Ροή Αναρτήσεων

Επιστολή Διαμαρτυρίας του Σύλλογου Δασκάλων και Νηπιαγωγώ Βόνιτσας προς τον Παναγιώτη Στάικο



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ                                         Βόνιτσα, 27/12/21

ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ                                                  

ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Τηλ.Επικ/νιας:2643061211-6988068439                      

Πληροφορίες: Mυλωνίδης Ευθύμιος                           

Email: syllogosd.nvonitsas@yahoo.gr                     

 

  

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

 

 

Μετά από έντονες διαμαρτυρίες συναδέλφων, παρακολουθήσαμε τα ηχογραφημένα πρακτικά της συνεδρίασης 21/12/2021 του δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ξηρομέρου. Με έκπληξη ακούσαμε τον δημοτικό σύμβουλο  κ. Στάϊκο να αποκαλεί τον Πρόεδρο του Δ.Σ. << δασκαλίτσα >>!!!!. Όπως ακούγεται να του λέει ο πρόεδρος, δεν ήταν η πρώτη φορά που τον αποκαλούσε έτσι κι αυτό είναι αλήθεια όπως μας διαβεβαίωσαν και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Θεωρούμε ότι η προσφώνηση αυτή με τον τρόπο που εκφέρεται και μάλιστα σε άτομο αρσενικού φύλου, υποτιμά και προσβάλλει τις συναδέλφους εκπαιδευτικούς ως γυναίκες ,ως επαγγελματίες και ως  δημόσιους λειτουργούς. Τέτοια σχόλια, πέραν του ότι θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν σεξιστικά, είναι απαράδεκτα απ όλη την κοινωνία. Οι συναδέλφισσες εκπαιδευτικοί  δεν είναι <<δασκαλίτσες>>, αλλά Δασκάλες  που πρόσφεραν και προσφέρουν τα μέγιστα για να κρατηθεί όρθιο το Δημόσιο Σχολείο, σε συνθήκες τραγικές για όλη την ελληνική κοινωνία. Δικαίωμα του κ. Στάικου να μην συμπαθεί και να μην εκτιμά τους εκπαιδευτικούς, για τους όποιους δικούς του λόγους. Δεν είναι δικαίωμά του όμως να μιλά υποτιμητικά και απαξιωτικά για τους εκπαιδευτικούς και μάλιστα με δημόσιο λόγο, σε θεσμό που οι πολίτες για άλλους λόγους τον έστειλαν εκεί.

Ελπίζοντας ότι θα καταλάβει το ολίσθημά του, τον καλούμε  να ανακαλέσει και να  ζητήσει δημόσια συγγνώμη απ΄όλες τις συναδέλφους εκπαιδευτικούς και να δώσει ένα τέλος στην προσβολή, πριν πάρει ακόμη μεγαλύτερη έκταση.

 



        


10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με όλο τον σεβασμό που τρέφω προς τους Δασκάλους όλων των βαθμίδων της μάθησης ,στους οποίους εξ άλλου χρωστάω το ευ ζείν ,ασφαλώς η αναφορά μου δεν είχε να κάνει με τους δασκάλους ,αλλά με τον ανάξιο πρόεδρο του Δημοτικού Συμβούλιου Ξηρομερου ,ο οποίος με περίσσειο θράσος επαναλάμβανε τραμπουκιζοντας να μου λέει κουνώντας το δάκτυλο και φωνασκούντα αν ,ότι ήμουν εκτός θέματος ,γιατί από το απορρέον
από το Σύνταγμα δικαίωμα μου ,τους αποκάλυψα την ληστεία του Δημοτικού Χρήματος .
Άρα δεν ήμουν ο μαθητής της πρώτης δημοτικού σχολείου που ως ως πρωτοδιορίστηκε δασκαλίτσα θα με επανέφερε σε εντός θέματος .
Βλέπετε για να περάσω με εισαγωγικές εξετάσεις στην ιατρική την οποία μάλιστα τελείωσα σε 5,5 χρόνια και όχι 6 που ήταν κανονικά δεν είχα γράψει εκτός θέματος .
Ίσως ο χαρακτηρισμός μου προς το πρόσωπο Κατσαούνη να μην
ήταν και πολύ δόκιμος ,αφού ο πιο δόκιμος θα ήταν να του πω τι λες ρε ζώον ;;;;
Ελπίζω να σας κάλυψα .!!!
Dr.Παναγιώτης Σταικος
Ειδικός Γενικός Ιατρός
Πτυχιούχος Ιατρικής Αθηνών
Αριστούχος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων .
Με
Μετεκπαίδευση : Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Ευαγγελισμού ,Ιατρείο Βρογχικού Άσματος και Σπιρομετρησεων στο Ευγενίδειο ,σε Υπερήχους στο Λαϊκό Νοσοκομείο ένα χρόνο με άδεια άσκησης Υπερήχων από το Υπουργείο Υγείας και ένα χρόνο σε Λοιμώδη Νοσήματα .

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΧΟΣ! ΣΕΞΙΣΤΙΚΑ ΣΧΌΛΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΜΙΣΟΓΥΝΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ μισογύνης ρε ανόητε ,όταν από φοιτητής πρωτοστατώ στο φεμινιστικό κίνημα .
Άντε πνίξου ρε νούμερο .
Παναγιώτης Στάικος

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ. ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΜΙΑ .
ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ .

Ανώνυμος είπε...

Στα μισογυνης απαντας. στα προδοτης ουτε κουβεντα ε?

Ανώνυμος είπε...

Ρε θρασύδειλα ανώνυμα καθίκια οι έννοιες μισογύνης και προδότης για τον Στάικο είναι ανύπαρκτες και στην θέση τους υπάρχουν ο ουμανιστής , ο αλτρουιστής , ο βοηθός των αδυνάτων και ο άνθρωπος με τα καθαρά χέρια και το μέτωπο σε συνδυασμό με την αξιοπρέπεια και το ήθος , τα οποία στερείστε εσείς δειλά κλεφτρόνια που κάνατε την μεγάλη ληστεία του αγωγού ύδρευσης και νομίζατε πως δεν θα σας παίρναμε χαμπάρι σαν νοητικά καθυστερημένα που είστε , που σας ετοιμάζουν το κελί οι Εισαγγελείς του Μεσολογγίου και του Αρείου Πάγου, αφού η υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος έγινε πάλι κακούργημα για ποσόν πάνω από 120 χιλιάδες ευρώ και έτσι θα πάτε φυλακήη για 5- με 10 χρόνια και αν θεωρήσουν οι εισαγγελείς πως συστήσατε εγκληματική οργάνωση για τα ξάφρισμα των ταμείων του Δήμου σας περιμένουν 20 χρο9νάκια στην στενή , όπου θα σας γλεντήσουν οι σοδομιστές .
Παναγιώτης Στάικος

Ανώνυμος είπε...

Παναγιώτη καλημέρα.
Εσύ μας έγραψες ότι είσαι ο Εφιάλτης. Γνωρίζω άριστα ιστορία για θυμάμαι ότι ο Εφιάλτης πούλησε τους Σπαρτιάτες από εκδίκηση στους Πέρσες με προσωπικά ανταλλάγματα. Ο θάνατος του ήταν άσχημος. Έτσι αποδέχεσαι την προδοσία, τον εγωισμό, τον παρταλισμο και το προσωπικό συμφέρον σαν χαρακτηριστικά σου όταν εσύ άπειρες φορές με περησια περηφάνια αποκαλείς τον εαυτό σου Εφιάλτη.
Όσο για το ΜΙΣΟΓΥΝΗΣ φάνηκε η αντιμετώπιση σου στο Δημοτικό συμβούλιο με λόγο μίσους κσι υπιτιμησης "δασκαλιτσα" έναν άνθρωπο που ουδέ ποτέ σου μίλησε έτσι και που εχει αποδείξει την αξία των παντελόνιων του. υποτιμάς όλες τις γυναικες εκπαιδευτικούς όχι για το επάγγελμα τους αλλά για το φύλο τους. Είναι ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Έχεις βρίσει, ειρωνευτει πολλές γυναίκες που σου είπαν την αλήθεια κατάμουτρα. Σε βολεύουν όλες μόνο για να παίρνουν έτοιμο το ψηφοδέλτιο από τους άντρες τους, α ούλα πλάσματα, για να έχεις ελπίδα να πάρεις ψήφους. ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.
Και βγάλε όσες ανακοινώσεις μετάμελιάς και συγχώρεση θέλεις. Όλες ξέρουν τι είσαι. Και θα πάρεις και την ανάλογη απάντηση.
Να ανεβει, να δωθει η απάντηση.

Ανώνυμος είπε...

Ότι και να πεις καθίκι 10:01 και όσες μεταμέλειες και να δηλώσεις ,δεν γλιτώνεις την φυλακή για κακουργηματικού χαρακτήρα κλοπή Δημοσίου Χρήματος που αφού είναι πάνω από 120 χιλιάδες ευρώ επισείει ποινή από 5 μέχρι 10 χρόνια φυλακή .
Και εκεί θα σε κάνουν χανουμάκι .
Όσο και αν προσπαθείς να πετάξεις την μπάλα στην εξέδρα δεν καταφέρνεις τίποτα άλλο από το να παραμένεις στην συνείδηση των δημοτών ως ένας μεγάλος σιχαμένος κλεφταράς .
Παναγιώτης Στάικος
Ο σκληρός τιμωρός σου που με βλέπεις στον ύπνο σου και πετάγεσαι κάθιδρος .
Παναγιώτης Στάικος

Ανώνυμος είπε...

Παναγιώτη δεν απαντάς. Γράφεις ψέματα και φαντασιώσεις. Νδεν απαντάς σε αυτά που σου λέω. Άρα παραδέχεσαι όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά που είχε ο Εφιάλτης. Επίσης αποδέχεσαι ότι είσαι μισογυνης. Δεν μπορείς να κρυφτείς πλέον. Αποκαλύφθηκε ο πραγματικός σου εαυτός. Την μπάλα στην εξέδρα την πετάς εσύ, αφού δεν αντέχεις την αλήθεια. Φοβάσαι να απαντήσεις γιατί θα σε σιχαθουμε κι άλλο περισσότερο από τώρα. Συνέχισε έτσι. Έρχονται όλα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε σιχαμενο καθίκι αφού ξέρεις πως θα σε χώσω φυλακή γιατί κατακλεψες το ταμείο του δήμου ,τι μακακ@@ιες γράφεις για να γλιτώσεις την ξεφτίλα που έπαθες όταν σε ξεβράκωσα με την γίδα στην πλάτη.
Θα ακούς Στάικο και θα σε τσακίζει τρέμουλα ρεμάλι -κλέφτη .
Παναγιώτης Σταικος και όχι Παναώτη όπως με έγραφες με τα δήθεν ανώνυμα δειλό ανθρωπάκι με τις ζαρτιέρες και τα στριγκάκια .!!!!
Υ.Γ
( οικογενειακή σας παράδοση ).!!!

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.