Ροή Αναρτήσεων

Δήμος Ξηρομέρου: Οι δαπάνες για την πανδημία του COVID-19





ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:

ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ COVID-19...

Εντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί στους κατοίκους του Δήμου Ξηρομέρου για το που και πώς διατέθηκαν απο την δημοτική Αρχή τα χρήματα που έλαβε απο την Πολιτεία να διαχειρισθεί για την αντιμετώπιση του νεου κορωνοιού covid -19 .

Αν εν τέλει οι εν λόγω προμήθειες και εργασίες που επέλεξε ο Δήμος να δαπανήσει τα χρήματα αυτά συμβάλλουν και πώς στην αντιμετώπιση του ιού ή δαπανήθηκαν για την κάλυψη άλλων αναγκών του Δήμου πχ προμήθεια λογισμικών κλπ




Αφορμή ήταν αφενός οι ελλείψεις σε μάσκες προστασίας και αντισηπτικά που παρουσιάστηκαν σε κάποια δημοτικά σχολεία αφετέρου η ανησυχία και ο φόβος των κατοίκων ενόψει της πολλαπλής εμφάνισης κρουσμάτων του ιού εντός των ορίων του Δήμου.




Είναι γνωστό βέβαια ότι σήμερα όλες οι δαπάνες του Δήμου αναρτώνται στη Διαύγεια και ο καθένας που επιθυμεί εύκολα θα μπορουσε να αναζητήσει.




Θετικό όμως θα ηταν η Δημοτική Αρχή να δημοσιοποιήσει τα ποσά που έλαβε , και που αναλυτικά δαπανηθηκαν έως σήμερα...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά κάνεις και ρωτάς Φίλε διαχειριστή του Φιλόξενου blog Δραγαμέστο Νέα
αλλά με την ευκαιρία αυτή καλό θα ήταν να μας έλεγαν απο το δήμο και πόσα χρήματα συνολικά δαπανήθηκαν, για το άνοιγμα και την συντήρηση αντιπυρικών ζωνών στην περιοχή του δήμου μας απο την σύσταση του "Καλλικρατικου" μας δήμου έως και σήμερα.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή θέλετε να γίνει συμψηφισμός με τους προηγούμενους ; Αυτό είναι ότι χειρότερο υπάρχει στην Δημοκρατία μας .’
Είναι ντροπή που ζητάτε κάτι τέτοιο .
Εγώ δεν ψήφισα ούτε τους μεν ,αλλά ούτε και τα αστέρια του κυρίου Τριανταφυλλάκη ,οι οποίοι με τις απευθείας αναθέσεις φθάσαμε να στείλουν τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου χωρίς μάσκες και τα υπόλοιπα ..
Μπράβο σας αν συνεχίζετε μετά από αυτά που σας γράφουμε κάθε ημέρα να επιμένετε στην άποψη σας ,γιατί δεν έγραψε αυτός ο άνθρωπος για τους προηγούμενους .

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητό blog . Αφού όλα ειναι στο διαυγεια γιατί δεν παίρνετε τα στοιχεία μονος σας; ζητάτε την δουλειά σας να την κάνει ΑΛΛΟΣ για εσας; και είναι ΟΛΑ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ. ΟΧΙ ΤΑ ΜΙΣΑ Ή ΚΑΘΟΛΟΥ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΕ ΚΑΤΙ. Όσο για τις μάσκες και τα αντισηπτικα αυτά είναι της τουαλέτας δικές σας. Δεν εχετεωκατι άλλο να πείτε και κανετε την τρίχα τριχιά.
Φίλε 9:18 νομίζω πως έχεις μεγαααααααααλο πρόβλημα. Εντύπωση μου κάνει που ενόχλησε τόσο. ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ; ΤΟ ΧΕΟΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΜΩΣΗ Ο ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ Η ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ.

Ανώνυμος είπε...

απο το πολιτικό σχόλιο 8:35 μ.μ. Πρός τον 9:18 μ.μ.
Άν νομίζεις ότι είναι και όπως λές: "ντροπή"
δέν υπάρχει άλλη λύση και άν συμφωνείς
να προτείνουμε απο κοινού, στο διαχειριστή του blog
να διαγράψει αυτό και οπως λές: το "ντροπιαστικό" πολιτικό σχόλιο.
συμφωνείς στη διαγραφή ? Ναί ή Όχι.

Ανώνυμος είπε...

εςτόν 9.18 εκτός και άν σε ενδιαφέρει να δείς στον παρελθόντα χρόνο, τι έγινε και τι δέν έγινε
και στους τότε τρείς(3) [[Καποδιστριακούς]] δήμους μας Αστακού-Αλυζίας-Φυτειών
Από 1/1/1999 έως καί 31/12/2010

Ανώνυμος είπε...

προς τον 9:18 . θέλω να σας πω με σιγουριά πως ο δήμος ΔΕΝ είναι υποχρεωμένος να δώσει μάσκα και αντισηπτικό στο δικό σου παιδί .ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ. στο σχολείο των ανιψιών μου έδωσε ο σύλλογος και οι γονείς στα παιδιά τους. Αλλά από γονείς που τους εκμεταλλεύετε ο κάθε τελευταίος λέγοντάς τους ψέματα και χειραγωγώντας τους πως θα αλλάξει αυτός ο τόπος που όλοι σας είχατε μάθει ΕΠΕΤΕΣ για όλα.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.