Ροή Αναρτήσεων

Dr. Παναγιώτης Στάικος: Εγώ πάντως όχι απλά δεν θα πήγαινα ,για να με εξετάσει γιατρός , ο οποίος δεν έχει κάνει το εμβόλιο για τον Κορονοϊό, αλλά δεν θα τον έπαιρνα, ούτε για να μου δέσει τον γάιδαρο μου .!!!




Χθες που εγώ με χαρά έκανα την δεύτερη δόση του εμβολιασμού για τον Κορονοϊό και αντί να βγάλω ουρά και αυτιά λύκου , όπως έλεγαν κάποιοι ανόητοι στο διαδίκτυο, αντί αυτών των γελοιοτήτων έγινα κατά << 25 χρόνια νεότερος>>.

Όμως την ίδια ώρα ένα 9χρονο παιδί στην Πάτρα έμπαινε στην ΜΕΘ με βαριά πνευμονία , επειδή η ασυνείδητη μητέρα του , εργαζόμενη στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας δεν έχει κάνει το εμβόλιο και μετέδωσε τον ιό σε ολόκληρη την οικογένεια της , όπου κατά μεγάλη ντροπή το 44% των υγειονομικών , αν είναι δυνατόν, δεν έχει κάνει το εμβόλιο για τον

Covid.

Και όπως η ίδια περνάει τραγικές ώρες αυτή την στιγμή και είναι λογικό και ανθρώπινο να της συμπαραστεκόμαστε, εάν θα είχε κολλήσει η ίδια εξαιτίας της ασυνειδησίας της να εμβολιαστεί, ένα άλλο παιδί με υποκείμενα Νοσήματα , το οποίο θα μπορούσε να νοσηλευόταν στο νοσοκομείο που εργάζεται , εκείνη θα ένοιωθε ντροπή και ενοχές ,πως άθελά της είχε κάνει ένα έγκλημα ;;;;;

Κι καλά θα μου πεις ρε γιατρέ τα βάζεις με μια πιθανά αγράμματη εργαζόμενη στο Νοσοκομείο , όταν το 40% περίπου των γιατρών των Δημόσιων Νοσοκομείων δεν έχει κάνει το εμβόλιο , όταν η πολιτεία τους έδωσε το προνόμιο προκειμένου να προστατεύσουν τον εαυτόν τους ,αλλά και τους ασθενείς τους με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα να προηγηθούν έναντι όλων .

Όχι ασφαλώς .

Αλλά στους γιατρούς των Δημόσιων Νοσοκομείων ,όπως και στους ιδιώτες γιατροί δεν έχουν εμβολιαστεί για την γρίπη και τον Κορονοϊό , οι οποίοι αποτελούν οιονεί δολοφόνους, θα έπρεπε να τους αφαιρείται με συνοπτικές διαδικασίες η άδεια άσκησης Επαγγέλματος, πράγμα το οποίο λέει πιο κομψά και ο Καθηγητής Φαρμακολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης κύριος Γραβάνης .

Σήμερα το πρωί άκουσα τον πρόεδρε των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας , ο οποίος χωρίς ντροπή αφού ομολόγησε , πως δεν έχει εμβολιαστεί, να παραδέχεται πως μόνο το 44% των Υγειονομικών του Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας της Πάτρας δεν έχει κάνει το εμβόλιο ,(όπως το πιστοποίησε και ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ) ,να λέει διάφορες ανοησίες, παριστάνοντας τον σπουδαίο ειδικό Λοιμωξιολόγο, ότι δήθεν γιατροί που εμβολιάστηκαν με την πρώτη δόση νόσησαν, γιατί δεν πρόλαβαν να αναπτύξουν Αντισώματα .

Κλωτσιές που σου χρειάζονται αργόσχολε εργατοπατέρα .!!!

Μα βρε ανθρωπάκι αυτό θα ίσχυε τις πρώτες ημέρες , αλλά όταν οι Νοσοκομειακοί γιατροί , που επιθυμούσαν να εμβολιαστούν , αν είχαν εμβολιαστεί στις 5 Ιανουαρίου, που ξεκίνησε ο εμβολιασμός τους, τώρα θα ήσαν άνοσοι, αλλά σαν κότες που είστε περιμένατε ,να δείτε τι θα γίνει, με εμάς που εμβολιαστήκαμε , όπως και με ανθρώπους 90 χρονών και δεν έπαθαν τίποτα , και τώρα βγάζετε και γλώσσα ,αντί να βγάλετε τον σκασμό .

Ο κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα να εμβολιαστεί ή να μην εμβολιαστεί .

Αλλά κανένας υγειονομικός και πολύ περισσότερο γιατρός δεν έχει το ηθικό δικαίωμα, να μην έχει εμβολιαστεί και αποτελεί ξένο σώμα για τον ιατρικό σώμα , που με το παράδειγμά του πρέπει ,να αποτελεί πρότυπο για την κοινωνία και όχι να σπέρνει φόβο και αμφιβολίες στην κοινωνία , ανθρωπάκια της πεντάρας .!!!

Εγώ πάντως μέχρι να εμβολιαστεί το 70% του πληθυσμού της χώρας , παρά το γεγονός ότι σε 18 ημέρες θα είμαι άνοσος έναντι του Covid , θα συνεχίσω να φοράω μάσκα και γυαλιά ή ασπίδα πλέξι γκλάς , για τους λόγους προστασίας των συνανθρώπων μου , τους οποίους έχω εξηγήσει πολλές φορές .

ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΠΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΦΘΆΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ,ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΊ ΤΟ 70% ΕΩΣ 80 % ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ.

Αστακός 3/2/2021

Dr. Παναγιώτης Στάικος

Υ.Γ.

Παραπέμπω σε στοιχεία και διευθύνσεις στο internet , στα οποία αναφέρθηκα .

27 Δεκ 2020 — Η κ. Καμπισιούλη ( η πρώτη νοσηλεύτρια της ΜΕΘ του Ευαγγελισμού έκανε το εμβόλιο κατά του Covid 19)ήταν χαμογελαστή την ώρα του εμβολιασμού, ενώ μάλιστα έκανε και χειρονομία στις κάμερες πως όλα είναι καλά.

Η κ. Καμπισιούλη ήταν χαμογελαστή την ώρα του εμβολιασμού, ενώ μάλιστα έκανε και χειρονομία στις κάμερες πως όλα είναι καλά.

Τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, θα εμβολιαστούν στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στις 11:45, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας στις 12:15 και ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους στις 12:45.

24 Δεκεμβρίου 2020, 11:55

Να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός υγειονομικών- Τέλος φθινοπώρου πετάμε τις μάσκες«υπάρχει το νομικό καθεστώς. Ο νόμος 1682/2020 δίνει τη δυνατότητα στην πολιτεία για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας να επιβάλει εργαστηριακές και κλινικές εξετάσεις, αλλά και εμβολιασμό. Αν εμείς γίνουμε πηγή διάδοσης της νόσου, αυτοαναιρούμαστε. Αν το ιατρικό σώμα δεν αποδεχθεί αυτή την αλήθεια, θα πρέπει η πολιτεία να παρέμβει», δήλωσε ο καθηγητής Φαρμακολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

Μπράβο του.!!!

Τέτοιους Επιστήμονες χρειάζεται η Χώρα .!!!!!


https://www.tanea.gr/2020/12/27/greece/istoriki-stigmi-ksekinisan-oi-emvoliasmoi-stin-ellada-proti-i-nosileytria-tou-eyaggelismou/



https://www.in.gr/2020/12/24/b-science/sars-cov2/gravanis-na-ginei-ypoxreotikos-o-emvoliasmos-ygeionomikon-telos-fthinoporou-petame-tis-maskes/

in.gr

καμπισιούλη.jpg
IMG_3643.jpg

IMG_3642.jpg

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κί όμως γενικά Γιατρέ υπάρχουν άνθρωποι που δέν ξέρουμε πολλά και είναι πιστεύω πιό ήρεμοι, ωραίοι σαν άνθρωποι άρα δλδ και πιό ευτυχισμένοι.

Ανώνυμος είπε...

Με συγχωρείτε κ Στάίκο άν δεν γίνουν κλινικές δοκιμές 5 με 10 χρόνια
εγώ δεν το κάνω αυτό εμβολιο. Εξαλλου και να θέλαμε να το κάνουμε δεν γινεται με αυτούς τους ρυθμους εμβολιασμου που πάμε. βλέπεις έχουμε καπιταλισμό ακόμα και στα εμβόλια.

Ανώνυμος είπε...

και κάτι άλλο :
Και αφού ήταν εγγραμματοι, γιατι κ. Σταίκο καταχρεωθηκε η χώρα και κληρονόμησε ο ΣΥΡΙΖΑ το Ιανουάριο του 2015 320 δις ευρώ ?

Ανώνυμος είπε...

Τα έμαθες τα νέα Κ. Στάϊκο
αλλάζει πάλι το εκλογικό σύστημα και με 43 % εκλέγεται δήμαρχος απο το πρώτο γύρο.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 43 ΤΑ ΕΚΑΤΟ.
ΕΔΩ ΑΛΛΟΙ ΠΉΡΑΝ ΣΕ ΕΚΛΟΓΈΣ 45, 50 , 55, 60, 65 , 70 , 75 ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΤΑ %

Ανώνυμος είπε...

Καλώς ορίσατε φίλο μου .!!!
Είπα και εγώ δεν θα γράψει κανένας τίποτα;;;;
Μα ούτε ένα σχόλιο ;;;;;
Τι δεν έγραψα καλά ;;;;
Λοιπόν πρώτε φίλε μου για εκείνους , που με ξέρουν πολύ καλά και είναι πάρα πολλοί, το πρώτο πράγμα που με χαρακτηρίζει πέραν των καλών σπουδών , είναι η απλότητα και η ταπεινότητα σε βαθμό παρεξηγήσεως πολλές φορές και έχει ως αποτέλεσμα σε εποχή βαθειάς οικονομικής κρίσης το ιατρείο μου να είναι γεμάτο από κόσμο και να έχω την πολυτέλεια όχι μόνο να μην απολύσω την Άριστη γραμματέα μου, όπως έκαναν πολλοί συνάδελφοι μου ,αλλά να της δίνω και δυο μισθούς τον χρόνο μπόνους ( σου λέει τίποτα αυτό ;) και εκτός αυτού μάλιστα το 2006 ήμουν ο μόνος Δήμαρχος στον Νομό Αιτωλοακαρνανίας που πήρε 45, με πέντε συνδυασμούς και όχι με τέσσερις , όπως στις προηγούμενες εκλογές ,άρα το 45% με 5 συνδυασμούς είναι μεγαλύτερο του 48% με 4 συνδυασμούς στις περισσότερες φορές ( το γιατί θα πρέπει, να σου μιλήσω με μαθηματικά και πιθανότητες και δεν σε παρεξηγώ αν δεν το καταλάβεις , αλλά κατάλαβε πως με το 43% σου έρχομαι από τον πρώτο γύρο .
Άρα στις εκλογές του 23 ετοιμάσου σου έρχομαι από τον πρώτο γύρο .!!!!
Καλέ μου φίλε 2:10 οι κλινικές δοκιμές όλων των εμβολίων που έχουν πάρει άδεια τελείωσαν είτε της Pfizer ή το Εγγλέζικο της Astra Zeneca ή το Κινέζικο ή το Ρώσικο και δεν πρόκειται να γίνουν άλλες κλινικές δοκιμές ,παρά μόνο αν χρειαστεί για να γίνει καινούργιο εμβόλιο για νέα στελέχη μεταλλάξεων του ιού .
Και όπως είδες σήμερα η Γερμανία δήλωσε πως θα επιταχύνει την διαδικασία έγκρισης του Ρωσικού εμβολίου και θα διαθέσει και χρήματα για την μαζική του παραγωγή ,γιατί εκεί στις Χώρες που έγινε , δείχνει την ίδια αποτελεσματικότητα και ασφάλεια με τα άλλα εμβόλια , που κυκλοφορούν, για να σώσει ανθρώπινες ζωές ,αλλά και την οικονομία στην Ευρώπη .!!!!!
Επιπλέον έγραψα και σε καλώ να το ξαναδιαβάσεις , πως κανένας πολίτης δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει το εμβόλιο αν δεν το επιθυμεί .!!!
Άρα ως προς τι η ένστασή σου ;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Εάν εσύ θέλεις ή δεν θέλεις να κάνεις το εμβόλιο ή να περιμένεις μετά από 10 ή 20 χρόνια ουδόλως αναφέρθηκα σε σένα, αλλά σε γιατρούς και υγειονομικούς και δες σήμερα δήλωση στο Facebook του συμπατριώτη μας άριστου και πολύ έμπυρου γυναικολόγου Παντελή Κολλιά από το Αρχοντοχώρι , ο οποίος εργάζεται στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας , ο οποίος λέει πως συμφωνεί απολυτά με όσα λέω , τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα λόγω απουσίας υγειονομικών , που δεν έκαναν το εμβόλιο να μην γίνονται προγραμματισμένα χειρουργεία , ενώ εκείνος το έκανε από τις 5/1/2021 και μπορεί να εργάζεται στο Νοσοκομείο καθημερινά και με ασφάλεια .!!!
Εγώ έγραψα πως οι γιατροί που δεν κάνουν το εμβόλιο της γρίπης ή του Κορονοιού , είναι επίορκοι.
Σήμερα είδαμε επίσημα πως σε ολόκληρη την χώρα μόνο το 50% των γιατρών έχει κάνει το εμβόλιο του Κορονοιού και αυτό επιβεβαιώνει όσα έγραψα εγώ .
Γνωρίζετε πως μόλις το 5% των γιατρών έχει κάνει το εμβόλιο για την γρίπη και αυτό είναι παράβαση του όρκου του Ιπποκράτη και αποτελεί έγκλημα .!!!
Σήμερα είδαμε στο Νοσοκομείο της Πάτρας σε 27 νοσηλεύτριες να έχουν δηλώσει και να έχουν κάνει το εμβόλιο covid μόνο 2 .
Αυτό είναι ή δεν είναι ντροπή για υγειονομικούς , οι οποίοι όχι μόνο δεν σέβονται τους ασθενείς τους ,αλλά αδιαφορούν και για την οικογένεια τους ;;;;
Παναγιώτης Στάικος

Ανώνυμος είπε...

Προς το σχόλιο 8:05 μ.μ Μήπως θα πρέπει κατα την γνώμη μου να διαγράψετε μια <> απο την παρούσα ανάρτησή σας για την εργαζόμενη συμπολίτισσά μας στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ?

Ανώνυμος είπε...

Πώς θα πάρετε 43 % Κ Σταικο ;
την ανεξαρτητο ποίηση του κ Νίκου Ζώγα
απο την παράταξη δεν την υπολογίζεις ? Όσο να ναι αν κατέβει και ο κύριος Νικόλας Ζώγας στις εκλογές, δέν θα πάρει ένα 30 % από την παράταξη ?

Ανώνυμος είπε...

Όσοι νομίζουν ότι είν' καλύτεροι πολιτικοί στο δήμο απο τον άξιοπρεπέστατο συμπατριώτη μας Κον Νίκο Ζώγα
{{πλανώνται πλάνην οικτράν }}

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.