Ροή Αναρτήσεων

Mytikapress: Όταν θες να καταλάβεις αυτά που θες δεν φταίμε ούτε εμείς, ούτε ο αρθρογράφος της σελίδας «Βελούτσα




Ως αρθρογράφοι του συγκεκριμένου κειμένου για τις προφορικές εργασίες της τέως δημοτικής αρχής (δείτε εδώ) που οδηγούνταν σε έκδοση διαταγών πληρωμής, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι στόχος του άρθρου μας ήταν να καταδείξουμε και να καταγραφεί, ότι το συγκεκριμένο «φαινόμενο» των προφορικών έργων και προμηθειών που οδηγούνταν σε διαταγές πληρωμής, πλέον έχει σταματήσει...



Ότι αυτό το «φαινόμενο» των διαταγών πληρωμής για προφορικές εργασίες και προμήθειες, κόπηκε μαχαίρι και να γίνουν γι αυτό οι ανάλογες πολιτικές κρίσεις.

Το «ούτε λόγος για την ταμπακιέρα», που απευθύνεται καθαρά προς την τέως και νυν δημοτική αρχή από τον αρθρογράφο της σελίδας ‘’Βελούτσα’’ και όχι προς εμάς όπως κάποιοι θέλησαν βολικά να καταλάβουν, αναφέρεται για την τύχη του μεγάλου ποσού και για την αναζήτηση άλλου είδους ευθυνών, εκτός από τις πολιτικές που αναδεικνύαμε εμείς όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και με το σημερινό μας άρθρο.

Εδώ πράγματι είναι μία άλλου τύπου συζήτηση στην οποία εμείς δεν μπήκαμε, αλλά όλα αυτά τα προηγούμενα χρόνια που μιλάγαμε για αυτή την ταμπακιέρα που ήταν σε εξέλιξη και πολιτικές εξηγήσεις κανείς δεν έδινε και όλοι σφυρίζανε αδιάφορα, πάντοτε στα κείμενα μας καλούσαμε τους ελεγκτικούς μηχανισμούς να παρέμβουν και συγκεκριμένα: Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκεντρωμένη, Επίτροπος, Οικονομικοί Επιθεωρητές και Δικαιοσύνη.

mytikaspress

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστά και δίκαια έπραξε ο δήμο μας και παρέπεμψε στους αρμόδιους σεβαστούς θεσμούς της Δικαιοσύνης τις πολυάριθμες μετεκλογικές προφορικές απευθείας αναθέσεις της προηγούμενης δημοτικής του δήμου μας.
Και αυτονόητο είναι ότι οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης είναι σεβαστές.
απλός υποστηρικτής της δημοτικής παράταξης του δήμου μας:《Συμπολιτεία Ξηρομεριτών》

Ανώνυμος είπε...

Γιατι κ Σταικο σε ολα τα άλλα εισαι αρκετα λαλίστατος στα τοπικα blogs
ενώ σε αυτό το θέμα των προφορικών αναθεσεων των 230.000 ευρώ, περίεργα σωπαίνεις ? για τους ψήφους μήπως ?

Ανώνυμος είπε...

Για το πάρτυ των απευθείας ανσθεσεων γιατί δεν μιλάει κανείς? Το γραφείο τύπου του δημάρχου ένεργει όπως ο ΣΚΑΙ για την κυβέρνηση. Δεν βλέπει ή μάλλον δεν θέλει να δει το χαμό που γίνεται!

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ Μύτικα ΠΡΕΣΣ θα μας πεις γιατί δεν έγραψες κάτι για τις 21 απευθειας αναθέσεις προ ημερήσιας μάλιστα παραμονή πρωτοχρονιάς ??????

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι τις δημοτικές εκλογές κάνατε προφορικές αναθέσεις.
το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών με 24 % δέν σας προβλημάτισε και συνεχίσατε τις προφορικές αναθέσεις ?

Ανώνυμος είπε...

Για να δούμε με το 14 % . θα προβληματιστείτε ?

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Στάίκος ζυγίζει πρώτα Άν συμφέρει ή Άν δέν συμφέρει, την παράταξη του,
για το εάν θα βγάζει ανακοινώσεις
το παραταξιακό συμφέρον, πρώην δήμαρχε ?

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.