Ροή Αναρτήσεων

Πεινασμένη ηλικιωμένη έκλεψε από σούπερ μάρκετ στο Ίλιον





Το απόγευμα του Σαββάτου μια ηλικιωμένη γυναίκα που πεινούσε και δεν είχε χρήματα να αγοράσει τα απαραίτητα, πήγε σε κατάστημα στην Πετρούπολη και έκλεψε κάποια τρόφιμα(κρέας και τυρί) αξίας 30€ τοποθετώντας τα μέσα στην τσάντα της.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος κατάλαβαν την πράξη της και παρότι οι πελάτες ζητούσαν να μην πάει η γυναίκα στο αυτόφωρο, ο υπεύθυνος του καταστήματος ήταν ανένδοτος και κάλεσε τους αστυνομικούς οι οποίοι προσήγαγαν την 70χρονη στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα.
Εκεί η γιαγιά σημείωσε ότι προχώρησε σε αυτήν την πράξη καθώς αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα, καθώς δεν έχει καθόλου χρήματα, και με την μικρή σύνταξη της πληρώνει και ένα στεγαστικό δάνειο για να μην της πάρουν το σπίτι.
Αυτό, ωστόσο, που προκαλεί τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι πως ενώ υπήρξαν πελάτες που προσφέρθηκαν να καλύψουν το ποσό για να κλείσει το θέμα - κάτι που αποδέχτηκαν μέχρι κι οι αστυνομικοί που συγκινήθηκαν από την υπόθεση - η γνωστή αλυσίδα αρνήθηκε να αποσύρει τη μήνυση.
Μάλιστα, οι γείτονες της ηλικιωμένης επικοινώνησαν με το σούπερ μάρκετ και ζήτησαν κι εκείνοι να αποσυρθεί η μήνυση, και αποκάλυψαν ότι η ηλικιωμένη γυναίκα επιχείρησε να αυτοκτονήσει γιατί δεν αντέχει τόση ντροπή και φοβάται μην φτάσει στα αφτιά των γιων της αυτός ο διασυρμός


Tο σούπερ μάρκετ ενώ καλύφθηκε από πελάτες το ποσό των 30 ευρώ αποσύρε την μήνυση μετά την κατακραυγή που δέχθηκε από την κοινωνία

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.