Ροή Αναρτήσεων

Δήμος Ξηρομέρου: Ενημερωθήκαμε οτι ιδιώτης ιατρός της περιοχής με αναρτήσεις του σε τοπικά ιστολόγια θέτει κάποια ζητήματα για την διασπορά του κορονοϊού.



Αστακός 8.4.2021
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Ενημερωθήκαμε οτι ιδιώτης ιατρός της περιοχής με αναρτήσεις του σε τοπικά ιστολόγια θέτει κάποια ζητήματα για την διασπορά του κορονοϊού.
Με απόλυτο σεβασμό στις προσωπικές απόψεις, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι αρμόδια όργανα για την διαχείριση της πανδημίας από κορονοϊό covid-19 στη χώρα μας, είναι η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).
Παράλληλα, έχουν θεσπιστεί συγκεκριμένα πρωτόκολλα βάση συγκεκριμένων επιδημιολογικών δεδομένων και μέσα από την συνεργασία των θεσμικών οργάνων συντονίζεται η δέσμη μέτρων ανάλογα με την διασπορά της νόσου, τον χώρο των κρουσμάτων και την ιχνηλάτηση. Σε κάθε επίπεδο προτείνονται μέτρα και ενέργειες πάντα σε στενή συνεργασία. Σε διαφορετική περίπτωση θα κυριαρχούσε το χάος.
Τέλος, να αναφέρουμε οτι η διασπορά ψευδών ειδήσεων για δημιουργία εντυπώσεων δεν τιμά κανέναν, ιδιαίτερα ανθρώπους που κατέχουν την θέση του υγειονομικού λειτουργού.


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφού γεμίσατε τις οικογένειες των εργαζόμενων με Κωρονοιο τώρα ζητάτε και τα ρέστα Δήμαρχε . αντί να δεν ντρέπεστε λίγο να ζητήσετε συγνώμη ζητάτε και τα ρέστα .

Ανώνυμος είπε...

Κανονικά έπρεπε να κρύβεσαι κύριε Τριανταφυλλάκη όπως τα έκανες και σήμερα έκλεισες το Δημαρχείο ,αλλά μας λες παραμύθια από πάνω .

Ανώνυμος είπε...

Ο ιδιώτης γιατρός σας είπε τις αλήθειες και αντί να σκύψετε το κεφάλι πάτε να βγείτε και στην κορυφή. είστε στον πάτο όμως .δεν πάει πιο χαμηλά .

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι διαχειριστές του Φιλόξενου Blogs Δραγαμέστο Νέα
Καλημέρα σας κατ' αρχήν και η δημοτική παράταξη του δήμου μας:《Συμπολιτεία Ξηρομεριτών》 σας ευχαριστεί για την δυνατότητα που δίνεται ως μέσο ενημέρωσης για την δημοσίευση των πολιτικων θεσεων και αποψεων της δημοτικής μας παράταξης- θέσεις για διαφορα θεματα που απασχολούν την κοινωνία του δήμου μας.
Όμως ως δημοτική και προοδευτική παράταξη του δήμου μας εκφράζουμε και την πλήρη αντίθεσή μας, όταν με σχόλια εκλεγμένων πολιτικών εκπροσώπων του δήμου μας αυτοευτελίζονται δια της λεκτικής τους συμπεριφοράς εντός ή εκτός δημοτικού συμβουλίου του δήμου μας και ευτελίζουν και τον δημοκρατικό θεσμό της τοπικής μας αυτοδιοίκησης.
απλός υποστηρικτής της δημοτικής και προοδευτικής παράταξης
του δήμου μας: 《 Συμπολιτεία Ξηρομεριτών 》

Ανώνυμος είπε...

6:22 φαίνεται ότι ο αρχηγός σου πήρε χαμηλό νούμερο στις δημοτικες εκλογες το Μάη του 19
Και αδυνατεί να το ξεπεράσει.

Ανώνυμος είπε...

Η δημοτική και προοδευτική παράταξη του δήμου μας: 《 Συμπολιτεία Ξηρομεριτών》
θεωρεί ότι για την καλύτερη αντιμετώπιση πολυσύνθετων θεμάτων που αντικειμενικά επιφέρει η πανδημία,
οι θεσμοθετημένοι φορείς του δήμου μας θα πρέπει πάντα να συντονίζονται με τις αρμόδιες υγειονομικές υπηγεσίες και σε όλα τα επίπεδα διοίκησης της συντεταγμένης Πολιτείας μας και πάντα και μόνο με γνώμονα τις οδηγίες των και τα Πρωτόκολλα διαχείρισης της πανδημίας.
Δημοτική Παράταξη Δήμου Ξηρομέρου: 《 Συμπολιτεία Ξηρομεριτών 》

Ανώνυμος είπε...

τυπογραφική διόρθωση της λέξης : υπηρεσίες

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.