Ροή Αναρτήσεων

Ο Ανεξάρτητος Δημ. Σύμβουλος Ξηρομέρου Νικόλαος Ζώγας :Μαύρα Χάλια στο ΞΗΡΟΜΕΡΟ



Την στιγμή που οι Δημότες στο Ξηρόμερο μετρούν τις πληγές τους, στην Δημοτική Αρχή «κράζετε σαν τα κοκόρια»


Πνίγηκε σχεδόν ολόκληρος ο Δήμος και περισσότερο η Αλυζία, ο Αστακος, Καραϊσκάκη, Βασιλόπουλο, Πρόδρομος, Χρυσοβιτσα, Βαλοστρατο, Στουπί κ.α.


Χάθηκε η Ντροπή;


Αντί να αναλάβουν τις ευθύνες τους, αρχίζουν και κατηγορούν ο ένας τον άλλον...


Να ζητήσουν συγνώμη από τους Δημότες διότι οι ίδιοι ήταν και είναι που εναλλάσσονται τόσα χρονια στα κοινά του τόπου.

Δεν γνώριζαν άραγε τα προβλήματα και τι να κάνουν;


Τι ανατροπή έχει γίνει έως τώρα;


Τι ελπίδα να περιμένουν οι Δημότες;




Εγώ το μόνο που μπορω να κάνω είναι να ζητήσω συγνώμη από τους Δημότες και ας μην έχω θέση ευθύνης!










Με σεβασμό




Ο Ανεξάρτητος Δημ. Σύμβουλος Ξηρομέρου

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΝΙΚΟΛΑΚΙ. ΜΕΛΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΧΑΛΙ ΕΙΣΑΙ. ΗΞΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΛΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΟΛΑ. ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ; Ή ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕΣ"?
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ρε 'αχαϊρευτε' 1,43 . δέν έχει Όνομα ο κος Νίκος ;

Ανώνυμος είπε...

Σχολιαστή 1:43 πλάκα μας κάνεις η δεν ξέρεις που πατάς και που βρίσκεσαι; Γιατί όλοι αυτοί που είναι τώρα στο δήμο εκλεγμένοι από όλους εσας που ήταν πριν; Με γαλουνη σαμαρά σταικο κτλ. Όταν εκλέξεις κάποιον καινούργιο που δεν έχει ξανα εκλεγεί ποτέ από καμία παράταξη τότε μπορείς να μιλήσεις, μέχρι τότε απλά μην μιλας γιατί το μυαλό σου είναι περίπατο.

Ανώνυμος είπε...

1:53 εννοείται πως έχει ονομα: ΟΡΘΙΟ ΨΕΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 1:54 - ΝΙΚΟΛΑΚΙ. ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 13 ΧΕΟΝΙΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ . ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΡΧΙΛΙΚΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ? ΑΥΤΑ ΑΝ ΘΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

πετεινάρι τί σε ενοχλε εσένα η ανεξαρτητοποίηση του καθενός.
Άντε από κει στο κοτέτσι σου λιράτε κόκορα

Ανώνυμος είπε...

2:53 έχεις πολύ πλάκα αλήθεια, φάντάζομαι αφού και εσυ Ήσουνα μεσα στην πολιτική όπως αναφέρεις φαντάζομαι πόσες βρομιές έχεις κάνει και εσυ, και λες για τους άλλους, πρώτα κοιτάμε το σπίτι μας και μετά λέμε για τον υπολοίπων. Όσο αναφορά τα σχέδια που αναφέρεις ότι έκανε εμφάνισε μας στοιχεία που να το τεκμηριώνουν, ειδάλλως πήγαινε να διαβάσεις τον πρωταθλητή η ασχολησου με τα χάλια τις παρούσας δημοτικής αρχής που γελάει όλο το πανελλήνιο τουλάχιστον να κάνεις πρακτικό.

Ανώνυμος είπε...

4:01 ΔΕΝ ΑΣΚΗΣΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΙΣΧΗ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. ΗΜΟΥΝ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΙ ΟΗΡΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΠΉΡΕ. ΠΟΙΟΣ ΕΦΑΓΕ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.ΠΟΘΟΣ ΕΚΒΙΑΖΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΜΣΑ. ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΧΟΛΙΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΟΥ; ΘΕΛΩ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 40% ΣΤΙΣΒΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ 26%. ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΙΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΑ; ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΘΟΡΑ ΣΕ 1, 5 ΧΡΟΝΟ. ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΙ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΤΕ; ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΙΒΑΖΩ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΔΙΚΑΙΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΤΑ.ΨΑΞΤΟ ΣΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ. ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΑΠΑΙΔΕΥΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

3:14 τουλάχιστον είμαι ΠΕΤΕΙΝΑΡΙ .ΟΧΙ ΚΟΤΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

5:21 εγω θα πάω παραπέρα, εσύ μάθε να γράφεις σωστά ελληνικά γιατί εάν πάρουμε από την γραφή σου σίγουρα δεν διαβάζεις ούτε εφημερίδα, για δίκαιο αυτοδιοίκησης και εκδόσεις τις νομικής άς το αφήσουμε πάει πολύ μακριά χαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Ρε τι πάθαμε με κάτι λυράτα πετεινάρια, μόνο αυτά έχουν όνομα και παντελόνι.ρε κατεβάστε λίγο το λυρί

Ανώνυμος είπε...

6:08τα ελληνικα μου είναι εξαιρετικά. Πάντως σαν τα δικά σου αποκλειετε που φαντάζομαι είναι του νηπίου. Όσο και η έπαρση σου κάνοντας κριτική χαμηλοτατου επιπέδου. Επίσης από ότι καταλαβαίνω εισαι και τεμπέλης. Ξερεις και τα καφενεία και τις εφημερίδες. Εκεί προφανώς απέκτησες την "κοινωνική μόρφωσή " σου. Μαζί με 5-10 ευρώ που έχεις για να γράψεις το σχόλιο. Τι κρίμα κάτι τέτοιοι να ψηφίζουν σε αυτό τον τόπο. Πόσο να κόστισε αραηε η ψήφος σου; 20 ευρω;Πολλά λέω....δεν πειράζει ζητά περισσότερα την επόμενη φορά από το Νίκο.

Ανώνυμος είπε...

10:56 Δεν φταίω εγώ που είσαι ΚΟΤΑ με φουστάνια και ανώνυμη. Άδικη ζωή......τσ τα τα τα τα!

Ανώνυμος είπε...

η φανττασια σου τα φταίει.που θα με πείς εμένα έτσι, ώ.ρνιο.

Ανώνυμος είπε...

13:55 Το όρνιο είναι από τα κυρίαρχα ζώα του ζωικού βασιλείου. Σε αντίθεση με τις κότες που ειναο από τα χαζά ζώα.

Ανώνυμος είπε...

σιγά το γύπα της περιοχής

Ανώνυμος είπε...

9:45 τουλάχιστον κατά εσας θεωρουμε γυπας...οχι ΚΟΤΑ! Άρα παραδεχεστε πως θεωρειτς τον εαυτό σας ΚΟΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

σιγά ρε που θα μας πείς ετσι και θα μας αλλάξεις και το φύλο ?
τραμπούκε έ τράμπουκε

Ανώνυμος είπε...

Κ Νίκο Ζώγα και Κ Παναγιώτη Στάϊκο
Για ποιό πρότυπο δημοκρατίας μιλαμε
οταν η ιδια η Αμερικανικη πολιτική εχει κατα καιρούς και κατά το δοκουν ιμπεριαλιστικό χαρακτήρα ?

Ανώνυμος είπε...

3:44 μόνος σου τα λες....εγω δεν είπα τίποτα. Μόνος σου τα έγραψες.εκτος και βρίσκεσαι σε σύγχυση. Εσύ άλλαξες φύλο στον εαυτό σου. Τραμπουκος είσαι εσύ. Εσύ χρησιμοποιησες ειρωνια και χαρακτηρισμούς. Εγώ δεν έγραψα κάτι που να υποδηλώνει τραμπουκισμό. Άρα η οφθαλμίατρο πρπει να επισκεφθείς ή ψυχίατρο. Εγώ θα σου έλεγα πλαστικό χειρουργό στο Άμστερνταμ..

Ανώνυμος είπε...

ρε αναλφάβητο 11,40 η επιμονή σου να επιβάλεις στους άλλους με το στανιό
ότι φαντάζεται η ξεροκεφάλα σου
αυτό δεν είναι φραστικός τραμπουκισμός ? τί είναι. πολιτισμός ?
Άντε κάνε κανένα σεμινάριο να εκπολιτιστείς και μετά έλα εδώ στο blogs
να μάθεις να συζητάς. 'αγράμματε'

Ανώνυμος είπε...

Μεταξύ μας αναλφάβητο είσαι εσύ. Το ξέρεις πολύ καλά. Όσο για τον ορισμό του τραμπουκισμού κανεις λάθος. Κοίτα το λεξικό σου. Εγώ δεν ΑΣΚΗΣΑ βία ουτε σωματική ουτε λεκτική. Σε αντίθεση με εσένα που χρησιμοποιείς εκφράσεις όπως ρε και χαρακτηρισμούς όπως αναλφάβητος. Συμπέρασμα εκτός από ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΣ. ΜΕ ΧΑΜΗΛΗ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΑΡΝΗΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ. ΣΑΣ ΣΥΝΗΣΤΩ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΦΤΩΧΟΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΕΓΩ ΣΠΟΥΔΑΖΩ. ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΟ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

επιμένεις ξανά και αμετανόητα 10,12 στον τραμπούκικο-τραμπουκισμό σου.
και τώρα προτείνεις ψυχιατρεία και άλλα πρότεινες πρίν.
να δούμε τι άλλο θα σκεφτείς και θα προτείνεις κουτο ρνίθι

Ανώνυμος είπε...

11:29 ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΕΜΕΝΑ. ΑΡΑ ΧΡΙΖΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ. Η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΜΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ. ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΟ ΤΡΕΛΑΚΙΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ. ΟΠΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΝΕ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΏΝΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Πείσε πρώτα τον εαυτό σου 12,21 ότι πρέπει να προσπαθήσεις να εκ πολιτιστείς βασικά και στοιχειωδώς. Και άσε τους αυθαίρετους χαρακτηρισμούς σου και τις θεωρίες σου για "αγρίους"

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.