Ροή Αναρτήσεων

Παναγιώτης Στάικος: Είναι ψεύτης και πολιτικός απατεώνας- κουτσαβάκη ψετοδήμαρχος ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης




Είναι ψεύτης και πολιτικός απατεώνας- κουτσαβάκη ψετοδήμαρχος ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης , που επανειλημμένα με εκφράσεις και ύβρεις υποκόσμου προς τους πολιτικούς σου αντιπάλους , κατάφερες να μετατρέψεις την Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου από Ναό της Δημοκρατίας σε καταγώγιο .!!!!



Βρες μια φορά ρε θρασύδειλο ανθρωπάκι ,μια φορά που μίλησα έτσι, όταν ήμουν εγώ Δήμαρχος προς τον κύριο Στράτο , το κύριο Μπόνη , τον κύριο Λαϊνά ή τον κύριο Γιώτη ή όποιον άλλον και θα πάω να πνιγώ στην θάλασσα , γιατί εγώ διαθέτω αξιοπρέπεια που σε σένα χάθηκε σε κάτι σκυλάδικα , που βγάζανε λιώμα .!!!! 



Ντροπή σου .!!!!



Οι φωτογραφίες που δείχνει είναι πριν από 14 χρόνια , για να πει πως το έργο είναι άχρηστο και περιμένει αυτόν τον Σωτήρα , που με το γνωστό του Μαυρογιαλούρου, κατόπιν ενεργειών μου …... τελειώνει το έργο .



Πόσο δυστυχισμένο πλάσμα είσαι και πόσο σαλεμένο είναι το μυαλό σου ένεκα της γνωστής στην κοινωνία ιδιαιτερότητας ατόμου του στενού περιβάλλοντος σου , που σε έχει κάνει να παραφρονήσεις εντελώς , αντί να πάς να δεις τα χάλια σου στο γήπεδο μπάσκετ του Καραϊσκάκη, που σου έβγαλα χθες και να το είχες διορθώσει σήμερα , αν ήσουν ικανός Δήμαρχος και όχι το απόλυτο τίποτα που είσαι .!!!



Ο Στάικος και ο Σαμαράς έβαλαν στα ταμεία του Δήμου 7 εκατομμύρια ευρώ ,ενώ αυτός ούτε ένα ευρώ και επειδή το έργο αυτό ήταν μεγάλο ,ανέλαβε ως φορέας υλοποίησης του έργου η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας γιατί στον Νόμο δεν υπήρχαν οι αντίστοιχοι μηχανολόγοι επίβλεψης και για οποίες αστοχίες ευθύνονται οι επιβλέποντες μηχανικοί της Περιφέρειας και είναι υποχρεωμένοι να τις αποκαταστήσουν.



Πες μας αξιότιμε κύριε αν έβαλες στα ταμεία του Δήμου ένα ευρώ για το έργο του Βιολογικού του Αστακού .;;;;



O τίποτα αρέσκεται στο να πετάει λόγω της ανεπάρκειας του και τις τρομερές ευθύνες του σε άλλους τις ευθύνες , που πήγαν δυο χρόνια χαμένα και τώρα με ηλιθιότητες προσπαθεί να κάνει ενέσεις ηθικού στους Συμβούλους του ,που όλοι γνωρίζουμε πως ο Συνδυασμός του φυλλορροεί ,γιατί πλέον δεν τον εμπιστεύονται ούτε αυτοί.!!!!!



Αν τελικά λειτουργήσει το έργο στην θητεία σου από την Περιφέρεια τότε θα σου θέσω κάποια ερωτήματα στα οποία θα κληθείς να απαντήσεις ανίκανε και θα ανοίξει η γη να σε καταπιεί .



Αστακός 10/9/2021



Παναγιώτης Στάικος 



Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης 



Αναζωογόνηση Ξηρομέρου




14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κ. Παναγιώτη Στάϊκο δέν είναι θετικό το γεγονός ότι ένα- απο δεκαετίας ημιτελές- τεχνικό έργο με πρωτοβουλία της νύν δημοτικής αρχής του δήμου μας και με χρημοτοδότηση απο προγράμματα της νύν περιφερειακής αρχής,
επανεκινήθηκαν οι τεχνικες εργασίες αυτού του σημαντικού τεχνικού έργου ?
Κ. Στάϊκο γιατί δέν αναγνωρίζεται με σαφή τρόπο το σωστό και όταν γίνεται κάτι σωστό για το τόπο μας απο τους αρμόδιους και συναρμόδιους φορείς ?
Καλησπέρα σας Κ. Παναγιώτη Στάϊκο
απλός υποστηρικτής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης
του δήμου μας: 《Συμπολιτεία Ξηρομεριτών》





Ανώνυμος είπε...

Λόγια λόγια και σαχλαμάρες και από εσένα της Συμπολιτειας.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 11:31 μ.μ.
η δημοτική παράταξη :《 Συμπολιτεία Ξηρομεριτών》
αποδέχεται όλες τις απόψεις ακόμα και τις αντίθετες απόψεις.
Καλησπέρα Φίλε συνδημότη μας





Ανώνυμος είπε...

Φίλε 9. 50 καμία πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής δεν υπήρξε. Μόνο η περιφέρεια. Ας παρουσιάσει ο δήμαρχος τις ενέργειες που έκανε. Δεν υπάρχουν. Το μόνο που ξέρει είναι να ειρωνεύεται κ να προσπαθεί να καρππωθει έργα άλλων χωρίς ο ίδιος κ η παράταξη του να έχουν κάνει κάτι αυτά τα 2 χρόνια!

Ανώνυμος είπε...

Σημασία έχει ότι επανεκινήθηκε η κατασκευή ενός ημιτελούς έργου
με χρήματα όλων των φορολογουμένων πολιτών.
Εάν εσύ Φίλε μου 7:56 π.μ. νομίζεις ότι δέν έγιναν οι απαραίτητες διοικητικές ενέργειες απο την νύν δημοτική αρχή του δήμου μας,
για την επανεκίνηση της κατασκευής αυτού του τεχνικού έργου,
έχεις κάθε δικαίωμα έτσι να νομίζεις.
Καλημέρα Φίλε συνδημότη μας

Ανώνυμος είπε...

Κύριε 12:54 για ποια Δημοτική Παράταξη ´´Συμπολιτεία Ξηρομεριτών ´´μιλάτε ;
Υπάρχει τέτοια παράταξη στο Δημοτικό Συμβούλιο και ποιος είναι ο Επικεφαλής της;
Είστε καλά στας φρένας ή είστε δραπέτης του Δρομοκαΐτειο ,ο οποίος έχει απωλέσει πλήρως την επαφή με την πραγματικότητα ;

Ανώνυμος είπε...

Δυο χρόνια με αυξήσεις στα παγία στα νερά. Παίρνουνε φόρους από τη τσέπη του φτωχού λαού 300000 ευρω παραπάνω το χρόνο. Δύο χρόνια χωρίς δικά τους έργα αλλά του Γαλούνη και θέλουν να κοκορεύονται με ψέματα και κοροϊδίες στα φεισμπουκ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 10:05 π.μ.
Η πραγματικότητα είναι ότι έχει συσταθεί και υπάρχει τριμελής επιτροπή συμπολιτών μας που έχουν αρμοδιότητα και κοινωνική ευθύνη για την οργανωτική ανασυγκρότηση της δημοτικής μας παράταξης.
Και όντως η δημοτική μας παράταξη : 《Συμπολιτεία Ξηρομεριτών 》 δέν εκπροσωπείται πολιτικά με δημοτικούς συμβούλους στο Δ.Σ. του Δήμου μας.
Είμαστε ανεξάρτητη πολιτικά και ιδεολογικά δημοτική παράταξη του δήμου μας.
Οταν θα γίνει η οργανωτική ανασυγκρότηση η συμμετοχή συνδημοτών μας
στην δημοτική μας παράταξη θα είναι συμμετοχή ελεύθερη και ευπρόσδεκτη.
Καλημέρα Φίλε συνδημότη μας

Ανώνυμος είπε...

Καλο θα ηταν να ησασταν αυστηροι κ με τον κ. Σαικο...και να μην επιτρεπετε τετοιο λεξιλογιο,το οποιο προσβαλει τον ιδιο,εσας που τον δημοσιευεται,εμας που τα διαβαζουμε.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μου λέτε κύριε ηθικοπλάστη 3:20 ,γνωρίζετε ότι με αυτό το λεξιλόγιο και άλλα πολύ χειρότερα με έβρισε ο Δήμαρχος μέσα στον Ναό της Δημοκρατίας την Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου μετατρέποντας τον χώρο σε καταγώγιο του υποκόσμου .
Εγώ τι ήθελες να του πω ευχαριστώ .
Σαν δεν ντρέπεστε λίγο .
Επώνυμα και ανώνυμα
Π.Σταικος

Ανώνυμος είπε...

Nαι ντρεπομαι κ. Σταικο.
Ντρεπομαι που σας φηφισα καποτε....
Η 3:20.

Ανώνυμος είπε...

Nαι ντρεπομαι κ. Σταικο.
Ντρεπομαι που σας φηφισα καποτε....
Η 3:20.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε συνδημότη, όταν θα γίνει η οργανωτική ανασυγκρότηση (;;;;) τότε να απολογηθείτε γατί εμφανίζεστε μόνον προεκλογικά ως ένας φορέας ιδεών δήθεν και μετά όλοι εξαφανίζεστε. Ουδεμία παρέμβαση έχετε κάνει για την αύξηση των τελών του νερού, ούτε για διαρκώς αυξανόμενο φαινόμενο των απευθείας αναθέσεων που το είχατε κάνει σημαία προεκλογικά. Αλλά έτσι είναι, κάποιοι από σας τους ιδεολόγους τους πρωτοστατούντες στην κάθαρση και στην αλλαγή νοοτροπιών πιάσατε στασίδι στο δήμο απολαμβάνετε την εξουσία και απευθύνεστε με αλαζονεία στο κόσμο. Την επόμενη φορά όμως που αυτή η περίφημη οργανωτική ανασυγκρότηση φροντίσετε να να απολογηθείτε εσείς πρώτα και μετά ο κος Δήμαρχος διότι όλοι σας εμφανιστήκατε ως ανιδιοτελείς και επαναστάτες και αποδειχτήκατε ως οι καλύτεροι φίλοι των εργολάβων του δήμου. Λυπάμαι που παραβρέθηκα στις προεκλογικές συναντήσεις σας.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 4:22 μ.μ. η ανασυγκρότηση της δημοτικής μας παράταξης θα έχει νόημα ουσιαστικό και αποτέλεσμα θετικό, με την ελεύθερη και ανοιχτή συμμετοχή συνδημοτών μας και την σεβαστή άποψη των συνδημοτών μας. Και εκεί θα συζητηθούν δημόσια, κριτικές και παράπονα εαν υπάρχουν, για την μεχρι τώρα διαδρομή της δημοτικής μας παράταξης του δήμου μας: 《Συμπολιτείας Ξηρομεριτών 》 και προτασεις συνδημοτών μας για το παρόν και το μέλλον της δημοτικής μας παράταξης και θέσεις της για τα θέματα που απασχολούν την κοινωνία του δήμου μας.
Καλησπέρα Φίλε συνδημότη μας.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.