του δήμου .το καταλάβατε που πάνε τα λεφτά του δήμου και μετά έχεις και τον Πρόεδρο της Μαχαιράς να ζητάει λεφτά για το γεφύρι στον Γεροπορο .
Κύριε Μπαρμπαρούση μάλλον κοιμάσαι σε βαρκό .

Ανώνυμος είπε...

Και τι να κάνομε τώρα. Να ξαναβγάλουμε τον μουστάκια ?

Ανώνυμος είπε...

αν δεν γίνουν και μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στο Δημόσιο τομέα και τους δήμους της χώρας
πώς θα μειωθεί η ανεργία ?
Εμείς οι Μαρξιστές είμαστε υπέρ των μαζικών προσλήψεων και της μονιμης σταθερής εργασίας όλων των εργαζομένων με 8ωρο, 35ωρο και δωρεαν δημοεια ιατροφαρμακευτική ασφαλιση για όλους.

Ανώνυμος είπε...

Βρε κουτορνίθι θαλασσοταραχή 8:31 γιατί δεν ρωτας τον κύριο Σαμαλεκο και τον Τριανταφυλλακη, Τζαχρήστα που είναι υπέρ της αξιοκρατίας;
Ο Ζωγας απλά διαφέρει γιατί δεν μοιάζει με αυτούς και επειδή τον ξέρω χρόνια δεν χρησιμοποιεί την πολιτική για το προσωπικούς λόγους αλλά ασχολείται με τα κοινά για το καλό συμφέρων όλων των δημοτών και μπραβο του!

Ανώνυμος είπε...

Πάντως από τους ειδικούς του μουστάκια καλύτεροι είναι αυτοί του τριανταφυλλάκη . Ξέρετε ποιον είχε αρχηγό των ειδικών ο μουστακιας ??? τον jon kollia !!!! Ναι αυτον τον αρχοντα της παραλιας!!! τον επιστημονα με τα πολλα πτυχια !!!

Ανώνυμος είπε...

Τέτοια να ακούει ο Γιαννάκης και θα πάρει άλλους καμία δεκαριά συμβούλους με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πληρωθούν οι μόνιμοι υπάλληλοι του δήμου φίλοι Μαρξιστές ,αφού τα λεφτά είναι συγκεκριμένα και δεν φθάνουν για όλους .

Ανώνυμος είπε...

Αιδώς Αργείοι .μα ντιπ τσίπα .
Τέτοιο χάλι να είναι περισσότεροι οι Ειδικοί Σύμβουλοι του δημάρχου από τους υπαλλήλους του δήμου ,δεν υπάρχει σε άλλο Δήμο της Χώρας .
Θερμά συγχαρητήρια κύριε Τριανταφυλλάκη .αυτό λέγεται χρήστη διοίκηση .

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Η απόλυτη φαυλοκρατία Τριανταφυλλάκη με το κάνουμε τα πάντα για τα προεκλογικά γραμμάτια .μετά σας φταίει ο Κολλιάς έχεις να φας γούρμες ντομάτες .

Ανώνυμος είπε...

8.24 Άν είχαμε Μαρξιστική Κυβέρνηση θα είχε και περισσότερους πόρους η Υγεία η Παιδεία και η Τοπική Αυτοδιοίκηση
Άντε ξύπνα "βόϊδαρε"

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΟΛΛΙΑΣ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΙΑ?? ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Ο ΚΟΛΛΙΑΣ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ??? ΟΤΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ "ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΣΑΣ" ΚΑΙ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Ο ΚΟΛΙΑΣ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΡΕ??????

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 8 :24 Την μισθοδοσία των υπαλλήλων Την έκανε ενέχυρο ο γατούλης για πάρει δάνειο....ενημερωσου λίγο. Στα ταμεία υπάρχουν 2 μισθοί μπροστά όπως απαιτείται

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη ακου προσεκτικα:
Το ότι είσαι κολλητός με τα ανήθικα στοιχεία του δημαρχείου που ξεπουλιουνται για λίγα ευρώ δεν σημαίνει πως ειναι και όλοι οι υπόλοιποι. Επίσης οι κολλητοί μπορεί να σε παίρνουν να σου πουν αυτά που θέλεις να ακούσεις.
Μην μπερδεύεσε. Εάν δεν ρουφιανευες ένα τίποτα θα ήσουν. Αυτή είναι η "δουλειά σου. Και από την έπαρση που σε διακατέχει ρουφιανευεις και τους ίδιους. Καμία ντροπή. Πόση αναξιοπρεπεια. Πλέον είσαι στο περιθωριο . Καλό θα έιναι να καταλαβαιτε πως ΜΟΝΟ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΠΟΤΕ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΑΦΗΣ.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.