Ροή Αναρτήσεων

Αλέξανδρος Φραίμης: Η δημοτική αρχή του Δήμου Ξηρομερου επαίρεται για την ικανότητα της στο να διορθώνει λάθη του παρελθόντος.


Η δημοτική αρχή του Δήμου Ξηρομερου επαίρεται για την ικανότητα της στο να διορθώνει λάθη του παρελθόντος. Τώρα λοιπόν που αντιλήφθηκε και κατανόησε το πρόβλημα του κλειστού γυμναστηρίου Αστακού (σημερινοί διοικούντες επιτελούσαν ως δημοτικοί σύμβουλοι και κατά την κατασκευή του κλειστού ) ας ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ τις κατασκευαστικές πλημμέλειες και ας ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ τις ζημιές του εν λόγω γηπέδου. Θυμίζω ότι το εν λόγω γήπεδο έχει περιβάλλοντα χώρο που χρήζει ολοκλήρωσης , μελέτη η οποία βρίσκεται στο συρτάρι . Ο Δήμος έχει συνέχεια . Τωρα το ΠΟΤΕ (;) είναι πρόβλημα για το Δήμαρχο και την παρέα του , αν κρίνω από την πολύμηνη ανακαίνιση του Δημοτικού Καταστηματος και του εξωτερικού του χώρου . Φυσικά γνώμονας όλων αυτών θά πρέπει να είναι η παραχώρηση στους δημότες και η απο εκείνους χρησιμοποίηση του , διότι μέχρι σήμερα δεν είδα να κόπτεται κανείς ώστε να υπάρχουν ώρες κοινού. Με λίγα λόγια όλα αυτά τα χρόνια δεν είδα μπαμπάδες και μαμάδες να μπορούν να παίζουν με τα παιδιά τους ή φίλους να το χρησιμοποιούν για αθληση. Το να απαντά κανείς άμεσα σε δημοσιεύσεις και τοποθετήσεις δεν σημαίνει ότι άμεσα και αποτελεσματικά πράττει. Ατάκα όπως «πολλά προβλήματα βρήκαμε και ποιο να λύσουμε πρώτα » πάλιωσε . Φοβάμαι πως θα πρέπει να επινοηθεί νέα από τους πολυάριθμους ειδικούς συμβούλους . Για παράδειγμα “υπάρχουν άλλες προτεραιότητες” ή κάτι τέτοιο 😉.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αλέξανδρε αυτά είναι ψιλά γράμματα για την ανύπαρκτη Δημοτική Αρχή .
Το μόνο που ξέρει είναι να μεταφέρει τις ανεπάρκειες της και την ανικανότητα της ,αγνοώντας ότι κυβερνούν για δυο χρόνια ( υποτίθεται βέβαια ότι κυβερνούν ).
Παναγιώτης Στάικος

Ανώνυμος είπε...

Καλλίτερα κ ΣΤΑΙΚΟ να κυβερνιέται ενας τοπος και με κάποια λάθη
Παρά να κυβερνιέται ένας τόπος και όπως 'κυβερνήθηκε' στο παρελθόν.

Ανώνυμος είπε...

Κ. Παναγιώτη Στάϊκο κάντε ελεύθερα την κριτική σας και ειναι σεβαστή
η καλόπιστη κριτική σας, αλλά μην προσπαθείτε να μηδενίσετε το όποιο θετικό εργο της νύν δημοτικής αρχής.
Δέν είναι θετικό έργο η κοινή προσπάθεια και μςσω της Επιτροπής Αγώνα
για την επαναχωροθέτηση της ΠΟΑΥ ?
Δέν είναι θετικό έργο η αποπληρωμή των χρεών παρελθόντων ετών του δημου μας προς την ΔΕΗ ?
Δέν είναι θετικό έργο η πολιτική και νομική αμφισβήτηση των διαφόρων ενταλμάτων πληρωμής, της προηγούμενης δημοτικής αρχής με προφορικό τρόπο αναθέσεις τεχνικών έργων ?
Και κάτι άλλο πολιτικής φυσεως θεμα Κ. Παναγιώτη Στάϊκο
ειστε ως πολιτικός με την δημοτική σας παράταξη ? ή
υποστηρίζετε άλλες αποτυχημένες δημοτικες παραταξεις του παρελθόντος.

Ανώνυμος είπε...

3.45 δεν είναι θετικό έργο οι απευθείας αναθέσεις που γίνονται? Δεν είναι θετικό έργο η χρησιμοποιήση των ιδίων ατόμων που χρησιμοποιούσε κ η προηγούμενη δημοτική αρχή για να κάνουμε τις δουλειές μας?

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι θετικό έργο ότι ενώ βγήκαμε με σημαία τον οικονομική διαφάνεια, την τιμωρία όσων εβλαψσν το δήμο κ το κόψιμο παράνομων παροχών, μετά από 2 χρόνια δεν έχουμε κάνει τίποτε? Ωχ λάθος αυτό δεν είναι θετικό έργο. Έχουμε κάνει τόσα θετικά Που6 μπερδεύτηκα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση: ο κύριος Φραίμης ως τι γράφει τους προβληματισμούς του? Ως δικηγόρος κάποιου αν ναι ποιου? Η χτίζει ένα προφίλ ευαίσθητου πολίτη για να εμφανιστεί προεκλογικά ως γνώστης των προβλημάτον του τόπου?

Ανώνυμος είπε...

Κύριε 6.40 μ.μ. Αν το πρόβλημά σου είναι με ποιο σκεπτικό γράφει ο κ. Φραίμης αυτά που διάβασες, τότε δείχνεις πως δεν σε ενδιαφέρουν τα θέματα του Δήμου μας. Ο κ. Φραίμης, όπως και κάθε κάτοικος του Δήμου μας, έχει δικαίωμα (και δεν θα ρωτήσει κανένα) να γράψει αυτά που σκέπτεται και αυτά και μόνο θα πρέπει να σχολιάζουμε κι όχι το πρόσωπο που τα γράφει. Είμαι βέβαιος πάντως πως θα σου απαντούσε σ αυτά που ρωτάς, αν έβαζες και συ το όνομά σου, όπως κάνει και ο ίδιος. Γι αυτά όμως που γράφει γιατί δεν λες τίποτε;

Ανώνυμος είπε...

11:10 έδωσες απάντηση χωρίς να απαντήσεις σε καμία ερώτηση! Εδώ δεν είναι δικαστήριο...! Βέβαια το να περνάς τον εαυτό σου για έξυπνο είναι δικαίωμα σου!

Ανώνυμος είπε...

Ο φόβος σας άρχισε να φαίνεται γιατί γνωρίζετε πολύ καλά ότι ο ΦΡΑΙΜΗΣ είναι ο μόνος άξιος για να διοικήσει και να κοντράρει Τριανταφυλλακη , Πανταζή και όποιον άλλο . Για να τον κερδίσουν θα πρέπει να βάλουν το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη. Δυστυχως για καποιους γνωρίζει τα θέματα του Δήμου και κυρίως ειναι αξιοπρεπής . Δεν θα υπάρξει συνεργασία με Πανταζή κλπ γιατί δεν τους έχει ανάγκη. Ούτε κουμπάροι ειναι ούτε του τα έσκασε ποτε ο Πανταζης όπως εκανε με το σημερινό και άλλους . Ο ΦΡΑΙΜΗΣ στήριξε ΠΑΝΤΑΖΗ όταν του το ζήτησε με τους Συλλόγους . Ο Πανταζης μέχρι σήμερα δεν είδαμε να τον στηρίζει , του γύρισε την πλάτη στις προηγούμενες εκλογές επιλέγοντας Γαλουνη . Τώρα γιατί να τους ξελασπώσει ο ΦΡΑΙΜΗΣ;

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.