Ροή Αναρτήσεων

Ζωντανή μετάδοση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πέμπτης 23 Σεπτεμβρίου.

 


Ημερομηνία 21.9.2021

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
 
Η Δημοτική Αρχή συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις για αλλαγές στον Δήμο Ξηρομέρου σε όλα τα επίπεδα, στα πλαίσια της εμβάθυνσης της Δημοκρατίας, της διαφάνειας, της δημόσιας λογοδοσίας και της πλήρους ενημέρωσης των πολιτών του Δήμου Ξηρομέρου, θα μεταδώσει ζωντανά την Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πέμπτης 23 Σεπτεμβρίου, στις 08:00 μ.μ., το οποίο θα γίνει με τηλεδιάσκεψη.
Η Δημοτική Αρχή από τον Σεπτέμβριο του 2019 που ανέλαβε, φρόντισε, για πρώτη φορά τα ηχητικά πρακτικά να ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του Δήμου, ώστε οι πολίτες να ενημερώνονται για τις συζητήσεις, τις θέσεις των παρατάξεων - δημοτικών συμβούλων και τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και από τον Δεκέμβριο του 2020, ξεκίνησε πάλι για πρώτη φορά τις ζωντανές μεταδόσεις των Δημοτικών Συμβουλίων που γίνονται με τηλεδιάσκεψη.
Δεξιά στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, στην κατηγορία ''ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ'', έχει προστεθεί η επιλογή ''Live μετάδοση''. Εκεί μπορούν όλοι οι πολίτες να μπουν ελεύθερα και να παρακολουθήσουν ζωντανά το Δημοτικό Συμβούλιο και τα τοπικά Sites και Blogs να πάρουν τον σύνδεσμο ή τον κώδικα html, να τον επικολλήσουν στο δικό τους μέσο, ώστε να το αναμεταδώσουν και να το παρακολουθήσουν όσο πιο πολλοί πολίτες του Ξηρομέρου.
Με το τέλος του Δημοτικού Συμβουλίου, το βίντεο της συζήτησης θα είναι την ίδια στιγμή διαθέσιμο στο κανάλι στο YouTube του Δήμου Ξηρομέρου μαγνητοσκοπημένο, για να μπορέσουν να το παρακολουθήσουν οι πολίτες που δεν μπόρεσαν ζωντανά.
Ο καλά και πλήρως ενημερωμένος πολίτης στα θέματα του Δήμου μας, είναι ζητούμενο και μεγάλος στόχος της δημοτικής αρχής.
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμος για πρώτη φορά έχει δήμαρχο
με ευρύτατη κοινωνική πλειοψηφια 76 % άριστο πολιτικό ήθος και πολιτισμένο λεξιλόγιο που αρμόζει σε αξιοπρεπείς πολιτικούς.

Ανώνυμος είπε...

Αν και λέμε άν το δίλημμα των δημοτικών εκλογών του 23
είναι Τριανταφυλλάκης ή Στάϊκος
το σκόρ θα ειναι 85 % - 15 %

Ανώνυμος είπε...

Ορέ Τριανταφυλλάκια είναι άριστο το ήθος του Δημάρχου ,όταν μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου λέει στον πολιτικό του αντίπαλο , αν είσαι άντρας και φοράς παντελόνια έλα εδώ ρε , και σε άλλο συμβούλιο όταν του μίλησε για τα μαύρα ταμεία η απάντηση του άριστου ήθους Δημάρχου σας ήταν, είσαι γραφικός και σε επόμενο συμβούλιο , όταν πάλι στριμώχτηκε χάνοντας τελείως τον αυτοέλεγχο του ,είπε προς εμένα στο θολωμένο μου μυαλό και άλλα και όταν τον άφησα και τελείωσε και πήρα τον λόγο, του είπα πως αυτές δεν είναι εκφράσεις Δημάρχου ,αλλά του υποκόσμου εκεί που ανήκει πραγματικά και πως είναι ο πιο αποτυχημένος της Δήμαρχος της Ελλάδας και με αυτά που κάνει μεγάλος καραγκιόζης .
Το άριστο ήθος είναι το ήθος του υποκόσμου ;;;;;
Μίλησα ποτέ εγώ όταν ήμουν Δήμαρχος και Πρόεδρος της Κοινότητας για 3 τετραετίες έστω μια φορά σε Δημοτικό Σύμβουλο, με τους οποίους δεν είχα απλά καλές σχέσεις ,αλλά και πολύ φιλικές ;;;;;
Να τον χαίρεστε και για το ήθος του.!!!!!
Και τα δύο πουλάκια δεν βλέπετε πως οι 8 από τους Συμβούλους του του έχουν κουνήσει μαντήλια και τον χαιρέτισαν και δεν θα είναι υποψήφιοι ξανά μαζί του , πως πέραν του γεγονότος ότι ο Δήμος βρωμάει από άκρου εις άκρον , αναδύεται δε δυσοσμία στην διαχείριση του Δημοσίου χρήματος, για την οποία τον περιμένουν Εισαγγελείς ;
Δεν βλέπετε ότι έχει χάσει 20% ,από το 47% που πήρε στον πρώτο γύρο και γι αυτό θα πάθει πανωλεθρία , αν κατέβει στις εκλογές και έτσι το ποσοστό του Στάικου θα είναι πάνω από 65% από τον πρώτο γύρο .
Παναγιώτης Στάικος .

Ανώνυμος είπε...

Ολόκληρη η κοινωνία βαλτοί του Τριανταφυλλάκη, που προσπαθείτε μάταια να κάνετε ενέσεις ηθικού ,για την κατρακύλα που έχει πάρει , παραδέχεται πως άριστος Δήμαρχος , με τον οποίο ο Δήμος δούλευε σαν Ελβετικό ρολόι, ήταν μόνο ο Στάικος , ο οποίος ήταν και ο Δήμαρχος των μεγάλων , αλλά και των μικρών έργων .

Ανώνυμος είπε...

και επειδή σου ειπαν ενα αστείο οτι <<| δέν φοράς παντελόνι >> παει να πεί οτι δεν φορας παντελόνι ?
μα καλά τοσο πολύ σε ενδιαφερει τι λενε οι αλλοι ?
δεν εχεις αυτοπεποίθηση στον εαυτό σου ?

Ανώνυμος είπε...

κε Π. ΣΤΑΙΚΟ το έμαθες αυτό που ακουγεται ότι η << δύναμη ανατροπής>> ετοιμαζει καμια 15αρια μεταγραφές ?

Ανώνυμος είπε...

15 μεταγγραφές και σύ μας λές για το 2006 και το 1756.
τα πάντα αλλάζουν.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.