Ροή Αναρτήσεων

Καλώς τον και ας άργησε




Να ενημερώσουμε τον κο Πανταζή ότι μετά τηνεγκατάλειψη του Αιόλου από τον ίδιο, η ανδρική ομάδα δεν ξανάπαιξε (διαλύθηκε), το εφηβικό είχε ελάχιστα παιχνίδια και το παιδικό έπαιζε τις περισσότερες φορές στο κλειστό του Γυμνασίου Αστακού, όπου έκαναν και προπονήσεις. Το δε τελευταίο 1,5 χρόνο το γήπεδο είναι κλειστό λόγω πανδημίας. 

Οι φωτογραφίες δείχνουν δύο πόρτες σκεβρωμένες. Όλες τις υπόλοιπες φωτογραφίες από τουαλέτες, παρκέ,δίχτυ και εξωτερικούς χώρους καλύτερα να μην τις σχολιάσουμε. 

Δεν ήξερε ότι οι πόρτες από το 1ο χρόνο λειτουργίας του κλειστού επί της δικής τους θητείας, παρουσίαζαν προβλήματα; (φούσκωμα και σκέβρωμα). 

Δεν ήξερε ο κος Πανταζής ότι από 1.200.000 € κόστος κατασκευής, προδιαγραφών Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, το κλειστό κόστισε τελικά 2.000.000 €; 

Έχει ξαναδεί πόρτες να φουσκώνουν και να σκεβρώνουν μετά από 4 χρόνια λειτουργίας; Φταίει η εγκατάλειψη ή η κατασκευή; 

Επίσης δεν γνωρίζει ότι το κλειστό που στοίχισε 178.000 € παραπάνω υπερσυμβατικές εργασίες που εκτελέστηκαν προφορικά (τις ενέκρινε και τις ψήφισε και ο ίδιος κατόπιν εορτής), χωρίς ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου και εγγραφή των αντίστοιχων πιστώσεων στον Προϋπολογισμό, δεν παραδόθηκε καθόλου σε άριστη κατάσταση όπως ψευδώς αναφέρει ο κος Πανταζής, αλλά τα προβλήματα στις τουαλέτες είχαν κάνει την εμφάνιση τους επί της θητείας τους ακόμα και αυτό το ξέρουν όλοι και σχολιάζονταν αρνητικά. 

Φαίνεται ότι η πρεμούρα να εκτελεστεί τάχιστα το έργο και να παραδοθεί για να ικανοποιηθεί η πρόσκαιρη ματαιοδοξία κάποιων, έως την στιγμή που εγκατέλειψαν την ομάδα, είχε εμφανή αποτελέσματα στη ποιότητα κατασκευής του έργου. 

Δεν είναι κακό να επανεμφανίζεσαι. Κακό είναι να παριστάνεις τον ανήξερο, μετά από 5 χρόνια καταστροφικής διοίκησης για τον τόπο και τους πολίτες και να ζητάς και τα ρέστα!!!

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.