Ροή Αναρτήσεων

Π.ΠΕΤΡΟΝΙΚΟΛΟΣ: Προφανής η αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής Ξηρόμερου για το χωριό μου…






Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Βασιλοπούλου κ.Παναγιώτης Πετρονικολός, το Τοπικό Συμβούλιο και με τη συνδρομή εθελοντών, με αμείωτο ρυθμό συνεχίζουν την προσπάθειά για την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής , των κατοίκων του χωριού Βασιλόπουλο Ξηρόμερου 




Διάνοιξη δρόμων 2000μ αγροτικούς στα αμπέλια κλπ αλλά και εντος οικισμού όπως :




-από Τάκη Παπαλεξη έως Γιάννη Παπαζωη




-από οικία Θωμά Ντουσμανη έως Οικία Π.Κριθυμου 




-από Οικία Ι. Κριθυμου έως Αντώνη Κοτροτσου 




Η εκτέλεση των εργασιών απαιτούσε σκληρή δουλειά ,χρόνο ,χρήμα και εθελοντική εργασία . Δυστυχώς όμως δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον και καμία συνδρομή από τη Δημοτική Αρχή, παρά μόνο εθελοντών ιδιωτών που διέθεσαν τα μηχανήματα τους όπως οι κκ Κυριακος, Σομπολος, Αργυρης και Κελεπουρης με μόνη επιβάρυνση μας το κόστος από τα πετρέλαια.




Το κόψιμο των δέντρων και χόρτων σε αγροτικούς δρόμους ,σε νεκροταφείο ,παιδική χαρά και σχολείο γίνεται από εθελοντές του χωριού μας . Σε ΠΛΗΡΗ αντίθεση με τη πρακτική της Δημοτικής Αρχής σε μερικά αλλά χωριά που διαθέτει μόνιμα μηχανήματα και εργαζόμενους για την εκτέλεση αυτών των εργασιών 




Η πλατεία στο χωριό μας παραμένει σε άθλια κατάσταση ενάμιση χρόνο τώρα παρότι υπάρχει και το κονδύλι των 3000 ευρώ για την ολοκλήρωση της και τα υλικά στη βρίσκονται στη πλατεία άμμος , τσιμέντο και πέτρες .




Η ιδία πλήρη αδιαφορία από τη Δημοτική Αρχή και για τη παιδική χαρά στο χωριό μας, που είναι σε άθλια κατάσταση , ξέφραγο αμπέλι , και οι όποιες μικρές παρεμβάσεις κυρίως καθαρισμού γίνονται μόνο από εθελοντές.




Η νέα Δημοτική Αρχή αντιμετώπισε το χωριό μας με προφανή εχθρότητα και παντελή αδιαφορία . Ουδεμία ανταπόκριση υπήρχε στα προφορικά και γραπτά αιτήματα της Κοινότητας Βασιλοπούλου αλλά και των κατοίκων στην επίλυση των καθημερινών αλλά και χρόνιων προβλημάτων της Κοινότητας.




Οι ελάχιστες παρεμβάσεις –μερεμέτια στο χωριό μας από τις υπηρεσίες και τα μηχανήματα της Δημοτικής Αρχής έγιναν μόνο κατόπιν επίμονων παρακλήσεων μας .




Η πρόσβαση των κατοίκων στα χωράφια και στις στάνες τους γίνεται κάθε μέρα και δυσκολότερη αφού δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον ενάμιση χρόνο τώρα από τη δημοτική αρχή για διάνοιξη, τη συντήρηση και το καθαρισμό τους .




Η Τ.Κ. Βασιλοπούλου , και οι κάτοικοι της δεν είναι επαίτες , απαιτούν από τη Δημοτική Αρχή αυτά που τους αναλογούν!!! 




Ισότιμη και αναλογική : 




- κατανομή των οικονομικών πόρων του Δήμου 




-του χρόνου διάθεσης των μηχανημάτων και του προσωπικού του Δήμου για την εξυπηρέτηση των αναγκών του χωριού .




Απαιτεί από τη νέα Δημοτική Αρχή:




-συγκεκριμένες δεσμεύσεις έργων και εργασιών που θα γίνουν στο χωριό μας εντος του 2021 




-συγκεκριμένο προγραμματισμό για την υλοποίηση των αιτημάτων της ΤΚ και των κατοίκων της 




ΚΑΛΟΥΜΕ τη νέα Δημοτική Αρχή έστω και τώρα να ενδιαφερθεί και να ανταποκριθεί πλήρως στα αιτήματα της Τ.Κ. και των κατοίκων της και να συνδράμει τις προσπάθειες μας για την επίλυση των προβλημάτων του χωριού μας





 

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πανουλη 4 Φεβρουαρίου πήρες προσωπικό και μηχανήματα......ποιος εχει Παρατημενο το χωριο σου; ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ...ΑΙΣΧΟΣ!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ !

Ανώνυμος είπε...

Προς τον 10:46 Να πάρει ο Δήμος ένα δάνειο και να γίνουν έργα σε όλες τις κοινότητες του δήμου.
Γιατί ο Γαλούνης κατάφερε και πήρε ο Δήμος τότε ένα δάνειο Πάνω απο ενα εκατομμύριο ευρώ.
ας γίνει μια αίτηση για ενα νέο δσσνειο και μπορεί να εγκριθεί. που το ξέρεις. Μάγος είσαι.

Ανώνυμος είπε...

τί είναι 1.000.000 ευρώ δάνειο για το δήμο ? τίποτα.σιγά τα πολλά τα λεφτά.
κάνε τον λογαριασμό να δείς.

Ανώνυμος είπε...

δάνειο 1.000.000 ευρώ : 100 μήνες διάρκεια δανείου
ίσον 10.000 ευρώ το μήνα δόση δανείου
10.000 ευρώ : 10.000 δημότες- ετεροδημότες
ίσον με 1 ευρώ το μήνα ανά δημότη-ετεροδημότη
τί ειναι 1 ευρώ ? σιγά το ποσό.

Ανώνυμος είπε...

8:42 Δεν μου απαντάς..πηρες πανουλη η δεν δεν πήρες 4 Φεβρουαρίου εργάτες και μηχανηματα;;;; Και κάθε μήνα έχεις προσωπικό.αλλα τα στέλνεις για ρουσφέτια ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. Ο ΔΗΜΟΣ δεν είναι η τράπεζα σου να κάνεις εσύ το κέφι σου.....και ο τριαντάφυλλακης δεν είναι γαλουνης να φεσωνει το Δήμο για να τρώτε εσεις από τα ταμεία....αντε κρυφού πουθενά καρφωμένη όπισθεν.

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε πάρτε ένα δανειακι να κάνουμε τη δουλειά μας αλλά να βρείτε τρόπο ΜΑΓΙΚΟ να μην το πληρώσουμε εμείς αλλά να το κρύβετε κάπως να μην φαίνεται και κάποια στιγμή να τα πληρώσουμε μαζεμένα.χχαχαχαχα ρε τι είστε ςσεις; είναι μαγκιά το δάνειο ρε βοδια; τα δάνεια των ανίκανων τεμπελχαναδων που δεννπροσπαθησαν καν να κάνουν κάτι και μας φέσωσαν πληρώνουμε......δεν πάτε καλά ρεεεεεεεεεε σοβαρευτείτε......μπρρρρρρρρ

Ανώνυμος είπε...

δέν πάρθηκε τίποτα ούτε ρουσφέτια έκανα
όλα αυτά που λες είναι φάντασιες

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ. ΠΩΣ ΣΤΙΣ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΠΗΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΥΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ" ΓΙΑ ΟΛΑ . ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΓΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ. ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΞΕΣΚΟΝΙΣΩ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΟΥ. ΝΗΦΑΛΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

βάζεις δύσκολα και πολλά. νυφάλιε ?

Ανώνυμος είπε...

Πανάκια ο τριανταφυλακης δεν είναι Γαλουνης για να κρατάς τετράδιο ξέρεις εσυ για πες μας τη πάγια προκαταβολή που πήρες από το δημαρχείο που τη ξοδέψες οψιμο ενδιαφέρον και αγάπη ταχαμ έχεις για το χωριο οι παλαιότερες πράξεις σου και οι υπονομεύεις σου αλλά εδειχναν.

Ανώνυμος είπε...

τόσα άλλα υπάρχουν να πείς και εσύ κάθεσαι και λες τι εγινε και τι δέν εγινε με μία παγία. σιγά το ποσό 2.000 ευρώ

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.